*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 16:46 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Pani nie odpowiada :( Albo ma juz kociaka albo wyjechali gdzieś, albo nie wiem co.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lip 12, 2010 20:51 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Poka pisze:Nooo, rodzinka do wyboru do koloru

Dziękuję bardzo cioteczkom Magdaradek i Agnieszka16 za wsparcie karmowe :D

Ależ proszę bardzo :smiech3: W odwiedziny zapraszamy częściej. ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 13, 2010 0:20 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Kasia ale ze mnie ślepota, udaru dostałam i się mi nicki pomerdały we wątkach :roll: ...... no oczywiście, że cioteczka Maueczarne z przepiękną Klarcią :oops: :oops: :oops:
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Wto lip 13, 2010 10:02 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

tak myślałam, że Ci się nicki pomyliły :)
One mają z 5 tygodni, więcej??
Bo nie ma oc jeszcze robić ogłoszeń. Ja porobiłam szybko, chociaz moje były sporo starsze, bo myślałam, że z miesiąc poczekam na chętnych a tu bach. Ale poneiwaz domy były fajne a kotki miały już po 9-10 tygodni, oddałam.
Ale jakby od razu twoje znalazły domy, to byłby problem, bo są jeszcze maciupkie.

Anda

Post » Wto lip 13, 2010 10:48 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Poka upał wszystkim doskwiera, rozumiem :ryk: Klara bzzzzzzzzydal :mrgreen: i nie chce jeść.

Dla maluchów rzeczywiście trochę za wcześnie na ogłoszenia. Jak tylko będzie trzeba to siądę i porozklejam po serwisach.
Jakby była potrzeba karmy dokupić to wołaj. Jakiś bazarek najwyżej zmontuję, bo teraz to już tylko na rachunki powinnam odkładać.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 13, 2010 12:29 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Po przeprowadzonym dochodzeniu, wyliczyłam, że koty urodziły się w piątek 11 czerwca, czyli zaczęły 5tydzień...
Ja próbuję urabiać pewne osoby, ale robię to delikatnie - wysyłając co rusz takie "brzydkie" zdjęcia :roll:

Co do upału ja dziś do pani w kiosku- " jeszcze 10zł reszty" - a pani z wyłupem -"przecież leży!". No i leżało, a mi się na oczy rzuca :ryk: :ryk:
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Wto lip 13, 2010 19:16 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Poka pisze:Co do upału ja dziś do pani w kiosku- " jeszcze 10zł reszty" - a pani z wyłupem -"przecież leży!". No i leżało, a mi się na oczy rzuca :ryk: :ryk:

A ja w aptece podobnie. Pani do mnie 28,34 a ja daje jej wyliczone dwa razy i czekam na pochwałę, a pani, ale tu jest 25, 34. no i było. Wstydem się obałam i coś zagadałam, ze z basenu wracam, tom zmęczona jest. (Bo to prawda była )
:)

Anda

Post » Czw lip 15, 2010 23:48 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Strasznie tu cicho 8)

A ja zapraszam na bazarek dla lubelskich koteczków viewtopic.php?f=20&t=114366&p=6201378#p6201378

Na zakupy albo chociaż do zagladania :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt lip 16, 2010 10:24 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Łojć upał odbiera wszelkie siły do działania

Moje koty już nie wiedzą gdzie się chować taki grill,
na szczęście wiejskie maluchy mają w tę pogodę trochę lżej, bo chłodno jest w grubych zacienionych murach, gorzej ich mama bo trochę już zmęczona, ale póki co wszystko dobrze, rosną i ściskają pazurki za domki

Dziękuję bardzo za bazarek, póki co w miarę wszystko pod kontrolą i jedzonko jest :)

: :twisted: a ja od rana z wiadrami i ze szmatą, jeszcze TŻ w amoku talerze tłukł, zawór nam strzelił i popłynęliśmy :|
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Nie lip 18, 2010 12:44 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Wyjeżdżam.
Może któraś cioć chciałaby dostać hasło do logowanie na LT. Może trzeba będzie zmienic tytuł lub coś zmienić w pierwszym, drugim poście.
Halo, czekam na odzew.

