Szpilka, piękna tricolorka, już w domu stałym

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 13:20 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

makabresku pisze:Okej, jedziemy jutro z rana, bo dzisiaj bym już nie zdążyła. Mam ogromną nadzieję, że nie jest za późno na wyskrobanie. Gniazda sobie w każdym razie nie robi, jest spokojna i wsuwa na potęgę. Wetka mi powiedziała, że ostatni posiłek mogę jej dać o siódmej, więc póki co ma pełną michę, bo to taki koci szkielecik. Tak się cieszy z tego żarcia, że stojąc przy misce udeptuje wykładzinę i mruczy z pełnym dziobem.

:cry: Boże koniecznie trzeba jej dom znaleźć :cry: taka fajna kicia :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lip 20, 2010 7:06 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

Hop, może ktoś wypatrzy :(

Agness78

Post » Wto lip 20, 2010 11:46 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

Zawiozłam kotę na sterylkę, mam nadzieję, że będzie dobrze.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Wto lip 20, 2010 16:43 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

makabresku pisze:Zawiozłam kotę na sterylkę, mam nadzieję, że będzie dobrze.

:ok: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 20, 2010 17:10 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

No i wszystko gra, kotka się wybudza, zniosła wszystko fajnie. Turkawka już po nią jedzie, po paru dniach, jak się kota trochę wygoi, to ją przejmę. Dziewczyny, raz jeszcze dzięki ogromne za pomoc, mam nadzieję, że stały dom szybko się znajdzie. Póki co intensywnie szukam, chyba po lecznicach porozwieszam ogłoszenia.
Obrazek

makabresku

Post » Wto lip 20, 2010 17:39 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

makabresku pisze:No i wszystko gra, kotka się wybudza, zniosła wszystko fajnie. Turkawka już po nią jedzie, po paru dniach, jak się kota trochę wygoi, to ją przejmę. Dziewczyny, raz jeszcze dzięki ogromne za pomoc, mam nadzieję, że stały dom szybko się znajdzie. Póki co intensywnie szukam, chyba po lecznicach porozwieszam ogłoszenia.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Wto lip 20, 2010 19:02 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

Kocia juz u mnie. Teraz siedzi pod łóżkiem, na wpół pijana jeszcze. Chuda jest strasznie. I ma taką malusieńką głowę. W porównaniu ze Sznurosławem, to ona taka bardzo malutka i chudziutka jest (a nasz kot nie należy do grubasków).
Przemiła pani doktor powiedziała, że tak miziastego kota dawno nie widziała.
Zobaczymy co będzie się działo dalej. Sznurek na razie jej pilnuje. Kupiłam kuwetę i może z nią uzgodnię, żeby tam siusiała.
makabresku - a jak to było z siusianiem, jak była przez tą chwilę u Ciebie?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto lip 20, 2010 19:23 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

kolejny biedny kot bez domu :( :(

jessi74

Post » Wto lip 20, 2010 19:28 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

ładna jest bidulka :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lip 20, 2010 19:35 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

turkawka pisze:makabresku - a jak to było z siusianiem, jak była przez tą chwilę u Ciebie?

Grzecznie, do kuwety. Podrap ją tam za uchem ode mnie, brakuje mi jej, moje katzenkommando nawet do kupy wzięte nie jest takie miziaste jak ona. Pewnie jak się rozkręci, to będzie wam się na kolana pchała bez przerwy ;)
Obrazek

makabresku

Post » Wto lip 20, 2010 20:08 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

taka słodka kicia.... koniecznie DS dla niej :ok:

Agness78

Post » Wto lip 20, 2010 20:58 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

Co mnie dziwi, to że ma taką małą rankę na grzbiecie, tuż przy łopatkach. Nasz kot chyba zaczyna być zazdrosny troche. Zobaczymy co będzie w nocy, jak coś to ją zamkniemy w malym pokoju, a ten wariat niech sobie łazi po reszcie mieszkania.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Śro lip 21, 2010 6:39 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

No ma, miała już wcześniej, w ogóle było tego więcej, ale ją psikałam chitopanem i te mniejsze się wygoiły, została tylko jeszcze ta na łopatce, strup na główce i koło prawego oka. Rozdrapywała je sobie ciągle.
Obrazek

makabresku

Post » Śro lip 21, 2010 8:41 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

makabresku pisze:No ma, miała już wcześniej, w ogóle było tego więcej, ale ją psikałam chitopanem i te mniejsze się wygoiły, została tylko jeszcze ta na łopatce, strup na główce i koło prawego oka. Rozdrapywała je sobie ciągle.

Obawiam się że to może być alergia pokarmowa lub inna. Miałam kiedyś kotkę która miała podobne ranki które drapała.
Teraz jest już w DS ale alergia niestety się potwierdziła i kotka jest na karmie RC hypoalergic ( która jest niestety droga :( ) i teraz nie ma żadnych ran. Jak tylko zaczęła jeść normalną karmę ranki wróciły :(

Agness78

Post » Śro lip 21, 2010 10:16 Re: Koteczka tricolor- potrzebny dom posterylkowy [dolnośląskie]

fajna koteczka-podrzucę chociaż :|
i oby domek się znalazł :ok: :ok: :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

[poprzednia][następna]