Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem? - już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 18, 2010 22:28 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Barbra wiem, tylko wiem z doświadczenia że ludziom czasem parę razy trzeba dać link aby weszli.
Jak już pisałam mam problem z kompem i ciężko mi się tam dostać, już nie mówię o nawigacji po tamtym forum. Udało mi się wpisać pod jednym ze zdjęć i na tym się skończyło. Na temacie nadal nie mam akceptacji.
Jak byś mogła podać mi na pw kontakty do domków była bym zobowiązana, napiszę. Z mojej strony cały czas usiłuję się dostać na tamto forum, na razie z mikrym skutkiem.
Bardzo wam dziękuję że współpracujecie :1luvu:

mziel52 on na każdy rodzaj jedzenia reaguje tak samo, próbowałam już innych zmielonych i rozcieńczonych rzeczy mu podawać strzykawką. Wiem że convalescence nie jest smaczne ale przy takich ilościach jakie daje sobie wcisnąć właśnie z tego jego organizm wyciągnie najwięcej. Calo - pet zakupię w poniedziałek i będę też podawać tak jak proponujesz na zmianę z convem.

Wszystkie wasze rady dziewczyny są dla mnie bardzo cenne! Dziękuję! :1luvu:

Teraz o Kacperku: zdjęłam go z szafek, od 15min zwiedza mieszkanie z podniesionym ogonkiem :wink:
Koty za nim łażą ale on raczej się nimi nie przejmuje :wink: Reaguje też na wołanie, jeśli akurat gdzieś nie zagląda :)
Tak że psychicznie nie jest źle, byle tylko chciał jeść.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lip 18, 2010 22:31 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

katikot pisze:Phantasmagori, może spróbuj skorzystać z innej przeglądarki? Dziewczyna z FotoForum podała maila do siebie: monika@frx.nl, więc nie musisz nawet wchodzić na gazetowe fora.

Katikot dzięki wielkie za kontakt napiszę na pewno :1luvu:
No niestety to raczej nie wina przeglądarek ( próbowałam przez mozillę eksplorera i operę). To mój komp jest w krytycznym stanie, muszę sobie radzić i czekać na informatyka.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lip 18, 2010 22:35 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Super! Szkoda by było zniechęcać potencjalny domek (jak nie dla Kacperka, to może dla innej bidy?) brakiem reakcji.
Mam nadzieję, że Twój komp jakoś dotrwa do powrotu informatyka.
No i głaski dla Kacperka :kotek:

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Nie lip 18, 2010 22:58 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Napisałam, podałam też moje gg :wink:
Kacperek nadal chodzi po mieszkaniu, teraz siedzi pomiędzy kotami i patrzą na siebie.
Przed spaniem jeszcze nakarmię
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lip 18, 2010 23:31 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

phantasmagori - super że się zdecydowałaś! :1luvu: tylko szkoda że ten pierwszy tymczasik taki skomplikowany :( ale kroczek po kroczku, i będzie coraz lepiej, zobaczysz :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 19, 2010 0:34 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

To w zasadzie mój drugi "trudny" kot. Tak że damy radę :wink:

No i okazało się właśnie że nie mam gdzie spać :crying: zgadnijcie kto śpi w najlepsze na mojej połowie wyrka :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 19, 2010 7:22 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

phantasmagori pisze:To w zasadzie mój drugi "trudny" kot. Tak że damy radę :wink:

No i okazało się właśnie że nie mam gdzie spać :crying: zgadnijcie kto śpi w najlepsze na mojej połowie wyrka :mrgreen:

Nooo jeśli on już z Tobą śpi w wyrku to wspaniale to wróży :D Tylko żeby jaaaaaaaaaaaadł :evil:

A na Koci Zakątek właśnie z fanfarami zostałaś wpuszczona :ryk: Już możesz pisać 8)

Sprawdzałam wczoraj, ale nikt u wrót nie stał :)
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lip 19, 2010 8:20 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Kacper jedz! pozdrowienia od Bronka :kotek:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon lip 19, 2010 9:59 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

chłopaku-żarełko jest taaakie dobre
zaskocz w końcu :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon lip 19, 2010 15:41 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

A może taka mieszanka - żółtko, bieluch i śmietana.
Ja tak daję w potrzebie. Jak troche gęściejsze, to można wymazać pychala albo więcej plynnej śmietany i do strzykawki.
Trzymam kciuki.
I jeszcze do picia mocny rosół. Teraz chłodniej się zrobiło to może sie uda.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lip 19, 2010 16:29 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

phantasmagori pisze:To w zasadzie mój drugi "trudny" kot. Tak że damy radę :wink:

O Ela!!!-znalazłaś przyjaciela!!!! :lol:
Trzymam kciuki,żeby Kacperek zaczął samodzielnie jeść! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lip 19, 2010 18:15 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Proszę o fanfary dla Kacperka!!!!!!!
Kacper zaskoczył na zwykłym chamskim kitekacie :mrgreen:
Po powrocie z pracy zastałam pusty tależyk, ale brałam pod uwagę możliwość że ktoś mu wyjadł.
Otworzyłam gourmecika, zaczoł smarkać niuchać i przyleciał krzycząc :D
W końcu goumreta ominął i dorwał się do suchej puriny.
Na razie nie je dużo, ale się rozkręci :D
Widać że odzyskuje węch, obwąchał mnie sobie dokładnie :D
W środę wieczorem jesteśmy umówieni do mojej wetki na trzeci zylexis, zrobimy też badania krwi aby sprawdzić nerki, wątrobę itd
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 19, 2010 18:27 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pon lip 19, 2010 18:40 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

Cudownie!!!

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon lip 19, 2010 18:50 Re: Kacperek-zostanie duszkiem Kacperkiem?odejdzie?

:piwa: :piwa: :piwa:
chociaż jedna super wiadomość dzisiejszego dnia
:mrgreen:
bardzo się cieszę
dzielny chłopak
:mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]