Dzięki Kochani Falunia, jak na tak intensywną kurację jakoś nie ma dużo lepszych wyników , ale może to przez te upały Kociaste bardzo źle znoszą takie temperatury, najgorzej oczywiście Azinio, ale reszta też ma już dość, chłopaki mają nawet biegunkę , ale to raczej zmęczone upałem organizmy szaleją, bo nie ma żadnych realnych powodów na problemy z jelitami
Moja pikawa też lekko odmawia posłuszeństwa, wcale się jej zresztą nie dziwię
Jakby ktoś zapomniał jak wyglądają Potffory, dla przypomnienia dwa z nich
Alu, wszystkie futra i nie-futra mają już chyba dość temperatur powyżej 35 stopni
Znalazłam dzisiaj sposób na maupę: moczę dłonie w chłodnej wodzie i gładzę futerko. Na dłoniach zostaje mi mnóstwo sierści, która przy tej temperaturze wyłazi jak szalona, a Zelda jest choć odrobinę schłodzona
Patent nie mój, ale przyjęty
Potfffory cudne
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]
Aluniu, Paweł podczas ostatnich odwiedzin u Drani sfotografował pewien detal specjalnie dla Ciebie...
Na innych fotkach też jest dużo Plusza, serdecznie zapraszamy do wątku
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Mam tylko nadzieję, że Bubor nie obrazi się za przeklejanie jego zdjęć bez wcześniejszego zapytania o pozwolenie
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]