Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 12:28 Re: śliczna BABUNIA..będzie żyć! PILNIE transport Wawa-Lublin!!!

joshua_ada pisze:Marzenia, utłuczesz mnie jak ciasto na pierogi, ale chyba znów trzeba będzie zmienić tytuł wątku :twisted:

Otóż zdzwoniłam się z Kotydwa12 i jest dla Babuni możliwość DS w Warszawie. :ok:
Możliwość, bo wszystko zależy od tego, czy Babunia i pozostałe 4 koty w domu (w wieku od 5 do 12 lat, więc są też seniorki) się dogadają. Jeśli tak - Babunia zostaje na stałe! :D A jeśli z jakiś względów koty będą drzeć koty, to - rozmawiałam już z zzuzik - Babunia pojedzie do zuzzik na DT.

I jak? Chyba dobry pomysł?

ADA jeśli ja mam Cię utłuc to za takie przypuszczenia - toć uwielbiam takie zmiany tytułu wątku!!! :lol: :lol: :lol: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

no masz... przecież to jest GENIALNY POMYSŁ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

to rozumiem, ze kotydwa12 to DS i trzeba kciukać za kocią integrację? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 21, 2010 12:39 Re: śliczna BABUNIA..będzie żyć! PILNIE transport Wawa-Lublin!!!

Marzenia11 pisze:to rozumiem, ze kotydwa12 to DS i trzeba kciukać za kocią integrację? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Nio! :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro lip 21, 2010 12:47 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a kiedy Babunia jedzie?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lip 21, 2010 12:50 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Myślę, że jutro, bo ja się dziś nie wyrobię. Dziś mam inną kotkę do zaopiekowania. Ale klinika powiadomiona, więc jestem spokojna. :ok:

No chyba, że ktoś mógłby dziś do Latchorzewa pojechać (to jest przedłużenie ul. Górczewskiej, jadąc na Babice)
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Śro lip 21, 2010 12:51 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

:ok: :ok: :ok: :ok: za pomyślne dokocenie :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro lip 21, 2010 13:04 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Babunia będzie na wyjściu szczepiona. :D

(Chyba jednak ja muszę tam pojechać osobiście, bo muszę podpisać umowę adopcyjną z kliniką. Jeśli Babunia zostanie w DS - liczę, że koteczki się dogadają - wtedy podpisze umowę z DS.)
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lip 21, 2010 13:05 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Mysle, że Babunia wytrzyma do jutra :ok: ale.... może ktoś może dziś pojechać do Latchorzewa???? Zapytam, a co - w końcu w tym krotkim wątku tyle się niemożliwych i nierealnych rzeczy stało, że kto wie... ? :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lip 21, 2010 13:12 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

I niech nikt nie mówi, że na Miau cuda sie nie zdarzają :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 21, 2010 14:26 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Babunia pojedzie do domkujutro ok.19.00 :D
Jestem dobrej myśli, choć nie wiem jak Babunia reaguje na koty, to ona jest bardzo spokojna. Na 100% jest nakolankową pieszczochą. Sama bym ją tuliła na kolankach, gdybym miała takie warunki :1luvu:

(nie do wiary, jak można się pozbyć takiej kotki! :evil: )
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lip 21, 2010 16:52 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

joshua_ada pisze:
(nie do wiary, jak można się pozbyć takiej kotki! :evil: )

:evil:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro lip 21, 2010 18:54 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

kicia jest wpisana na wątku seniorów, dajcie tam koniecznie znać, jak sprawy z domkiem bardzo bardzo proszę!
wejście przez banerek w moim podpisie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 21, 2010 19:17 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Czekamy z niecierpliwością na dalsze informacje

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 21, 2010 21:55 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lip 21, 2010 22:02 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

Jutro jedziemy po Babunię. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dokocenie - bo to oznacza domek stały dla Babunii.
Ja jestem jak najlepszej myśli! :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lip 21, 2010 22:53 Re: Taka śliczna BABUNIA..będzie żyć! I ma DS!!!!! :))))))))))))

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]