Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Femka mów za siebie. Ja nie otrząsam się i nie przecieram oczu ze zgrozy. IKA 6 była krótko na forum a od początku można było zauważyć, że jest mało wiarygodna i kto chciał to widzieć to widział.
krynia08 pisze:wielka niewiadomaczłowiek czyta i w jakiś sposob musi zaufać
przeciez to wlasciwie wszystko jest wirtualnie , watki miłe a co sie dzieje w domu to pozostawia teraz do myślenia
ech...
mirka_t pisze:Femka mów za siebie. Ja nie otrząsam się i nie przecieram oczu ze zgrozy. IKA 6 była krótko na forum a od początku można było zauważyć, że jest mało wiarygodna i kto chciał to widzieć to widział.
Zofia&Sasza pisze:...No to czemu dyskretnie milczałaś
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Femka mów za siebie. Ja nie otrząsam się i nie przecieram oczu ze zgrozy. IKA 6 była krótko na forum a od początku można było zauważyć, że jest mało wiarygodna i kto chciał to widzieć to widział.
No to czemu dyskretnie milczałaś
Femka pisze:mirka_t pisze:Femka mów za siebie. Ja nie otrząsam się i nie przecieram oczu ze zgrozy. IKA 6 była krótko na forum a od początku można było zauważyć, że jest mało wiarygodna i kto chciał to widzieć to widział.
miałam na myśli osoby przeciwne zbieractwu.
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Femka mów za siebie. Ja nie otrząsam się i nie przecieram oczu ze zgrozy. IKA 6 była krótko na forum a od początku można było zauważyć, że jest mało wiarygodna i kto chciał to widzieć to widział.
No to czemu dyskretnie milczałaś
krynia08 pisze:tylko co można zrobić z odległosci 400-500 km? nic..oby wiecej nie było taki sytuacji
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:...No to czemu dyskretnie milczałaś
Publicznie milczałam a dlaczego to chyba można się domyśleć. Nie ja jestem od nagonek i nie ja dawałam koty do IKA 6. Prywatnie niektórzy znali moją opinię o IKA 6 i nie tylko o niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości