jessi74 pisze:Asu pisze:MACIE DWA TYGODNIE NA ZNALEZIENIE DOMU TYMCZASOWEGO DLA RUDEGO!!!.
MAM GO SERDECZNIE DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niespełna dwa tygodnie temu wzięłaś go do domu stałego ! bez względu na to co by się działo. Nie pytałaś o żadne choroby ani stan zdrowia. uważam że świerzb uszny to nic bardzo groźnego, zwłaszcza tego rodzaju, który jest leczony Advocatem. Aż się boję pomyśleć co by się działo , gdyby okazało się że na coś choruje.
Asu! nie wiem do kogo ten zwrot "Macie !!!!!!!!!!!!!!!!!!" bo wiesz doskonale że kot może wrócić jedynie do pani Teresy. Jeśli masz go serdecznie dość , to odwieź go do niej , nic innego nie mogę zaproponować.![]()
![]()
Będziemy dalej dla niego szukać innego domu tymczasowego.

Nie jest łatwo a presja czasu niestety nie wiele coś zmieni. Miejmy nadzieję że się uda znaleźć DS lub inny DT. Rude koty zwykle nie czekają długo na DS ale niestety czas nie jest sprzyjający; wakacje i wysyp maluszków.
Asu napisz może w czym jest konkretnie problem z rudym bo to ważne z punktu widzenia szukania dla niego DS. Lepiej znać jego zachowania i przyzwyczajenia wcześniej żeby poinformować potencjalne domki. Jakie problemy z nim masz oprócz świerzba ??? - choć przyznam, że to w sumie niewielki problem ( no może z podawaniem leków ), patrząc na problemy zdrowotne innych kotów w DT.
Skuteczna kuracja lekami powinna rozprawić się ze świerzbem w niedługim czasie