mashas nie odbiera pw może wyjechała

Małej też doskwierają upał, mniej je i często poleguje, ale za to odkryła okno w kuchni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:Nikt nie zagląda, może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT
mashas nie odbiera pw może wyjechała![]()
Małej też doskwierają upał, mniej je i często poleguje, ale za to odkryła okno w kuchnija jej szukam , wołam, sprawdzam wszystkie kąty a ona sie uwaliła na parapecie w kuchni przy otwartym okienku i .....se leży - miażdżmy- na doniczce z trawą
trawka wygląda jakby po gradobiciu
,ale już wie że jak podniose na nią głos tzn że coś nie teges zrobiła
co do zakrapiania oczu to jest straszna
ucieka przede mną - ona to traktuje jako " fajnie że mnie gonisz, to polataj za mną jeszcze troche" i tak przez wszystkie pokoje za nią z maścią w ręce
![]()
Kleo pisze:Nikt nie zagląda, może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT
Mara S pisze:Kleo pisze:Nikt nie zagląda, może dlatego maluch w lecznicy jeszcze nie znalazł DT
Ja też Kleo zaglądam ale też nie mogę pomóc![]()
A masz pewność, że on jest nadal w tej lecznicy i w ogóle żyje?
Kleo pisze:mashas pisze:
Alienor pisze:Wróciłam z urlopu, więc mogłabym się nią zająć przez wakacje - jeśli nadal jest potrzebny DT, to poproszę o priva.
Alienor pisze:Wróciłam z urlopu, więc mogłabym się nią zająć przez wakacje - jeśli nadal jest potrzebny DT, to poproszę o priva.
Alienor pisze:Nie mam namiarów na mashas, nie wiem w której lecznicy jest footerko....![]()
A co do połapania rzeczy - jasne że dam radę!Jak trzeba to się zrobi tak, że będzie dobrze
Tylko mam nadzieję, że Boniek szybko pójdzie w ludzi, bo coś czuję, że po wakacjach nie będę mogła patrzeć na koty prócz mych własnych
Mara S pisze:Alienor pisze:Nie mam namiarów na mashas, nie wiem w której lecznicy jest footerko....![]()
A co do połapania rzeczy - jasne że dam radę!Jak trzeba to się zrobi tak, że będzie dobrze
Tylko mam nadzieję, że Boniek szybko pójdzie w ludzi, bo coś czuję, że po wakacjach nie będę mogła patrzeć na koty prócz mych własnych
I co to - jest tymczas a kota a nie maCzy coś się wyjasniło?
Jakby co to Formica też ma 2 prawie ślepaczki szukające dt.
Cholera nie dość, że tyle tych kotów, to jeszcze tyle chorych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości