.....i jeszcze balkon z nieco innej perspektywy

Moderator: Estraven
Wielbłądzio pisze:Jesteś pewna, że nie poznajesz![]()
![]()
?
To ja Ci powiem: to jest TWÓJ KOCUR ZWANY JULIANEM OLEWACZEM![]()
Dziś w nocy KTOŚ znowu otworzył sobie kuchenną szafkę, wywlókł z niej rolkę ręczników i obszczał. Podejrzewam wyżej wymienionego

Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Jesteś pewna, że nie poznajesz![]()
![]()
?
Dziś w nocy KTOŚ znowu otworzył sobie kuchenną szafkę, wywlókł z niej rolkę ręczników i obszczał. Podejrzewam wyżej wymienionego
Za łapkę złapałaś? Pół "dowoda" masz?
AgaPap pisze:Zgodnie z obietnicą wczorajszą![]()
Na odwrocie pisze - Dybel do mocowania w izolacji Lischer FID 50 - kupował to w Leroy Merlin, ale takie też są na pewno i w OBI i w Castoramie, tylko mogą się inaczej nazywać.
I jeśli można coś podpowiedzić, to na siatkę po brzegach lepiej byłoby jeszcze listewki nabić, mój TŻ kupił takie 2 cm x 1 cm grubości. Dużo stabilniejsza wtedy ta siatka jest i mocniej przytwierdzona. I znowu mi TŻ nie osiatkował okna, bo lało od wczorajszego popołudnia i nie było jak, a teraz pojechał już do pracy w Katowicach i będzie dopiero w piątek

Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Jesteś pewna, że nie poznajesz![]()
![]()
?
Za łapkę złapałaś? Pół "dowoda" masz?
Ano nie mam. To na pewno Bidzia
W nocy Licho przeszlo samo siebie.
Siedziałam w wannie, kąpałam się. Wskoczył na pralkę, zadarł ogon i obszczałbutelki z płynami do płukania oraz co gorsza ścianę za pralką. Znów będę się musiała siłować przy odsuwaniu ustrojstwa, żeby posprzątać...
Zamorduję go !!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Marmotka i 9 gości