maria_kania pisze:ps. głupie pytanie a co sie stało z Błyskiem? bo jak rozumiem Mruczka została? jeny moze go też trzeba ratowac?
?
Na gazetowym forum mam-dwa napisała, że Błysk ma trafić na przechowanie do siostry.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maria_kania pisze:ps. głupie pytanie a co sie stało z Błyskiem? bo jak rozumiem Mruczka została? jeny moze go też trzeba ratowac?
?
Jarka pisze:maria_kania pisze:ps. głupie pytanie a co sie stało z Błyskiem? bo jak rozumiem Mruczka została? jeny moze go też trzeba ratowac?
?
Na gazetowym forum mam-dwa napisała, że Błysk ma trafić na przechowanie do siostry.
joluka pisze:Dziewczyny - napiszcie coś o nowym domku Lolusi! Będzie miała kocie towarzystwo? Daleko jedzie? I kiedy?????![]()
![]()
Kasiulek79 pisze:Jarka pisze:maria_kania pisze:ps. głupie pytanie a co sie stało z Błyskiem? bo jak rozumiem Mruczka została? jeny moze go też trzeba ratowac?
?
Jeszcze tylko kwestia jest tego rodzaju czy ktoś jej wierzy w te głodne kawałkiJa nie
Jarka pisze:Niewiele wiem, więc staram się nie osądzać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, nfd i 857 gości