Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 18, 2010 11:30 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bez zmian na lepsze, doszło znowu zatwardzenie :cry:
wyraźnie cały czas boli go gardło :( już tyle dni go bo i jest czerwone
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie lip 18, 2010 13:25 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Mały, no bez wygłupów, zdrowieć proszę, ras, ras!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lip 18, 2010 16:03 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Kochane maleństwo, cały czas myślę o tobie. Proszę, niech już będzie lepiej!
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 18, 2010 17:25 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

była duża kupka u weta, mały wcześniej dostał jeszcze parafiny i zrobiłam mała lewatywę,
wet wymaca dobrze jelitka, wymacał , a potem poszło co trzeba na stół w gabinecie
dziś temperatura znowu 37, 7 stopnia

chcieliśmy wymienić welflon ale niestety się nie udało
Jurand po kroplówce na dłuższy moment się rozruszał, mył się długo- łapki, brzuszek, teraz już śpi

wzięłam kilka tacek karmy sensitiviti teraz ją będziemy podawać z convalescentem, bo samym convalescencie są problemy z kupka
znowu dostałam cały zestaw do kroplówek, b wieczorem moja kolej na podawanie

może ktoś ma na zbyciu kilka tacek karmy dla kociąt typu rc baby cat do 4 miesiąca? ja już nie mam nawet jak teraz kupić :(

Anna Rylska

Post » Nie lip 18, 2010 17:33 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

wet powiedział, że gardziołko mniej juz czerwone jest
teraz tylko żeby zaczął wreszcie jeść sam!

Anna Rylska

Post » Nie lip 18, 2010 17:41 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Kciuki za malucha :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Nie lip 18, 2010 18:04 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:może ktoś ma na zbyciu kilka tacek karmy dla kociąt typu rc baby cat do 4 miesiąca? ja już nie mam nawet jak teraz kupić :(

Ja nie mam, ale chętnie kupię dla Jurandzika. Może być?
Obrazek

bulba

Post » Nie lip 18, 2010 19:23 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bulba pisze:
Anna Rylska pisze:może ktoś ma na zbyciu kilka tacek karmy dla kociąt typu rc baby cat do 4 miesiąca? ja już nie mam nawet jak teraz kupić :(

Ja nie mam, ale chętnie kupię dla Jurandzika. Może być?

Tu jest jeszcze taka inna dla maluszków http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... nda/173722
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lip 18, 2010 19:25 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:Jurand po kroplówce na dłuższy moment się rozruszał, mył się długo- łapki, brzuszek, teraz już śpi

A wiesz co to znaczy jak kotek się myje długo? :ok: To BARDZO dobry znak :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lip 18, 2010 19:29 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Trzymaj sie Malutki :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lip 18, 2010 19:50 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bulba bardzo bardzo dziękujemy :1luvu: u nas teraz już kryzys się robi straszny :? choroba Jurand wykańcza i psychicznie i fin. i jego i nas

dziennie idzie masa podkładów, u samego weta za każdym razem po 2 czyli 6 sztuk dziennie plus dom - jedna sztuka podczas każdej kroplówki,a potem wymiana jak idziemy do domu,za nim dojdziemy już napompowane, ale to normalne jest

a ja wzięłam trochę pacztecika rc sensitivity dolałam preparatu witaminowego viyo i wymieszałam - bardzo smakowało Jurandzikowi

dziś mija tydzień jak zaczęła się choroba, wet mówi, ze mimo wszystko jest już różnica, tylko wiadomo, kocie jest bardzo wymęczone, wyniszczone, zmęczone tym wszystkim :(

Gibutkowa nie widziałam tej karmy u nas, a na razie nie zanosi się żebym robiła jakiekolwiek zamówienie

Anna Rylska

Post » Nie lip 18, 2010 20:05 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Uprzejmie informuję, że Jurand został beneficjentem pomocy z bazarku wystawionego przez 3 x :D
viewtopic.php?f=20&t=114375

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lip 18, 2010 20:25 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Willow_ pisze:Uprzejmie informuję, że Jurand został beneficjentem pomocy z bazarku wystawionego przez 3 x :D

Super :D
Obrazek

bulba

Post » Nie lip 18, 2010 20:28 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Willow_ pisze:Uprzejmie informuję, że Jurand został beneficjentem pomocy z bazarku wystawionego przez 3 x :D

uściślę tylko, ze poczekam ok tyg. na spłyniecie pieniązków i będę atakować Anię o konto dla Juranda :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Nie lip 18, 2010 21:20 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bardzo bardzo dziękujemy :) :1luvu:

Jurand już po kolacji ( karmienie strzykawką), nie długo będzie nocna kroplówka, więc do tej 1 w nocy posiedzę na pewno, potem o 4 trzeba wstać i dać maluszkowi trochę jedzonka

nasza kuchnia przypomina teraz małą aptekę :?

Anna Rylska

[poprzednia][następna]