Niewidomy Elwis MA DOM!!! Dziekuję wszystkim :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 18:54 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

prosimy o wsparcie na leczenie kociakaka
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto lip 20, 2010 19:27 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

Dziewczyny tu nie ma czasu czekać aż się znajdzie kasa. Nie jestem pewna, bo trudno po zdjęciu stwierdzić, ale oczka wyglądają mi na wysuniętą trzecią powiekę. Czyli trzeba kota dobrze zdiagnozować, co go tak osłabiło. Nie jesteśmy obecnie w stanie sfinansować leczenia ale możemy zaproponować jedną z naszych lecznic, gdzie na miejscu zrobią koty wszystkie potrzebne badania i testy. Jutro porozmawiamy, czy na czas leczenia kot nie mógł by tam zostać w szpitaliku. Płacić nie trzeba od razu. W czasie leczenia kota, można uzbierać kasę i DT dla niego. Inaczej nie możemy pomóc :( Nasza lecznica jest w Chorzowie. Oczywiście, ktoś musiał by kota tam dowieść.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto lip 20, 2010 20:47 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

Miau nie jest obojętne.Miau jest zakocone na maksa. Wolnego kąta brak u większości.
Trzymam kciuki za małego.
Niestety na chwilę obecną tylko tyle :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lip 20, 2010 20:51 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

ASK@ pisze:Miau nie jest obojętne.Miau jest zakocone na maksa. Wolnego kąta brak u większości.
Trzymam kciuki za małego.
Niestety na chwilę obecną tylko tyle :oops:

Wiemy, ale... Temat na tym etapie ma oczywiście charakter prowokacyjny, musi przyciągać uwagę, bo sytuacja kota jest dramatyczna...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lip 20, 2010 20:52 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

Barbara Horz pisze:Dziewczyny tu nie ma czasu czekać aż się znajdzie kasa. Nie jestem pewna, bo trudno po zdjęciu stwierdzić, ale oczka wyglądają mi na wysuniętą trzecią powiekę. Czyli trzeba kota dobrze zdiagnozować, co go tak osłabiło. Nie jesteśmy obecnie w stanie sfinansować leczenia ale możemy zaproponować jedną z naszych lecznic, gdzie na miejscu zrobią koty wszystkie potrzebne badania i testy. Jutro porozmawiamy, czy na czas leczenia kot nie mógł by tam zostać w szpitaliku. Płacić nie trzeba od razu. W czasie leczenia kota, można uzbierać kasę i DT dla niego. Inaczej nie możemy pomóc :( Nasza lecznica jest w Chorzowie. Oczywiście, ktoś musiał by kota tam dowieść.

to bardzo duza pomoc
najwazniejsze to zajac sie nim i prosic wetow zeby pozwolili zaplacic pozniej
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 20, 2010 21:14 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

imie proponuje Blind
podoba sie wam??
znalazlam w translatorze po wpisaniu niewidomy :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 20, 2010 21:16 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

MartynaP pisze:
Barbara Horz pisze:Dziewczyny tu nie ma czasu czekać aż się znajdzie kasa. Nie jestem pewna, bo trudno po zdjęciu stwierdzić, ale oczka wyglądają mi na wysuniętą trzecią powiekę. Czyli trzeba kota dobrze zdiagnozować, co go tak osłabiło. Nie jesteśmy obecnie w stanie sfinansować leczenia ale możemy zaproponować jedną z naszych lecznic, gdzie na miejscu zrobią koty wszystkie potrzebne badania i testy. Jutro porozmawiamy, czy na czas leczenia kot nie mógł by tam zostać w szpitaliku. Płacić nie trzeba od razu. W czasie leczenia kota, można uzbierać kasę i DT dla niego. Inaczej nie możemy pomóc :( Nasza lecznica jest w Chorzowie. Oczywiście, ktoś musiał by kota tam dowieść.

to bardzo duza pomoc
najwazniejsze to zajac sie nim i prosic wetow zeby pozwolili zaplacic pozniej

:ok:
To później płatne rozwiąże wiele problemów. Teraz pod koniec m-ca trudno o grosz. tzreba by pilnowac by wątek był na górze a w pierwszym poscie podac konto.
Myślę,że wiele osób źle zrozumie tytuł.
kazdy chwyt dozwolony by osiągnąć cel ale ja poczułam sie np winna ,ze nie moge w chwili obecnej pomóc.Ale jeśli cel zostanie osiągniety, to będzie ok
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 20, 2010 21:19 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

MartynaP pisze:imie proponuje Blind
podoba sie wam??

