Buro-biało-bure szczęście

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 12:17 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

szybenka pisze:
Szura pisze: Ostatnio była dostawa z RC w fantastycznym, dużym twardym kartonie. Powycinałam dziurki, dziury i szparki . Okazał się hitem :ryk:

Przepraszam za OT, ale Szura, czy ten HIT można gdzieś zobaczyć? Jest gdzieś jakaś fotka?
tak Szura, chcemy zdjęcia! Wklej tutaj plsssss. To ja swoim bym zrobiła, bo Antek szczególnie kocha takie wynalazki! My mamy tunel z kartonów :ok:. nie wygląda imponująco, ale Antoś uwielbia tamtędy biegać! Jak "widzi ducha" to z TŻ rechoczemy ze śmiechu. Grucha i biega jak oparzony po całym mieszkaniu :1luvu: :ryk:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lip 19, 2010 13:40 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - nowe zdjęcia

rybcie pisze:i jeszcze zabawa w pudełkach namiętnie znoszonych z pracy:
Obrazek Obrazek

i chłodzenie brzuszka przy wentylatorze:
Obrazek

Ale czad! :1luvu: :love: :1luvu:

Coś w tych kartonach musi być. Ale najlepsze są oczywiście te, po kocim jedzonku :mrgreen: Musieliśmy wynieść wszystkie do piwnicy, bo Mamba poobgryzałby je jak królik :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 19, 2010 21:30 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Bardzo proszę zdjęcie kartonu! Dziurki wycinałam jak popadnie i chyba nic w tym ciekawego :wink: Dziury są dla chudych albo małych kociąt. Otwory są jeszcze od góry i z boku. Cioteczka wlazła dzisiaj do kartonu i zaklinowała się brzuszyskiem w dziurze. :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto lip 20, 2010 6:28 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

wow, ale fajny patent! I jak kotami przyozdobiony! Żywimy i malowanymi ;). Jestem pod wrażeniem :ok:. Muszę koniecznie spróbować! Dzięki!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 20, 2010 8:41 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Wygląda jak ser z dziurkami dla myszek ;)...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto lip 20, 2010 21:01 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Ściągę pomysł i też zrobię taki HIT (jest ekstra) mojej pannie, do tego kocie łamigłówki z rolek papierowych i pudełek i już na dobre powiedzą, że mi kocio odwaliło :mrgreen:
Możecie zdradzać więcej pomysłów kocich zabawek ;) Są ekstra. Może jakieś atrakcje na balkon?
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto lip 20, 2010 21:32 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Balkon mam mały jak nie przymierzając gołębnik, wiec oprócz pieńków a na nich podeścików do siedzenia dla kotów nic się już nie zmieści. Jest jeszcze parę doniczek. Ale koty i tak znajdują sobie trochę cienia. Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto lip 20, 2010 22:05 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

jaki tfffórczy wąteczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
idę sobie pooglądać :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lip 21, 2010 6:40 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Szura pisze:Balkon mam mały jak nie przymierzając gołębnik, wiec oprócz pieńków a na nich podeścików do siedzenia dla kotów nic się już nie zmieści. Jest jeszcze parę doniczek. Ale koty i tak znajdują sobie trochę cienia. Obrazek
:1luvu: ale cudnie się wpasował :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lip 21, 2010 9:05 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Szura pisze:Obrazek

A ku ku, szukaj mnie. :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro lip 21, 2010 9:18 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

to ja jeszcze poproszę, jak już tak sobie o kocich udogodnieniach rozmawiamy, o wrzucanie wszelkich propozycji na aranżację mieszkania pod kocie gusta. Może za jakiś czas będę się remontować i szukam pomysłów na wszelkie półki, rampy itp., które mogłyby urozmaicić kociom miejski żywot. Czytałam, że można zrobić jakieś karton-gipsowe półki itp. ale nie mam koncepcji co i jak... Faje są antresole, gdzie koty dostają dodatkowe poziomy, ale w starym budownictwie. Ja jetem blokowa z lat 70-tych ;). Widziałam, że takie belki, słupy drewniane pod sufitem mogą być fajne do przechadzania się na kocie spacerki i oglądania świata z góry. Więc wszelkie pomysły mile widziane :ok:. Wrzucajcie fotki, plssss.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lip 21, 2010 9:23 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Melduję się :mrgreen:

Widzę, że tutaj dużo ciekawych wiadomości, to będę musiała temat bardzo dokładnie i gruntownie przestudiować :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lip 21, 2010 9:25 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

oooo witaj kiche_wilczyca :P :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lip 21, 2010 16:19 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

Ok. cztery m-ce temu trafiam na ciekawy blog o kocim świecie, ale jego zawartość w tamtym czasie była dla mnie mało użyteczna, ale dziś Rybcie, dzięki Tobie przypomniałam sobie o nim :) Więc muszę się nim koniecznie podzielić. Ten blog, w swoim założeniu ma być inspiracją i pomocą dla in. kociarzy.
Wiele pomysłów mi się tam podoba i są łatwe do zrobienia, a jeszcze tydzień temu sama głowiłam się co by tu dla Niki wymyślić :mrgreen:

http://kotkaluna.blogspot.com/2009/10/k ... hodki.html
http://kotkaluna.blogspot.com/2009/08/p ... domki.html
http://kotkaluna.blogspot.com/search/la ... results=20

Miłych wrażeń i moc pomysłów życzę ;)
Obrazek

szybenka

Post » Śro lip 21, 2010 21:09 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy-pokaz zdjęć-13

dzięki szybenka :1luvu: :1luvu: :1luvu: , będę miała co przeglądać! Świetne! :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]