Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:ana, może uda mi się powtórzyć posiew- nie wiem jeszcze
a z ta infekcją to jest tak, że odkąd znam tę kotkę (od poprzedniej wiosny) to ona miała gile do pasa
Zofia&Sasza pisze:martka pisze:ana, może uda mi się powtórzyć posiew- nie wiem jeszcze
a z ta infekcją to jest tak, że odkąd znam tę kotkę (od poprzedniej wiosny) to ona miała gile do pasa
No i właśnie dokładnie tak jest z moją Bibi. Oczywiście posiew powtórzyć trzeba, ale u nas mimo kilku posiewów, glut nie zareagował na żaden z antybiotyków, na jakie miał być - zgodnie z wynikiem - wrażliwy. Wtedy padła hipoteza polipa. Trzeba spytać weta, bo ja powtarzam tylko, co słyszałam.
Czy kicia była badana pod kątem FIV? Trudno leczące się infekcje, to może być - niestety - także wynik tego zakażenia.
martka pisze:powtarzamy wymaz
zmiana antyb. na Foloron- wydzieliny niby nie ma, ale koteczce furczy nie wiem czy w nosie czy to w gardle
Martka pewnie na badaniach, a poza tym ma trochę utrudniony dostęp do netaPako pisze:Martka - nie podałaś mi jeszcze numeru konta, nie zapłaciłam za bazarek, ew. mogę dzisiaj ok. 21 przynieść Ci je, tylko napisz proszę adres na pw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości