Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Rakea pisze:Z tego co wiem je trzeba podleczyć - wizyta u dr.Garncarza by się przydała na te oczy.
czyli rozumiem, że ktoś oferuje sponsoring 1 mies. "waletowania" kotów?![]()
Basiu - czekamy na wieści z tdt, żeby się udało, żeby się udało![]()
a tymczasem prawdziwego DT/DS nadal poszukujemy!
dellfin612 pisze:Decyzja o pomocy powinna być dojrzała, oparta na realnych podstawach i powinna wypływać z serca.
dellfin612 pisze:Jeśli więc ktoś myśli o tym, aby dać np. dt kociętom w zamian za całkowite pokrycie kosztów,
to lepiej niech zrezygnuje.
Decyzja o pomocy powinna być dojrzała, oparta na realnych podstawach i powinna wypływać z serca.
gwiazdka86 pisze:FB czyli facebook, ja tam umieszczam wszystkie moje zwierzaki i wiele z nich dzięki temu portalowi znajduje domy. Jedna kotka znalazła właściciela w Wawie, który dostał link z fb od kolegi z GdańskaLink o maluchach tez puściłam. Super, ze jest osoba która sponsoruje dom tymczasowy zawsze to coś!!! Jaka jest sytuacja maluchów?
dellfin612 pisze:tak jest.
Mam nowe informacje.
Najpierw sprostuję, kociaki jeszcze nie są zaszczepione, na razie kończą proces odrobaczania.
W tdt sytuacja jeszcze niepewna, ponieważ jeden z rezydentów jest tak wrażliwy,
że przestał jeść. To reakcja na pojawienie się w domu nowych zapachów![]()
Półślepa koteczka bardzo mocno opiekuje się ślepym kocurkiem. Drugi półślepy kocurek już tak bardzo zżyty z rodzeństwem nie jest. Bez specjalnej szkody mógłby być od pozostałych odłączony, a to bardzo ułatwiłoby nasze zadanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości