Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 7:04 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Pilnie DT :!:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lip 20, 2010 8:24 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

DT dla maluszka pilnie poszukiwane!!

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lip 21, 2010 22:57 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

chętna dać kociakowi DS od września - mnie ogłoszenie się spodobało:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z218299342 - magisterka1984@o2.pl , gg 585931

:ok: :ok: :ok: :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 21, 2010 23:12 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

XAgaX pisze:chętna dać kociakowi DS od września - mnie ogłoszenie się spodobało:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z218299342 - magisterka1984@o2.pl , gg 585931

:ok: :ok: :ok: :)

DZIĘKI! SPRAWDZIMY :1luvu: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lip 21, 2010 23:36 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Tym razem młode wilki u mnie. Dowiedziałam się od znajomego że na fermie dla krów nieopodal Wrocławia pojawiły się maluszki. Poszłam tylko popatrzeć no i są.
Wyglądaja na zdrowe, dokazują i mojego Shoguna wyeksmitowały z pokoju. Ten większy puchaty ma nieieskie oczy i dłuższa sierść. Koteczka to ta bardziej pospolita i mniejsza. W piątek wizyta u dr. Marszałek.
Niestety na tej fermie został jeszcze jeden maluszek z innego miotu karmiony jeszcze przez matkę. Nie mogłam go zabrać bo cały dzień jestem poza domem i nie miałby go kto karmić co 2-3 godz. Za 2-3 tyg trzeba będzie go zabrać.
Oprócz maluchów stacjonuja tam 3 kotki niesterylizowane i 2 kocury. Mój znakjomy pracuje tam tylko do sierpnia więc czas nagli potem się na ten teren nie dostanę. A sterylki sa konieczne.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

to ich mama
Obrazek

druga mama z maluszkiem
Obrazek

rudy po wypadku samochodowym "mówią że cudownie ocalał"
Obrazek

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw lip 22, 2010 2:52 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

w razie potrzeby zapraszam do Kasy Kastracyjnej, założę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 22, 2010 9:59 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Śliczne kociaki, dla niebieskookiego pewnie domek szybko się znajdzie.
Widzę, że mamuśka też niebieskooka.
Natasza masz jakiś plan działania? co jest potrzebne, DT na przetrzymanie po sterylkach?

mawin

Post » Czw lip 22, 2010 11:51 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

mawin pisze:Śliczne kociaki, dla niebieskookiego pewnie domek szybko się znajdzie.
Widzę, że mamuśka też niebieskooka.
Natasza masz jakiś plan działania? co jest potrzebne, DT na przetrzymanie po sterylkach?

Własnie potrzebny DT na przetrzymanie po sterylkach (my nie mamy już gdzie i u kogo i wszystkie klatki zajete) Mamusia tych maluchów do adopcji, miziasta, sama wchodzi na ręce. Wygląda prawie tak samo jak ten niebieskooki maluch(taki mieszaniec z syjamem chyba i niewiele większa od maluchów). Potrzebny dla niej DT najlepiej. Druga kotka z maluchem (dzikawa), musi go jeszcze odkarmić więc sterylka dopiero na końcu. I zdaje się że jest jeszcze taka buraska.Ale wczoraj było ciemno i późno więc pewnie nie wszystkie koty widzialam.

natasza25

Post » Czw lip 22, 2010 12:40 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

piękne te maluszki i mamy ich :). ciekawe co z tą trzecią? też mama?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 22, 2010 12:41 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

piękne maluszki :1luvu: mamusia też :(
a ona ma tam jakąś opiekę? u kogoś mieszka w stodole, czy na zakładzie? czy błąka się po okolicy? :(
Z DT pewnie będzie kłopot :( No ale trzeba by mame z maluszkiem złapać za 2-3 tyg i umieścić w DT :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lip 22, 2010 14:23 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Agness78 pisze:piękne maluszki :1luvu: mamusia też :(
a ona ma tam jakąś opiekę? u kogoś mieszka w stodole, czy na zakładzie? czy błąka się po okolicy? :(
Z DT pewnie będzie kłopot :( No ale trzeba by mame z maluszkiem złapać za 2-3 tyg i umieścić w DT :(

Sprawa jest tam nieco skomplikowana, nie bardzo wiem jak to rozwiązać.
Mój znajomy pracuje tam 40 lat. Ale zakład likwidują(ktos inny to przejmuje i wszyscy pracownicy maja wypowiedzenie do końca sierpnia. Wszyscy te koty tam znają (koty tam były od zawsze, łapały myszy w stajniach) Dokarmiane sa praktycznie przez wszystkich pracowników (kazdy coś przyniesie). Nie wyglądają na chude czy chore. Nie sa tak odkarmione jak bezdomniaki p. Zosi :ok: ale wyglądaja nieźle. Śpia w stajniach, tam maja ciepło. Maluszek został tylko 1 napewno.
Wysterylizowac je trzeba ale co potem :?: , kto je bedzie dokarmiał? Nikt nie wie co na tym terenie powstanie. Teraz jest ferma krów i byków. Nie wiem co z tym fantem zrbić :cry:

natasza25

Post » Czw lip 22, 2010 14:54 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

o kurcze, to nie ciekawie :-(

mawin

Post » Czw lip 22, 2010 15:21 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

A może stadnina? Skoro mieszkały w oborze to stadnina byłaby jak znalazł. Taką znalazłam koło Wrocka http://www.stadninavictor.pl/ Pewnie jest jeszcze parę innych.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 22, 2010 15:49 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

mar9 pisze:nie mogę znaleźć Waszego wątku schroniskowego więc wklejam tu i z góry przepraszam za mały spam :oops: ale sprawa bardzo ważna, przeczytajcie proszę i jeśli macie tam na tymczasie swoje kotki to spróbujcie je odzyskać...
viewtopic.php?f=1&t=110981
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw lip 22, 2010 16:43 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Chcecie sobie coś poczytać na podniesienie ciśnienia :evil:
Zaraz mnie kur... weźmie :evil: Zatłukłabym gołymi rękami viewtopic.php?f=13&t=114394&start=30 Ludzie już się rodzą tacy, czy to się z wiekiem nabywa? :evil: :evil: :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]