DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 18, 2010 9:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

co tu tak cicho? :roll:
mam nadzieje ze wszystko OK :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lip 18, 2010 18:49 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Jak tam u kociaków?

Ja z Musią jadę jutro na kontrolę do weterynarza i ewentualne szczepienia. Niestety, po 6 latach walki z białaczką, umarł nasz Misio, za to kicia może już na spokojnie chodzić po całym domu. Nie zmienia to faktu, że i tak większość czasu spędza ze mną w pokoju - na kolankach, albo na biurku przy komputerze.

Tutaj kolejne fotki kici, przeszkadzającej mi w pracy. W najważniejszym momencie, potrafi rozłączyć mi łapką internet i patrzeć takimi niewinnymi oczętami. Nie mówiąc już o skopywaniu myszki, która przeszkadza jej w rozkładaniu się na podkładce. :D
Obrazek
Obrazek

Shilay

Od: Sob cze 12, 2010 16:34

Post » Nie lip 18, 2010 20:50 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

sporo ja w poznaniu/przyjaciółka ma do wydania 4 zdrowe malutkie kociaki ale jak nikt nie weźmie to będą biegały po ogródkach działkowych i dalej się mnożyć....ehhh a czym to grozi sami wiecie...
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Nie lip 18, 2010 21:43 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

dorcia44 pisze:co tu tak cicho? :roll:
mam nadzieje ze wszystko OK :ok:

długo się nikt nie odzywał to i cicho się zrobiło :wink:
Ale widzę,że znowu ruch na wątku co mnie bardzo cieszy :D
U małych wporządku,może poza tym,że nadal nie mają własnych domków i cisza z adopcjami...
Dzieciaki szaleją, jedzą i coraz większe z nich pieszczochy.
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Nie lip 18, 2010 21:45 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Shilay pisze:Jak tam u kociaków?

Ja z Musią jadę jutro na kontrolę do weterynarza i ewentualne szczepienia. Niestety, po 6 latach walki z białaczką, umarł nasz Misio, za to kicia może już na spokojnie chodzić po całym domu. Nie zmienia to faktu, że i tak większość czasu spędza ze mną w pokoju - na kolankach, albo na biurku przy komputerze.

Tutaj kolejne fotki kici, przeszkadzającej mi w pracy. W najważniejszym momencie, potrafi rozłączyć mi łapką internet i patrzeć takimi niewinnymi oczętami. Nie mówiąc już o skopywaniu myszki, która przeszkadza jej w rozkładaniu się na podkładce. :D
Obrazek
Obrazek

Bardzo mi przykro z powodu kotka :( ale jak na tą paskudną chorobę to i tak długo pożył.
Musia jest przepiękna :1luvu: i fajnie,że taka otwarta dziewczyna się zrobiła :lol:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie lip 18, 2010 22:02 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Rapadura pisze:sporo ja w poznaniu/przyjaciółka ma do wydania 4 zdrowe malutkie kociaki ale jak nikt nie weźmie to będą biegały po ogródkach działkowych i dalej się mnożyć....ehhh a czym to grozi sami wiecie...

Niestety teraz cienko z adopcjami - wakacje...
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie lip 18, 2010 23:02 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Może mogłabym przygarnąć do siebie jakiegoś przyjaciela z dzieciństwa Musi?

Shilay

Post » Nie lip 18, 2010 23:08 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Byłoby super :D .Z jej rodzeństwa zostały jeszcze 4 kociaki. 1 chłopiec Natuś i 3 dziewczynki - Marysia,Falka i Jarcia. Zdjęcia tej ekipy są na poprzedniej stronie :)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Nie lip 18, 2010 23:34 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Mi to tak naprawdę nie robi różnicy, jak zawsze nie potrafię się zdecydować, mając do wyboru tyle śliczności. Nie wiedziałam, że to jej rodzeństwo, chociaż Natuś całkiem podobny. ;) Najbardziej bym się skłaniała ku kocurkowi, bo wszystkie nasze kotki zawsze były charakterne (chociaż muszę przyznać, że Musia wręcz przeciwnie, zupełnie jak nie kotka :D), ale tak naprawdę nie ma to aż takiego znaczenia. :)

Shilay

Post » Nie lip 18, 2010 23:38 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

To może Natuś :lol: ?To jest przesłodki mega pieszczoch - pasowałby do Musi , nawet imiennie - Natuś i Musia :wink:
Oczywiście decyzja należy do Ciebie 8)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon lip 19, 2010 9:13 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

To super pomysł, żeby Musi dobrać towarzystwo. Brać Natusia i nie zastanawiać się :D
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pon lip 19, 2010 12:02 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Faktycznie i kolorki te same. :D Z tym, że mogłabym go odebrać dopiero w środę, albo w czwartek rano. Został nam jeden samochód i trudno się dogadać, żeby był wolny.

Musia była dziś u weterynarza, już całkowicie zdrowa, więc mogliśmy ją zaszczepić. :)

Shilay

Post » Pon lip 19, 2010 12:06 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Kolorki te same i jakby odwrócone,Musia czarna z białą plamką na nosku, a on biały z czarną plamką :wink: .Jak dla mnie może być i środa i czwartek,więc termin jest dowolny :)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon lip 19, 2010 12:07 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Shilay pisze:Musia była dziś u weterynarza, już całkowicie zdrowa, więc mogliśmy ją zaszczepić. :)

Bardzo się cieszę. Natuś jest już zaszczepiony i dopiero za jakiś czas trzeba będzie powtórzyć.
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon lip 19, 2010 12:24 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Dogadam się w sprawie samochodu i do jutra dam znać, kiedy bym mogła dokładniej podjechać. ;) Myślę, że Musia ucieszy się z towarzystwa, bo nasza druga kotka do najbardziej towarzyskich nie należy...

Shilay

[poprzednia][następna]