Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Mordzia odeszła za TM o 18.15
majencja pisze:Wróciliśmy z Buraniem po 24 godz pracy do domciu. Buranio wyspany , ja nieco mniej.Tylko by jadł na okrągło, nie trzeba go już zapraszać czy zmuszaćWcina aż miło. No i malizna kuwetkuje w 100%. Jeżeli tak dalej będzie to wyrośnie z niego piękny whiskasik i w dodatku z przedłużonym włosem.
Dalej dostaje antybiotyk w dawce odmierzanej po aptekarsku
majencja pisze:Buranio rzucił się bez proszenia na namaczany RC babywszamał cała zakrętkę od słoika, nie zostawiając ani okruszka
Aż się boję zeby znowu jakiej sraki nie dostał.Teraz zachowuje się jak kocio w jego wieku. Oby tak dalej
majencja pisze:Wróciliśmy z Buraniem po 24 godz pracy do domciu. Buranio wyspany , ja nieco mniej.Tylko by jadł na okrągło, nie trzeba go już zapraszać czy zmuszaćWcina aż miło. No i malizna kuwetkuje w 100%. Jeżeli tak dalej będzie to wyrośnie z niego piękny whiskasik i w dodatku z przedłużonym włosem.
Dalej dostaje antybiotyk w dawce odmierzanej po aptekarsku
terenia1 pisze:Jako takie posumowanie kociego inwentarzacholera duzo tego. Lato w pełni i jak zwykle kociaków przybywa adopcji zero i tak pewnie będzie do września
jakaś masakra, ale musimy to przetrwać jakoś nie mamy innego wyjscia
już nawet nie moge czytać forum ile jest kotów i ilu trzeba pomóc na już
![]()
KOCIA CHATKA
1. SYLWEK
2. BORYS
3. RAMBO
4. KOSTEK
5. TANIA
6. TIGRA
7. EMMA
8. BONA siostra Emmy
9. MOKKUNIA
10. ZBIGNIEFF
ALIENOR
11. BONIEK
MARA
12. LENA
13. SONY
BONA44
14. TRISZA
DOROTKA WOJCIECHOWSKA
15. SHEBA
16.ALF
MIKUŚ
17. ASTRA
18. MIKOŁAJ
19. ALUŚ
20.OSKAREK
21. ONYKS
22. RÓŻYCZKA
23. DORIS
HIDI
24. MARCEL
PANI MARYSIA
25, 26,27, 28 MASZA I 3 DZIECIAKÓW
MONIKA
29. EWITA
SYLWIA
30. PĘDZEL
kropeczka13 jadziaII
31. WARKA
32. ŻUBR
33.GACUŚ
34.FRANIO
u Was się całkiem pogubiłam Wiesiu proszę napisz jakie macie koty i czy Niusia dalej jest do adopcji![]()
CLEO
35. BALBINKA
36.CHILI
37.BIANKA
MAJENCJA
38. BURANIO
I to tak właściwie mamy pod opieką 38 kotów tak bezpośredni i po części pośrednio, a to nawet nie połowa lata![]()
Czy kogoś pominęłam piszcie
mar_tika pisze:Własnie dostałam taką wiadomość
"Witam serdecznie!
Niestety muszę poinformować że Abisia przegrała walkę z ciężką chorobą. 26 czerwca zakończyła życie. Była chora na wirusowe zapalenie otrzewnej. Szkoda, że nie ma jej już z nami bo była niezwykłą koteczką o niespotykanej urodzie i łagodnym charakterze. Wszystkim nam było ogromnie jej żal.
Pozdrawiam. Magdalena Wrocław"
Poprostu rece opadają i płakać się chce![]()
Śpij spokojnie kochana [*]
majencja pisze:Dlaczego koty chcą wykończyć psychicznie ludzi???? Jaki maja w tym cel??
Teraz wypatruję co 5 minut kiedy wreszcie Buranio wreszcie zrobi jakiego qpala![]()
A on sobie znowu zjadł, leży na termoforku i na mój widok mówi : miau zamiast brać się do qwetkowej roboty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 702 gości