Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:A przed chwilą zjednoczył ich serwowany przez szefa kuchni surowy kurzy cyc
Adria pisze:EwKo pisze:A przed chwilą zjednoczył ich serwowany przez szefa kuchni surowy kurzy cyc
![]()
![]()
Jak ja bym chciała mieć takie cichutkie piesyO ile buldoś jest oki, to Petra robi szczekaniem za wszystkich
![]()
Potrafi biegać od bramy do bramy i non stop szczekać. Dusia oczywiście jej wturuje....ach te baby![]()
...oprócz Sabci
EwKo pisze:Żyję, tylko mnie straszniście (niebedekląćniebedekląćniebede...) zdenerwowało coś, co przeczytałam wczoraj na forum. I się zastanawiam, czy wkurzyło mnie to tak dlatego, że coś w tym jest - chodzi o wątek "kolekcjonerski" na KŁ i gdzieś tam wykazuję objawy zbieractwa, czy po prostu (niebedekląćniebedekląćniebede
...) szlag mnie trafia, kiedy ktoś rości sobie prawo oceny, ile kotów to za dużo i poniekąd zagląda mi do portfela. No może nie mnie, jako mnie. Personalnie. Ale i tak mnie porządnie kopnęło
Niesamowicie wręcz wkurza mnie nieznoszący sprzeciwu ton niektórych wypowiedzi pań bojawiemnajlepiej
i łatwość ferowania wyroków
![]()
EwKo pisze:Jakby kto pytał: psica leży pod moim biurkiem. W jej posłanku gnije Mela. Chyba jej wygodnie
EwKo pisze:Jakby kto pytał: psica leży pod moim biurkiem. W jej posłanku gnije Mela. Chyba jej wygodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 83 gości