H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 18, 2010 12:22 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Ze specjalnym pozdrowieniem od " synka na wysuniętej placówce " 8) :wink: ......

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.....i jeszcze balkon z nieco innej perspektywy 8) ...............

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 18, 2010 12:33 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Synka nie poznaję 8) . Tylko palce i pierścionek jakiś znajomy.... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 18, 2010 16:22 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Jesteś pewna, że nie poznajesz :twisted: :twisted: :twisted: ?
To ja Ci powiem: to jest TWÓJ KOCUR ZWANY JULIANEM OLEWACZEM :twisted:

Dziś w nocy KTOŚ znowu otworzył sobie kuchenną szafkę, wywlókł z niej rolkę ręczników i obszczał. Podejrzewam wyżej wymienionego :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lip 18, 2010 16:27 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Wielbłądzio pisze:Jesteś pewna, że nie poznajesz :twisted: :twisted: :twisted: ?

Dziś w nocy KTOŚ znowu otworzył sobie kuchenną szafkę, wywlókł z niej rolkę ręczników i obszczał. Podejrzewam wyżej wymienionego :twisted:

Za łapkę złapałaś? Pół "dowoda" masz? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lip 18, 2010 17:17 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Zgodnie z obietnicą wczorajszą :D

Obrazek

Obrazek

Na odwrocie pisze - Dybel do mocowania w izolacji Lischer FID 50 - kupował to w Leroy Merlin, ale takie też są na pewno i w OBI i w Castoramie, tylko mogą się inaczej nazywać.

I jeśli można coś podpowiedzić, to na siatkę po brzegach lepiej byłoby jeszcze listewki nabić, mój TŻ kupił takie 2 cm x 1 cm grubości. Dużo stabilniejsza wtedy ta siatka jest i mocniej przytwierdzona. I znowu mi TŻ nie osiatkował okna, bo lało od wczorajszego popołudnia i nie było jak, a teraz pojechał już do pracy w Katowicach i będzie dopiero w piątek :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie lip 18, 2010 17:34 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Jesteś pewna, że nie poznajesz :twisted: :twisted: :twisted: ?

Ano nie mam. To na pewno Bidzia :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lip 18, 2010 18:07 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

AgaPap pisze:Zgodnie z obietnicą wczorajszą :D

Obrazek

Obrazek

Na odwrocie pisze - Dybel do mocowania w izolacji Lischer FID 50 - kupował to w Leroy Merlin, ale takie też są na pewno i w OBI i w Castoramie, tylko mogą się inaczej nazywać.

I jeśli można coś podpowiedzić, to na siatkę po brzegach lepiej byłoby jeszcze listewki nabić, mój TŻ kupił takie 2 cm x 1 cm grubości. Dużo stabilniejsza wtedy ta siatka jest i mocniej przytwierdzona. I znowu mi TŻ nie osiatkował okna, bo lało od wczorajszego popołudnia i nie było jak, a teraz pojechał już do pracy w Katowicach i będzie dopiero w piątek :roll:

Bardzo, bardzo dziękuję!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marcelibu

Post » Nie lip 18, 2010 18:07 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:

Ano nie mam. To na pewno Bidzia :twisted:

Na pewno! :mrgreen:

Marcelibu

Post » Nie lip 18, 2010 22:23 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Albo Norcia :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto lip 20, 2010 8:09 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Przeklejam z naszego wątku. Na wypadek, gdybyś znów zapytała o dowody.
ZABIERAJ GO ODE MNIE :twisted:

W nocy Licho przeszlo samo siebie.

Siedziałam w wannie, kąpałam się. Wskoczył na pralkę, zadarł ogon i obszczał 8O butelki z płynami do płukania oraz co gorsza ścianę za pralką. Znów będę się musiała siłować przy odsuwaniu ustrojstwa, żeby posprzątać...
Zamorduję go !!!

Wielbłądzio

Post » Wto lip 20, 2010 9:18 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Jak Meos :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lip 21, 2010 16:01 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Jutro idziemy do dr Żmudzkiej o godz. 16. Ale właśnie Meo leży obok mnie i słyszę już nawet nie pocharkiwanie, tylko jakby ten odgłos, który Meo wydaje zamiast "miau". Mimo, że podaję 10 mg Encortolonu na dobę. Nie jest chyba dobrze.

Marcelibu

Post » Śro lip 21, 2010 16:38 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Monika, żal mi Meo :(
Żal mi stareńkich kotów.
Czasami tak długo czekają na swój dom, swojego człowieka.
Te których jesień życia upływa w miłości, chorują.
Takie jest życie i nikt z nas tego nie zmieni.
Nie martw się. Będzie jak będzie. Musisz być silna.

My sami mamy kilka bardzo starych kotów, ich życie powoli przygasa.
Wiem, że są u nas szczęśliwe.
Tak się zastanawiam, czy ja doczekam starości takiej jaka jest im dana ....
:roll:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Śro lip 21, 2010 18:58 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Myślimy ciepło, niech będzie lepiej a nie gorzej...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 22, 2010 10:06 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Monia, caly zcas mysle O was: oby jak nadluzej byc razem, bez zbednego bolu- tego wam zycze :1luvu:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]