Oczatek OK :) Nowe foty Oczatka ::):):):):) - jest super :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 16:51 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Super :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lip 06, 2010 17:30 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

marek5476 pisze:Ostatnio Oczek poczuł urok ludzkiego jedzonka ... Kocie jedzonko choć najlepsze jakie jest powoli przestaje go interesować ale to pewnie dlatego że Oczek we wszystkim stara się mnie naśladować.

Oj, nie wiem, pewnie dla dobrego przykładu Oczusiowy Duży będzie się musiał przerzucić na kocie jedzonko :ryk:

marek5476 pisze: W niedzielę położyłem się aby obejrzeć kilka odcinków Kosmosu 1999 a kocik poożył mi się na moim brzuchu tak że oparł sobie łepek na boku mojego nosa i tak traktorzył sam nawet nie wiem ile natomiast wieczorami jest tradycyjne rowerkowanie mojej ręki,trochę to boli ale przecież wszyscy się cieszymy że futerko ma tyle siły :kotek: :1luvu:

:1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lip 11, 2010 12:28 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Moi drodzy przeżyłem pewnego rodzaju szok a mianowicie w ostatnich dniach wchodzę do pokoju i widze że Oczatek leży sobie na wersalce tylko że jest coś mało ruchliwy ale z zadowoloną minką,oczywiście na początku zaniepokoiłem się ale szybko sytuacja się wyjaśniła.Poprostu wcześniej dostał spory talerz pomidorówki aby starczyło mu na noc bo lubi sobie wstać i pojeść w blasku księżyca,Oczatkowi tak zupka tak zasmakowała że wszystko zjadł za jednym podejściem i brzuszek miał jak gruszka.Taki z niego wspaniały domownik że wszystko robi po domowemu a futerko do tych frykasów aż lśni i jest niezwylke miłe w dotyku.Ma zapewne pełną równowagę witaminową i nie tylko bo bardzo lubi głaskanie pod włos czego często nie lubią kotki z nadmiarem białka. Pozdrawiamy was upalnie i ogonkowo :1luvu: :kotek:

marek5476

Od: Pt kwi 16, 2010 17:24

Post » Nie lip 18, 2010 12:56 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Super, że Oczatek jest szczęśliwy :ok:
Tylko Marku, nie dawajcie kociakowi zupy z przyprawami, bo to może szkodzić na nerki.

Erin

Post » Pon lip 19, 2010 7:12 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Dziękuję za informację,wiem o tym że przyprawy szkodzą i dlatego zupka do miski wędruje przed przyprawieniem i dostaje ją dopiero jak ostygnie. Moi drodzy mam pytanie do bardziej doświadczonych ogonkowców a mianowicie do którego miesiąca kocio może dostawać jedzonko typu JUNIOR ? Zauważyłem też że chyba złapał jakąś pchełkę i bym chciał go wykąpać tylko proszę o poradę jaki szamponik albo co innego ? Pozdrawiamy was :kotek: :1luvu:

marek5476

Od: Pt kwi 16, 2010 17:24

Post » Pon lip 19, 2010 7:20 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Juniora podaje się zazwyczaj do skończenia pierwszego roku życia.

Co do obcych, których ostatnio jest jakaś inwazja, to chyba najlepszy będzie spot-on.
Ja dla maluchów dostałam u weta Advantage. Te preparaty mają taką przewagę, że aplikuje się je w jendym miejscu, na kark i dzięki temu futra nie mogą się wylizywać.

Erin

Post » Pon lip 19, 2010 11:32 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Dokładnie tak. Marku, najlepiej zagadaj swojego WETa o środek na pchły. U mnie najlepiej sprawdziła się taki w postaci pipety (Frontline spot on), który dobiera się wagowo do kota i wyciska jego niewielką zawartość na plecy, między łopatki bezpośrednio na skórę. Tam kot nie sięga języczkiem i nie wylizuje, ale sa wyjątki. Dlatego warto pilnowac kota przez pierwsze pare godzin by się tam nie lizał. A ! Pamiętaj tez o profilaktycznym odrobaczaniu Oczusia, średnio raz na pół roku dla niewychodzacego kota. Niektórzy zalecają częściej inni rzadziej. WET Ci na pewno coś podpowie.

A jakies zdjęciusia to można prosić ? Może choćby takie z komórki, któe potem możesz wgrać np. na fotosik.pl (jest tam opcja wgrywania z komórki). Stamtąd tu wkleic możesz miniaturki i voila :D . Oczuś to pewnie juz NIE TEN KOT :mrgreen:

Nie znałam dotąd kota, który lubiłby pomidorówkę :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lip 19, 2010 13:38 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Fotki Marku, choć byle jakie, daj nam oczęta nacieszyć chłopakiem :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 19, 2010 19:51 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

jasdor pisze:Fotki Marku, choć byle jakie, daj nam oczęta nacieszyć chłopakiem :kotek:
:!: :!: :!:

Erin

Post » Czw lip 29, 2010 10:37 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Helou :roll: Oczuś, dorwij się do kompa zamiast Dużego i skrobnij coś :mrgreen:

Kot pewnie juz taki duzy, że go nie poznamy jak się w końcu objawi :D
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 30, 2010 8:19 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Czekamy, czekamy!

Erin

Post » Czw sie 12, 2010 14:03 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Tuptamy juz bardzo niecierpliwie w miejscu ... :roll:
Która Ciocia ma kontakt z Markiem i może go obesemesować ? :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 12, 2010 14:08 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Psiamo, jakies wysłałaś fluidy czy cuś, bo ja juz od wczoraj o Oczusiu myślałam, tylko z lenistwa wątku szukać mi sie nie chciało.
No i sie przyłączam - jak chłopaki ????

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 12, 2010 15:18 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

no no pokaz nam Oczatka ;) dawno o nim nie slyszalam :D
http://www.bizuteria-artystyczna.ugu.pl - zdjęcia biżuterii własnoręcznie prze zemnie robionej ;)
Obrazek

Kasiullka

Od: Pt paź 16, 2009 19:17

Post » Pt sie 13, 2010 9:04 Re: Maluch z zapaleniem płuc - NOWE zdjęcia z DOMU:):):):):):)

Mam nadzieję, że wszystko w jak najlepszym porządku i Oczuś to już OCZUR, kota kawał na schwał :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]