Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 14, 2010 17:21 Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Postanowilysmy z dzidziusiem zalozyc sobie watek...troche sie u nas pozmienialo.

Najwazniejsze, ze wybralismy imie- wreszcie. Dlugo nie moglismy sie zdecydowac i bardzo sie z Tz'tem licytowalismy. W koncu stanelo na- Zara...zupelnym przypadkiem...ale czy to wazne?
Dzidzius kiedy do nas przyjechal byl okropny! Gryzl, skakal, drapal nie dawal spac...juz podejrzewalam, ze ma kocie ADHD albo cos...juz nawet miewalismy mysli, czy czasem jej nie oddac :oops: nie zrobilibysmy tego ale mysli w zlosci nas nachodzily...
Od kiedy nadalismy dzidzi imie cos sie zmienilo. Nasz bobas jakby zaczal nam dojrzewac i dorastac. Zaraz zrobila sie baaaardzo miziasta..ale tak baaardzo, ze az dziwne.robi nam pobudki w srodku nocy, nad ranem o kazdej porze dnia i nocy aby si miziac.i jest przy tym taka slodka i nieporadna, ze nie mozna sie zloscic kiedy nas tak wyrywa ze snu! :1luvu:
dodatkowo zaczela udepytwac nozkami.Do tej pory tego nie robila wiec jestesmy bardzo wzruszeni i poruszeni :ok:
Jak kladzie sie spac to zawsze miedzy nami i taka wtulona! troche we mnie troche w TZ'ta. chyba ma silne poczucie sprawiedliwosci bo uczuciami dzieli nas po rowno. Nieznosi zostawac sama w pokoju...wiec chodzi za nami wszedzie nieodrywajac od nas wzroku :1luvu:
A najbardziej to lubi sie z nami kapac.kiedy tylko uslyszy dzwiek otwieranych drzwi prysznicowych leci po trupach nawet z gory z sypialni...a sprobuj zamknac jej drzwi przed nosem....to uskutecznia takie awantury, ze HO HO :lol:
zreszta czesto ja znajdujemy rozwalona w zlewie...cos tam kombinujaca przy kurkach :1luvu:

Teraz to nawet lubi byc noszona na rekach! 8O to wielkie WOW dla nas bo nienawidzila tego szczerze.
Nie niszczy nam tez juz naszej ukochanej papierowaj lampy, nie gryzie kwiatkow-prawie wcale :ryk: i cudownie uzywa drapaka...

ostatnio nawet pojechalysmy w odwiedziny do jej braciszka...I tak cudownie sie bawily! bite 7godzin biegaly...a pozniej padly na dzien caly :kotek:

No i chyba jedna sprawa nam zostala do pochwalenia sie! Zarka zaczela cwierkac i gadac.Za duzo nie mowi ale chyba ma zadatki na gadule.Moze ma to po mnie bo ja non stop do niej gadam i gaaadam i gaaaadam, ze chyba probuje mi powiedziec, ze mam juz byc cicho :ryk:

tak teraz wyglada:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jestem Zara mam 3miesiace :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lip 19, 2010 18:08 przez Gingger, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Śro lip 14, 2010 18:09 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

fajna ta Wasza Panna :1luvu:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Śro lip 14, 2010 18:27 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

dziekujemy :kotek:
Obrazek

Gingger

Post » Pon lip 19, 2010 18:07 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Troche sie pospieszylam z tym chwaleniem jakiego mam cudownego kota :ryk:
Zarka wariuje nadal..mniej to fakt ale jednak...najgorszy jest moment kladzenia sie spac...dostaje szalu na koldrze po czym zasypia miedzy nami.

Obrazek
Obrazek

Gingger

Post » Pon lip 19, 2010 18:23 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Bo to kocie dziecko, więc się wyszaleć musi :lol:
śliczna jest!
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon lip 19, 2010 18:39 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

no jasne, ze dziecko i to rozpieszczone i rozbrykane :ryk:
czasem to juz wnerwia....mogla by wyrosnac wreszcie :oops: :lol:

Sliczna, sliczna dla mnie nawet najsliczniejsza :1luvu:
smiejemy sie z A., ze nosa jej probowalam utrzec :ryk:
gdy ja przynieslismy do domu myslelismy, ze ma ufyfrany nos...w uszach byl przeciez swierzb to nos tez mogl byc brodny...
wzielam wiec wacik namoczony woda i szorowalam :ryk: Zara sie krzywila a ja szorowalam dalej....
okazalo sie, ze to nie brod tylko plamka :ok:
Obrazek

Gingger

Post » Pon lip 19, 2010 18:51 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Ginnger, ale już masz wątek! 8)
viewtopic.php?f=1&t=111526&hilit=Ginnger
Mogłaś kontynuować, fajnie się zaczął! :D
Zara to śliczne imię! Mała Wam da popalić. Gratuluję! :1luvu:
I nie męcz koteczka!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lip 19, 2010 18:56 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

no wiem..jakos tak sie pogubilam nie moglam go znalezc-wtedy wiec zalozylam nowy..a pozniej to juz ne bardzo wiedzialam gdzie pisac...a nie mozna ich jakos polaczyc?hmm

moze masz racje...sie chyba tam przeniesiemy...

A dzidzia juz daje popalic....chwile slabosci jej przeszly..znow szaleje. :ryk:
Obrazek

Gingger

Post » Pon lip 19, 2010 18:57 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

:1luvu: śliczniutka jest :kotek:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon lip 19, 2010 19:06 Re: Zara-kot, ktory uwielbia sie kapac !

Kalair ma racje...
zapraszamy tu viewtopic.php?f=1&t=111526

przepraszamy za zamieszanie :oops:
Obrazek

Gingger