SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 18, 2010 16:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Iweta, majencja a wy czasem nie chcecie kotka.?;p Zaraz wam go pokaże;)

damii89

Od: Nie lip 18, 2010 11:03

Post » Nie lip 18, 2010 16:20 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

http://img821.imageshack.us/i/kicia.jpg/ Prosze;) Będę musiał mu jak najszybciej znaleźć nowy dom bo w piątek już wyjeżdzam;) a nie mam komu go zostawić, a do schroniska jest mi szkoda go oddawać:( Na prawdę nie wiem co z nim zrobić:(

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 16:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

damii89 pisze:Iweta, majencja a wy czasem nie chcecie kotka.?;p Zaraz wam go pokaże;)

dami89 ja mam az 13 kotów wiec nie koniecznie jest mi potrzebny nastepny 8) a u majencji tylko troche mniej ale ciagle wychowuje jakies oseski .

Maleństwo jest sliczne :1luvu: jesli miałbyś go oddac do schronu to.....niepotrzebnie brałes go z tej piwnicy. W schronie nie ma szans, zachoruje i umrze :( Szukaj mu domu chociaz na czas Twojej nieobecności. Schron to wyrok śmierci :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lip 18, 2010 16:52 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

A Nie znacie może kogoś;) kto chciał by kotka:( Ja będę poszukiwał mu domu::( na razie muszę nim się zająć:( bo ma z 3,5 tyg chyba.. a wiadomo że trzeba co 2 godziny go karmić, brzuszek masować, oczka przemywać. Mam nadzieje że pojawi się ktoś, kto będzie chciał takie małe piękne szczęście:( aż Serce mnie boli::( że taka mała istota a już tak skrzywdzona przez życie:( Zastanawiam się gdzie najlepiej z tym uderzyć, jutro zrobie mu mała sesyjkę i będę jeździł po zoologicznych i rozwieszał zdjęcia jego:* może akurat ktoś będzie chciał go przygarnąć;D

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 16:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Wygląda na dziewuchę i to dobrze odkarmioną przez matkę, ma pewnie ok 5 tygodni tak że to już nie taka malizna
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 18, 2010 17:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Jeszcze dobrze chodzić nie potrafi:( ciągle kiwa się na boki i upada:( Moja dziewczyna powiedziała że ma ok. 3,5 tyg Dlatego pojechałem kupić mleczko w proszku:( butelke, żeby ją karmić.. bo bałem się że może odejść z tego swiata:(:(:(

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 17:18 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Byłem przed chwiła w piwnicy i widziałem matke kota! Co mam robić.?! Kotka uciekła przez okno! !!

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 17:27 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Mordzia odeszła o 18.15 :placz:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 18, 2010 17:54 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Przykro Mi:(:((:

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 20:07 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

damii89 pisze:Byłem przed chwiła w piwnicy i widziałem matke kota! Co mam robić.?! Kotka uciekła przez okno! !!

damii89, załóż nowy, swój watek. Napisz w tytule, ze szukasz DS lub DT dla malutkiej.
To jest watek dotyczacy wolontariatu w schronisku . Wkleje Ci w nowym wątku portale gdzie bedziesz mógł wklejać ogłoszenia dla malutkiej.

Jesli załozysz, wklej w tym watku link do nowego.

Iweta

Post » Nie lip 18, 2010 20:20 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Własnie wysprzątałem piwnice dla małego, bo widzę że jego matka czai się za samochodami i czeka aż osoby które stoją pod moja klatką odejdą...Zaraz jej tam dam poduszeczkę, Kartonik, a też dostałem opierdol od Hodwcy kotów że nie potrzebnie ją ruszałem:( a ja na prawde myślałem że ją matka porzuciła:( widząc to małe stworzonko posród szkieł, kiepów i trucizny :( Musiałem ją wziąsc do siebie i się nie zaopiekować.. a schodząc dziś do piwnicy widziałem jej matke która byla bardzo agresywana, a teraz czeka tylko na okazję żeby znów ta wejść.. Myślicie że słusznie robię zostawiając ją znów w piwnicy.. Żeby Matka się nią zaopiekowała::(? Co o tym sądzicie.?

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 20:23 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Własnie wysprzątałem piwnice dla małego, bo widzę że jego matka czai się za samochodami i czeka aż osoby które stoją pod moja klatką odejdą...Zaraz jej tam dam poduszeczkę, Kartonik, a też dostałem opierdol od Hodwcy kotów że nie potrzebnie ją ruszałem:( a ja na prawde myślałem że ją matka porzuciła:( widząc to małe stworzonko posród szkieł, kiepów i trucizny :( Musiałem ją wziąsc do siebie i się nie zaopiekować.. a schodząc dziś do piwnicy widziałem jej matke która byla bardzo agresywana, a teraz czeka tylko na okazję żeby znów ta wejść.. Myślicie że słusznie robię zostawiając ją znów w piwnicy.. Żeby Matka się nią zaopiekowała::(? Co o tym sądzicie.?

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 21:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

damii89 pisze:Własnie wysprzątałem piwnice dla małego, bo widzę że jego matka czai się za samochodami i czeka aż osoby które stoją pod moja klatką odejdą...Zaraz jej tam dam poduszeczkę, Kartonik, a też dostałem opierdol od Hodwcy kotów że nie potrzebnie ją ruszałem:( a ja na prawde myślałem że ją matka porzuciła:( widząc to małe stworzonko posród szkieł, kiepów i trucizny :( Musiałem ją wziąsc do siebie i się nie zaopiekować.. a schodząc dziś do piwnicy widziałem jej matke która byla bardzo agresywana, a teraz czeka tylko na okazję żeby znów ta wejść.. Myślicie że słusznie robię zostawiając ją znów w piwnicy.. Żeby Matka się nią zaopiekowała::(? Co o tym sądzicie.?

No nie wiem czy to dobry pomysł. Ja bym nie zaniosła, tam nic dobrego go nie spotka :?

Iweta

Post » Nie lip 18, 2010 21:11 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

Ale to jej Matka:( uwierz że mi serce pękło :( ale posluchałem sie dziewczyny i kobiety która od 30 lat ma hodowle kotów:( ja zabrałem matce dziecko:( Dałem ja tam w poduszce i w kocyku:( odwracam się patrze a za mna tzn w oknie stoi jej matka:( eh:(

damii89

Post » Nie lip 18, 2010 22:07 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC.

damii89 pisze:Ale to jej Matka:( uwierz że mi serce pękło :( ale posluchałem sie dziewczyny i kobiety która od 30 lat ma hodowle kotów:( ja zabrałem matce dziecko:( Dałem ja tam w poduszce i w kocyku:( odwracam się patrze a za mna tzn w oknie stoi jej matka:( eh:(

Mam nadzieje, ze będziesz tam często zaglądał , ale pomyśl co go tam czeka jako piwnicznego kota ? :roll: Najlepiej słuchaj swojej intuicji 8)

Iweta

[poprzednia][następna]