Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms
Agneska pisze:Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms
Ewentualnie "małaczarnaaamms"
Agneska pisze:Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms
joshua_ada pisze:Agneska pisze:Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms
Bu ha ha ha
Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:
Bu ha ha ha
Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms![]()
aamms pisze:Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms![]()
widzę, że kicia już ma imię..
aamms pisze:Marzenia11 pisze:jest to bardzo, bardzo prawdopodobne - Nusia i jej siostry wzięłam z bloku obok mojego, gdzie na drzewie urzędowała mała czarna aamms![]()
widzę, że kicia już ma imię..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, borysku, kasiek1510 i 31 gości