Dagmro-olgo. Właśnie Was wynalazłam. Wiem, że już jest po wszystkim, ale czy mam jeszcze szansę na wisiorek ze znakami zodiaku (nr 18)? Jeśli tak, bardzo poproszę.
Przepraszam bardzo, ale dopiero teraz przelalam kase za puzzelki... wysylka moze byc w przyszlym tygodniu - to dla mlodego w prezencie, wiec spokojnie byle doszlo do 5-tego sierpnia
wyślę poniedziałek / wtorek. Dziś się zamotałam - nim znalazłam adres, jaki podałaś po licytacji broszki - już wysłałam fanty. ale na pewno wyślę w początku tygodnia! Już zapakowałam wszystko
bardzo bardzo wszystkim dziekujemy! pieniądze z bazarku to wsparcie finansowe dla tych kotów viewtopic.php?f=1&t=113682 spotkała ich ogromna tragedia, pieniądze zostaną wydane na szczepionki, ew. testy dla nich, rozliczenie jest w drugim poście wątku jeszcze raz dziękuję! niech te sliczne rzeczy kupione przez Was na bazarku będą przypomnieniem wyciągniętej pomocnej dłoni dla Gogle, Florki, Laosia, Jasia, Cezara, Mani i Baltazara!
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
ostatni przelew do jessi74 - od fonja - wykonany czyli cały bazarek rozliczony. Wysyłki - wysłałam wszytsko prócz paczuszki dla fonja - pójdzie jutro. dziękuje Wam za hojność i udział w wyprzedaży