Anda

Post » Pon lip 19, 2010 16:10 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Witam,
Dawno nie zaglądałam. Ale kociaków na wydaniu 8O
Słuchajcie mam pilną sprawę.
Tez mam kociaki na wydaniu i znalazł się na forum chętny domek z Lublina. Problem w tym, że jestem ... w Belgii i nie mam pojęcia jak się do tejk adopcji zabrac na odległość. Błagam o pomoc :!:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon lip 19, 2010 21:38 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

O masz ciotka Anda wyjechała, a reszta ciotek pewnie przegrzana upałowo.... i ciszaaa

Miss a o co konkretnie chodzi, wizyta przedadopcyjna czy ... ???
Ja pojutrze też wyjeżdżam ale jak coś da radę pomóc, to pisz.

Odnośnie maluchów, niuss jest taki, jest 5 chłopów i 2 kobitki, byłam i zaglądałam pod ogony, więc tak na 98% powinno być.
Kotki to jedna czarna i tri, najmniejsze i takie najbiedniejsze.
Wyglądają zdrowo, oczy, uszy w porządku, tylko trochę chudzieńkie,plus ewentualni lokatorzy (mieszkają w garażu) ale już pomału próbują same jeść. No i strasznie ich dużo jak mnie oblazły to łojojojo, no i nijak nie dawało rady zrobić zdjęcia (spróbuję coś wybrać i wstawić).

Oby juto nie było duszno :evil:
Azunia 07.07.07[*]

Poka

Post » Pon lip 19, 2010 22:12 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Poka na bazarku już całkiem fajna kwota, to może kup im już teraz jakiegoś lepszego mluszkowego jedzonka (mleko czy suche).
Może się mylę, ale chyba delikatnie można zacząć je odrobaczać (np. połową dawki), bo na matczynym cycu łagodniej to przejdą.
Jak gadam od rzeczy to doświadczone Ciotki niech krzyczą i prostują.
Obrazek

Amika6

Post » Pon lip 19, 2010 22:23 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Witam serdecznie :)
Mój synek wymarzył sobie rudego kotka w stylu Gerfilda i jeśli Panie coś wiedzą o takim kociaku do adpcji to jestem poważnie zainteresowana.Oferujemy bezpieczny dom,kastrację o czasie i pełną miskę-oczywiście.
Pisałyśmy z Miss i zastanawiałam się nad adopcją Karmelka(jest naprawdę słodki)Mnie jest umaszczenie kota kompletnie obojetne-ale mój syn jest bardzo nastawiony na rudaska-i chciałabym upiec obie pieczenie na jednym ogniu-dać kociakowi dom a jednocześnie zrobić frajdę synowi :)
Więc jeśli wiecie Panie o potrzebującym domu małym rudym samcu-proszę o kontakt :)
P.S.Musi być młody bo kot mojej mamy zaaakceptuje tylko młodego konkurenta :)

dija

Od: Pon lip 19, 2010 14:38

Post » Pon lip 19, 2010 22:27 Re: LUbelskie Tymcz.cz.5.Boski Bazyl, Bruno Marmurek i inne...

Miss pisze:Witam,
Dawno nie zaglądałam. Ale kociaków na wydaniu 8O
Słuchajcie mam pilną sprawę.
Tez mam kociaki na wydaniu i znalazł się na forum chętny domek z Lublina. Problem w tym, że jestem ... w Belgii i nie mam pojęcia jak się do tejk adopcji zabrac na odległość. Błagam o pomoc :!:

Miss może napisz pw do Kwiatkowej, Pixie65 albo do Katia 80.
Ja mogę tylko podrzucać z daleka
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]