Przytulanka-jest źle, zbieramy na leczenie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 21, 2010 12:47 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

zdjęcie od emgatto z komórki, zeby było jasne, przesłane wczoraj.
Super, prawda? :D
mały Przytulak :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lip 21, 2010 12:52 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

joluka pisze:ale przynajmniej przyzwoicie wybrała sobie tylko jedną kołdrę do lania.... - bardzo to miłe z jej strony :wink:

zdjęcie przecudne!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no tak, patrzac pod tym katem, to faktycznie nie ten kaliber co Majorka ;)

zdjecie niesamowite :mrgreen: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lip 22, 2010 8:01 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

dzisiaj ma byc 36 kresek - uch...

jak tam Przytulaneczka u weta??

hop :!:

tillibulek

Post » Czw lip 22, 2010 8:13 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

Tak wyszło, ze z Przytulanką byłyśmy dzis u weta o 7 rano.
wenflon zdjęty, interferonu kociego nie podajemy na razie, bo kotka jednak jest ciągle trochę odwodniona, jedziemy cały czas na interferonie ludzkim. Nie było dziś punkcji, wetka twierdzi, ze w płucach nie ma więcej płynu, w brzuszku się zbiera jednak, ale następna wizyta umówiona dopiero na środę. Wetka mowiła, ze Przytulanka jest ze stali - w takim stanie tak się trzyma...
Kotce niestety powrócił glut - w gabinecie wypuściła takiego długiego na 10 cm zółtego, gęstego farfocla.... ciężko oddycha przez infekcję górnych dróg oddechowych, ale poza tym ok. Cały czas jedziemy na antybiotykach i sterydzie, dostaje też środki osłonowe, pastę z żelazem i immunodol.
Będziemy próbować złapac mocz do badania, z uwagi na jej sikanie - do kuwety już w ogóle nie siusia...
Dzisiejsza wizyta nic nie kosztowała, jednak emgatto popsuł się samochód, i trzeba było jechać taksówką - koszt jazdy w jedną stronę to 40 zł, czyli razem ok. 80 zł, z tym, ze cześć została zapłacona z pieniedzy, ktore przekazałam kiedyś - dziś dałam 50 zł na taksówkę powrotną.

Never

Post » Czw lip 22, 2010 8:25 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

To zapraszam ponownie na bazarek! Widać, że każda złotówka się przyda!

viewtopic.php?f=20&t=114544

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw lip 22, 2010 8:37 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

I jeszcze - dziś wpłynęło 67 zł od Marty Ireny - nie podano nicka. Dziękuję! Zaraz postaram się wysłac tillibulkowi świeże jeszcze fotki z dzisiaj - tylko trzy, ale za to fajne :D Bo z Przytulanką

Never

Post » Czw lip 22, 2010 9:35 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

Never pisze:I jeszcze - dziś wpłynęło 67 zł od Marty Ireny - nie podano nicka. Dziękuję! Zaraz postaram się wysłac tillibulkowi świeże jeszcze fotki z dzisiaj - tylko trzy, ale za to fajne :D Bo z Przytulanką

67 zł to pewnie wpłata z bazarku Nuwy_dragon :)

wkleje fotki jak wyslesz :ok: :ok:

tillibulek

Post » Czw lip 22, 2010 9:48 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

juz wysłałam.

Faktycznie, to moze być z bazarku!
wstyd się przyznac, ale ja nie mam czasu żeby sfocić batiki na bazarek.. :oops: przychodzę do domu w nocy i podam.
Ale będzie jeden obrazek na Allegro, a w sb moze się pojawi bazarek na forum...
BTW wprosiłam się w sobotę na wizytę do kotki :mrgreen:
Nic na to nie poradzę, ona jest magiczna po prostu. tak więc z soboty będą nowe fotki, a moze i filmik uda się nakręcić? 8)

Never

Post » Czw lip 22, 2010 10:03 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

Never pisze:Wetka mowiła, ze Przytulanka jest ze stali - w takim stanie tak się trzyma...

Przytulanka czuje, że wreszcie jest kochana i walczy chociażby siłą woli - żeby jak najdłużej korzystać z tej ludzkiej miłości :1luvu:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Czw lip 22, 2010 10:07 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

Kochana Przytulaneczka,niech trzyma się tak dalej,oby jak najdłużej :ok:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Czw lip 22, 2010 10:47 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

trzyma się i tuli do człowieka....
Na fotkach ktore pewnie zaraz tillibulek wstawi mizernie wygląda, ale zmęczona była, bo zdjęciu wenflonu i w ogóle....
Ona tak naprawdę zresztą sił do zabawy dużo nie ma, i jeszcze te upały. ale na przytulanie się energię kobitka ma :D

Never

Post » Czw lip 22, 2010 11:45 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

jejku, ja mam jakas skleroze, myslalam, ze juz wstawilam te fotki... sorry :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
wlasnie dzisiaj w radiu mowili, ze kobiety o figurze gruszki sa mniej pamietliwe - wszystko sie zgadza :oops: :oops: :oops:

nasza cudniasta, przekochana Przytulanka :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

tillibulek

Post » Czw lip 22, 2010 11:47 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

to niunia nie musi juz miec wenflonu?? :D :D
pamietam jak moja koteńka odetchnela kiedy jej zdjeli to paskudztwa - tak to ciagle łapką trzepała i gryzla gaze

tillibulek

Post » Czw lip 22, 2010 11:58 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

dlaczego ja dzisiaj żadnych fot nie widzę???? :( - czy Wy też tak macie od rana? nawet banerki u mnie się sypią......?????

walcz Przytulanko o każdy dzień! obyś jak najdłużej była z nami!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 22, 2010 12:19 Re: Przytulanka - POTRZEBNA POMOC FINANSOWA, 'siostry' pilnie dt

Joluka, ja tak mam w pracy, bo tutaj jest slabe łącze i net nie wyrabia... ale generalnie raz jest lepiej, raz gorzej...

tillibulek

[poprzednia][następna]