DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 18:11 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:Obrazek

Kurdę, ale to miau spacza gust :twisted:
Cudna to może ona będzie, na razie wygląda jak stary bukłaczek z wodą, w dodatku nieźle przestraszony :lol:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto lip 20, 2010 19:58 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

kwiatkowa pisze:Cudna to może ona będzie, na razie wygląda jak stary bukłaczek z wodą, w dodatku nieźle przestraszony :lol:

:ryk: :ryk: :ryk:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 20, 2010 21:22 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

kwiatkowa pisze:Kurdę, ale to miau spacza gust :twisted:
Cudna to może ona będzie, na razie wygląda jak stary bukłaczek z wodą, w dodatku nieźle przestraszony :lol:

Tjaaa...to taki revenge za te pchły u Janiny :?: 8)

Kotunia zakwaterowana w DT.
Ja chyba nigdy kotów nie zrozumiem...
Jak ją już zabrałyśmy z lecznicy, z tego hałasu, zamieszania i jechałyśmy do DT to prawie całą drogę utyskiwała: "Ojjjj...ojjj...." a potem Unią nas straszyła: "Eu...eu..." (najwyraźniej transport nie spełniał standardów unijnych). Ale dojechałyśmy.
W nowym miejscu była spora panika ale było też mruczenie i wybrzuszanie.
Uspokoiła się jak przykryłam klatkę tkaniną, zostawiając jej "okienko" do podglądania. Widać po niej było, że jest zmęczona czuwaniem i ciągłą gotowością do ucieczki.
Bardzo ładnie zjadła kolację i zaległa na kocyku.
Mam nadzieję, że w nocy będzie spać...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lip 20, 2010 21:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

A jak reszta Towarzystwa zareagowała ?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lip 20, 2010 21:50 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Kobitki machnęłam bazarek viewtopic.php?f=20&t=114603 . Zapraszam :)

maueczarne

Post » Wto lip 20, 2010 21:51 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

A niee...EmSi jest jeszcze (póki co) na gościnnych występach.
TCJ uznała, że mój dom jest zbyt zakocony :?
I znając niechęć Towarzystwa do Nowych - zainstalowała EmSi u naszej wspólnej koleżanki, która co prawda ma córkę alergiczkę ale akurat szczęśliwie wyjeżdżają na wakacje.

Maueczarne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lip 20, 2010 21:52 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:Uspokoiła się jak przykryłam klatkę tkaniną, zostawiając jej "okienko" do podglądania. Widać po niej było, że jest zmęczona czuwaniem i ciągłą gotowością do ucieczki.
Bardzo ładnie zjadła kolację i zaległa na kocyku.
Mam nadzieję, że w nocy będzie spać...

Śpij spokojnie koteńko :D Śnij o dobrym życiu, trafiłaś w dobre ręce to nic złego cię już nie spotka :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Wto lip 20, 2010 22:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Mam nadzieję, że coś się uzbiera.

A EmSi niech teraz odpoczywa. Trzymam kciuki za spokojną noc :)

maueczarne

Post » Śro lip 21, 2010 18:33 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Będą dzisiaj wiadomości od EmSi i Miszki ?

No i reszta stadka dawno nie odwiedzała wątku? A ja stęskniona wieści o nim.
O Balulince proszę też koniecznie napisać.
Obrazek

Amika6

Post » Śro lip 21, 2010 18:47 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Wiadomości od EmSi będą jak TCJ się pojawi.

Ja dzisiaj padłam z okazji upału i odmówiłam wychodzenia z domu po powrocie z pracy.
Mamy w pracowni takie warunki, ze nawet operowanie komputerową myszką jest wysiłkiem nie mówiąc o jakiejś sensownej pracy.
Robię za to w międzyczasie ogłoszenia dla Miszy/Rusłana/Lucka/Iwana.
Na razie mam trzy :?

Filipcia i reszta Towarzystwa zalegają na balkonie i w okolicach.
Ponieważ od jakiejś godziny zanosi się na burzę, Dzidzia zajęła miejsce strategiczne pod wanną :roll:

Jak namówię Ciotkę Kwiatkową to może obfotografuje w weekend Bukłaczka. Bo się wprasza na mizianie 8)
A przy okazji odwiedzin u Bazyla może też jakieś nowe foty będą.

Reszta Towarzystwa musi czekać na sesję zdjęciową do przyszłego miesiąca albo coś koło tego - wreszcie może zawiozę aparat do serwisu.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro lip 21, 2010 21:21 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

W takim razie czekamy na Ciotki :D

I co z burzą, była?
U nas tylko postraszyło i spadło tyle co księdzu z kropidła :(
Obrazek

Amika6

Post » Śro lip 21, 2010 21:36 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

Amika6 pisze:I co z burzą, była?

Etam :evil:
Amika6 pisze:U nas tylko postraszyło i spadło tyle co księdzu z kropidła :(

U nas bardzo podobnie. Dzidzia odbębniła swoje pół godziny pod wanną i wyszła.
Amika6 pisze:W takim razie czekamy na Ciotki :D

TCJ napełniwszy własny bukłaczek sałatką grecką właśnie sobie poszła.
Zostawiła jednak njusy: niestety, tak jak przewidywałyśmy - EmSi znowu zaczyna glucić. Zrobimy więc wymaz i antybiogram i będziemy kontynuować leczenie. W zasadzie teraz już nigdzie nam się nie spieszy.
No i nad uszami jeszcze trzeba popracować. Jakoś nie za bardzo się przyłożono do ich czyszczenia.

Dzisiejszą noc Dziewczynka przespała bardzo grzecznie, obyło się bez demolacji klatki. Nakarmiona uderza w kimono chętnie wystawiając brzucha do miziania i włącza fergusona.
No i co było do przewidzenia :arrow: kuwetowanie Kocia ma we krwi :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lip 22, 2010 10:13 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:Reszta Towarzystwa musi czekać na sesję zdjęciową do przyszłego miesiąca albo coś koło tego - wreszcie może zawiozę aparat do serwisu.

nie żebym Cię chciała zniechęcać, ale ja zaraz będę odbierać aparat z serwisu
podobno dobry i tani serwis
naprawa zapiaszczonego obiektywu - 200 zł :placz:
chyba że masz gwarancję jeszcze?...

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Czw lip 22, 2010 16:15 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

sanna-ho pisze:
pixie65 pisze:Reszta Towarzystwa musi czekać na sesję zdjęciową do przyszłego miesiąca albo coś koło tego - wreszcie może zawiozę aparat do serwisu.

nie żebym Cię chciała zniechęcać, ale ja zaraz będę odbierać aparat z serwisu
podobno dobry i tani serwis
naprawa zapiaszczonego obiektywu - 200 zł :placz:
chyba że masz gwarancję jeszcze?...

Gwarancji już nie mam a zepsuło się prawdopodobnie to samo co poprzednio - matryca. Ponieważ spodziewam się, że nie będzie tanio - na razie nie mogę pozwolić sobie na serwisowanie.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lip 22, 2010 22:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Komu Ruska...albo EmSi?

pixie65 pisze:Dzisiejszą noc Dziewczynka przespała bardzo grzecznie, obyło się bez demolacji klatki. Nakarmiona uderza w kimono chętnie wystawiając brzucha do miziania i włącza fergusona.
No i co było do przewidzenia :arrow: kuwetowanie Kocia ma we krwi :ok:

:ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]