» Czw lip 22, 2010 12:16
Re: KIELCE-ANTONIOiANGEL szukają domku (dt/ds!(1,5 roku, zdrowe)
5 i 6 zdjęcie ze strony 13 autorstwa Fiony na kt są oba koty i np. 4 zdjęcie ze strony 5 mojego autorstwa anika, i jeszcze antonia jakieś.
wiesz co Niteczko te 4 fotki są w linku do ogłoszenia które zrobiłam np na animalii kliknij tylko prosze Cie w ten link i sobie od razu skopiujesz na dysk, bo jak zacznę je znowu ładowac to wieki potrwa.
wiesz, nie jestem znawcą ale tak myślałam aby to trochę zmienic bo czas mija i trzeba postawic na inne atuty chłopaków. i pokazac ich ładnych i czystych. napisac np. większę litery wyśrodkowanie i kolorowe, że lubią się z innymi kotami, że są w miar eoswojone zwłaszcza jeden, że w swietnej kondycji...mam nadzieję że nie masz mi za złe takich porad bo nie chce się wymądrzac i jestem Ci ogromnie wdzięczna za pomoc, ale pomyślałam żeby pokazac ich atrakcyjniej na zdjęciach i wizualnie.
koresponduje z administratorem allegro i się dochodze czemu skasował moje aukcje, wyjaśnia sprawe- najwyżej bedzie więcej:) ale poki co ich nie ma, zniknely i nie mam jak przekopiowac.
sama troche zaniedbywałam wątek wiec dziekuje wszystkim za odzew dzisiejszy bardzo
tym kotom mimo ze sa zdrowe bedzie trudno znalezc domek, dlatego mysle co jeszcze, co jeszcze.....
.