Kiedy Jopop wraca????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Nasz JoKotowy wątek spadł daleko w odmętach forum. Wstyd mi, że nie zrobiłam tu aktualizacji.![]()
Jeśli chodzi o kocięta przywiezione przez Jopop - to klasyka.Jopop samodzielnie znalazła im DT.
![]()
W zeszłym tygodniu nasza tymczaska Memeczka pojechała do nowego domu w Konstancinie. Trafiła tam jako towarzyszka dla pięknego kocurka i trzeba przyznać, że chłopak od razu się nia zainteresował. Memcia może jeszcze trochę nieśmiało na początku, ale zapowiada się na niezłą kocią przyjaźń.![]()
A ja weekendowo zajmowałam się piątką kociaków z Józefowa, razem z ASKą. Dzieciaki z rudery do rozbiórki zawiozłyśmy do wspaniałego domu tymczasowego u J.D. w Sokółce. Bardzo dziękuję za owocną współpracę, dziewczyny.
Agneska pisze:Dostałam rano SMSa z domu Memci. Że jest cudowna.Niby sama to wiedziałam, ale jak fajnie przeczytać, że w domu też to widzą.
![]()
Mruży oczko znowu, nie obędzie się bez wizyty u weta.
alix76 pisze:Agneska pisze:Dostałam rano SMSa z domu Memci. Że jest cudowna.Niby sama to wiedziałam, ale jak fajnie przeczytać, że w domu też to widzą.
![]()
Mruży oczko znowu, nie obędzie się bez wizyty u weta.
ja dooobrze. U niej po każdym stresie tak się robiło - zmiana DT, wizyta u veta ... pomagał beta-glukan (Immunodol) a nawet lizyna. Może przesłać książeczkę pocztą? Priorytetem by szła 1 dzień ...
Agneska pisze:Zła kobieta i zła kobieta... Dobre się akurat znalazły.
Aleba pisze:Agneska pisze:Zła kobieta i zła kobieta... Dobre się akurat znalazły.
No a nie?
Ja wczoraj takich peanów pod swoim adresem wysłuchałam, że mogło mi się trochę w głowie poprzestawiać
ASK@ pisze:Zła,zła...
Z kim ja okolicę dzielę.
Aleba pisze:Który banerek? Nasz JoKotowy?
U mnie się wyświetla.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości