a nic z tego nie chcę zapeszyć Poldek póki co zachowuje się poprawnie mnie nadal nie lubi ale dziewczyny już nie są wrogami
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
no i prawie zgadła jeszcze nie ale zostanie to zrobione w tym tygodniu o ile Poldek nie wywinie jakiegoś numeru, ale chyba przywykł już do mojego towarzystwa na tyle żeby nie panikować
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
wielkie wyjście zaplanowałam na piątkowe popołudnie w sobote mam wolne więc w razie czego ..... ale mam nadzieję że to "w razie co" nie nastąpi bo.......
Poldka pogłaskałam dzisiaj dwa razy bardzo leciutko co prawda ale po tyłeczku dopiero później lekko się odsunął