Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lip 22, 2010 9:32 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piękna niby sielanka i piekny pokot cały, no nie prawie cały, bo przecież Księżniczki brakuje, ale z nimi to tak już jest. Moja teżsię nie brata z pospólstwem :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lip 22, 2010 10:05 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Super fotki, a czemu prawie sielanka? I dlaczego Putity brakuje?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 22, 2010 10:09 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

:lol: Jak widac nic nie brakuje, a na pewno nie jedzonka po kokardke- widac po brzucholkach :1luvu:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 22, 2010 10:20 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Zdjecia cudne :D

Widze, ze Zawieszka juz pozwala Druidkowi sie zblizyc :)
I ze maly jest miszczu powykrecanych poz, konkurencje mojemu Pupuszowi robi, no! :mrgreen:

8O O przeklejaniu nic nie wiem, ide patrzec (dopiero odpalilam kompa i doczytuje). Tez bym nie lubila takich machinacji, ale ja wredna jestem i z mety bym zglaszala modowi, o! :roll:
A co, znow niektorzy podobno szalenie zajeci dziwnie jakos maja czas na czytanie szopenowskich watkow? 8)
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Czw lip 22, 2010 10:24 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Prawie sielanka ponieważ Zawieszka nadal ma wszystkim za złe pojawienie się nowego. Ona taka - i chciałabym i boję się, a w zasadzie brzydzę się. Bo fuka na malucha z prawdziwym obrzydzeniem. Nie muszę chyba pisać gdzie ma to fukanie Druid?

Putity brakuje bo Putita nigdy się nie znizy do zajmowania wspólnego fotela z pozostałymi lokatorami.

Brzucholki? No są, a co to za kot bez brzucholka? Niestety Rysia Salcesonia Odkurzaczyk ostatnimi czasy przesadziła, trzeba ją będzie ciut zmniejszyć :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw lip 22, 2010 10:26 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

A upaly jej nie zmniejszyly apetytu?
Obrazek

Birfanka

Post » Czw lip 22, 2010 10:26 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

E tam, prawie - marudzisz. Razem leżą, krwi nie widać, jest dobrze.
U mnie takie sytuacje nie występują. Nawet prawie ...
Koty sie siebie brzydzą, więc nie będą leżeć tak blisko, bo czasem sie dotkną i co wtedy :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw lip 22, 2010 10:28 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

a ja kcem foty Druidka :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 22, 2010 10:34 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

A upał ma jakiś wpływ na zmniejszenie apetytu? :twisted: Poza tym Druidek zawsze zostawi suche w miseczce, obok tej miseczki silna, zwarta i gotowa już czatuje Rysia. Rysia może spać najgłębszym ze snów, ale każde wejście do kuchni i oto materializuje się i płacze. A płacze bo głodna i nie karmiona, co widać na fotkach. Puchlina głodowa :roll:

Co do dotykania to ja mam tu różne konfiguracje brzydzenia się. Puti brzydzi się wszystkich. Rysia brzydzi się tylko Puti. Zawieszka brzydzi się Druida oraz nas, chwilowo mam nadzieję, czasem też Rysi. Druid nie brzydzi się nikogo, uff.

Buranio w moim panieńskim pokoiku jest uroczym i grzecznym kotkiem, ale wyraźnie chce wyjść. Szczęśliwie uczęśżcza do kuwety i jest bardzo grzeczny.

Magda, przecież wkleiłam fotki, dzisiaj :)

Co do przeklejania postów to w tym wątku viewtopic.php?f=1&t=114244&start=60 na 5 stronie.

casica

Post » Czw lip 22, 2010 10:45 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

o matko, jakoś mi umknęły 8O
Druid rośnie jak na drożdżach!
No i co Ty mówisz że Zawieszka go nie lubi? Nawet jeśli, to widac, że Druidowi to nie przeszkadza ;) to się nazwya bycie bezstresowym :kotek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 22, 2010 10:51 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

O dzieki, bo sama bym do tego watku nie zajrzala, nie czytam go. Faktycznie dziwne, i to unikanie odpowiedzi na pytanie zawarte wprost :roll:

Co do zmniejszania apetyru przez upal, to widze, ze Rysia odkurzaczyk twarda zawodniczka jest 8O
Fifinka tez gluton, ale juz nie musze jej odchudzac, sama schudla-upaly jej wyraznie odebraly apetyt, a oprocz tego miesna Acana troche jednak w zabki kluje, wiec je tylko jak glodna, a nie, zeby sie napchac do wypeku.
O!-to jest dobry sposob na odchudzenie kota, dawac mu karme, za ktora specjalnie nie przepada, nie bedzie sie opychal :idea:
A starszaki przez upal stanowczo odmowily spozywania mieska, ani wol, ani indyk czy kurczak nie wchodzi, TYLKO rybka, o!

Edit: literowki
choc moze nie trzeba bylo poprawiac, napachac do wypeku brzmi interesujaco nawet :lol:
Ostatnio edytowano Czw lip 22, 2010 10:53 przez Birfanka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Birfanka

Post » Czw lip 22, 2010 10:51 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Kasiu więcej takich fotek i uśmiech mi wylezie poza uszy
:1luvu:
Jestem ciągle z Wami
myślę codziennie i posyłam ciepłe myśli

Pokazałam młodej foty Druidaska i w domu rozległ się pisk zachwytu
nie powiem bo Staremu też oczy z orbit wylazły

Ściskam Was mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw lip 22, 2010 11:16 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

A teraz pokażę Wam moje miejsce pracy
Tu na tym poletku będę ryć, drążyć oraz ... (co kto lubi, albo na co ma ochotę niech sobie podstawi)
Obrazek
Cała powierzchnia pola pokryta jest żużlami, przepalonymi ludzkimi kośćmi oraz ulamkami ceramiki. Nie tylko, z powierzchni mamy dwa miecze, kilka umb tarczy oraz inne interesujące przedmioty. Najciekawszym i bardzo rzadkim u nas znaleziskiem jest fragment ceramicznego naczynia z napisem runicznym
Obrazek
Kości i ceramika
Obrazek
A dojazd na miejsce jest hardcorowy, bo mostek (jakkolwiek solidny zaufania nie budzi)
Obrazek

casica

Post » Czw lip 22, 2010 11:18 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Kociamko, specjalnie dla Ciebie, żeby uśmiechu bylo duuuużo :1luvu:
Obrazek

casica

Post » Czw lip 22, 2010 11:33 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Toż ta cała ceramika i takie tam inne różne starocie pewnie przez te deszcze na powierzchnię się wydostały i Ty biedna teraz w takim upale musisz jes sprzątać? 8O

U mnie na 6 sztuków kocich futer to tylko Czikita brzydzi się resztą futer generalnie, bo małaczarna Iśka boi sie wszyskiego, chociażby chciała i wyje i warczy na wszystko co możliwe. Ostatnio na nową piłeczkę z dzwoneczkiem warczała :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]