Jesli przyniesie szczęście nich będzie Blind. Moze być i Bili,Bolek, Buniek... :wink: Ale chyba Blind pasuje lepiej!
Mnie osobiscie pomysły sie skończyły an imiona.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 20, 2010 21:21 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

ASK@ no jak poradzila halbinka tak zrobilam.
Wazne aby jak najwiecej osob zajrzalo i chocby hoopnelo watek ;)
ja wracam popoludniu dopiero niewiem co sie tu dzieje,caly dzien mysle co przeczytam jak wroce.

Prosimy wszystkich o pomoc dla kocurka,nawet złotóweczka przyblizy go do sznasy na lepsze zycie,prosimy o podnoszenie watku aby byl na gorze zeby jak najwiecej osob zobaczylo jaki ten kotek jest nieszczesliwy ile w zyciu przeszedl
:crying: :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 20, 2010 21:22 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

ASK@ pisze:
MartynaP pisze:imie proponuje Blind
podoba sie wam??

Jesli przyniesie szczęście nich będzie Blind. Moze być i Bili,Bolek, Buniek... :wink: Ale chyba Blind pasuje lepiej!
Mnie osobiscie pomysły sie skończyły an imiona.

dlatego ja kozystam z translatora ;)

EDIT:moze na jakies inne fora go wkleic??? jest tu i na dogomani
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Wto lip 20, 2010 21:33 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

Zrobiłam bazarek dla kocurka viewtopic.php?f=20&t=114601

Zapraszam! Pomoc bardzo potrzebna!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lip 20, 2010 21:35 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

co do tytułu, rzeczywiście ma szokować, oburzać, wplywac na emocje... ale przecież walczymy o jego życie! Inni piszą: Dom albo TM... W sumie to samo, ale myślę, że tę chwilę ten temat jest potrzebny własnie w takiej formie... sama mam 6 kotów, wziąć go nie mogę, ale liczę na to, że razem coś uradzimy i dla niego zrobimy... mamy tdt, mamy już jego zdjęcia, kilka porad i kilka deklaracji wpłat... bazarek też już jest! :1luvu: no i szanse, że zostanie zbadany... :1luvu: to już coś! to dowód, że Miau nie jest obojętne tak naprawdę!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto lip 20, 2010 21:35 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

nie zapeszajcie tym imieniem ! Jak nazwałam psa Czuszka to do dzisiaj żałuję - taka z niej ostra sztuka. Więc kota nazwałam już Snikers - całe szczęście okazał się słodkim pluszakiem. :wink:

sfinks

Od: Pon kwi 10, 2006 20:12

Post » Wto lip 20, 2010 21:38 Re: Nawet Miau obojętne!Bez oczu - bez szans na dom i życie.

Dziewczyny, spokojnie :wink:
Jutro dzwonie do lecznicy i mam nadzieje, ze pomysl ze szpitalikiem wypali, bo w lecznicy remont. W każym badz razie nigdy nie bylo problemu ze szpitalikiem.
Rozumiem, że wasza zgoda jest tylko prosilabym o nr tel do osoby decyzyjnej...Jaaga?
Plan działania: testy i biochemia, poznamy wyniki zdecydujemy co dalej.

Prosze zmiecie mu imie...naszemu Blinde'owi sie nie udało :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto lip 20, 2010 21:43 Re: Ślepy chory kocurek ,w TDT.Błagamy o wsparcie na leczenie

MartynaP pisze:Obrazek
Obrazek

też uważam, że imię ma wielką moc sprawczą... może nazwijmy go Jasnowidz raczej... :lol:

albo Bleid - nocny łowca... 8)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]