Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 10:23 Re: Warszawa. Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

sherina pisze:a to nie jest ten kotek, który sika?
Jeśli tak, to powinnaś jasno o tym napisać :?

słucham? moze napisze ktoś konkretniej co do Chłynia jaki jest jakie ma oczekiwania itp
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Pt lip 16, 2010 11:36 Re: Warszawa. Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

Rapadura pisze:
sherina pisze:a to nie jest ten kotek, który sika?
Jeśli tak, to powinnaś jasno o tym napisać :?

słucham? moze napisze ktoś konkretniej co do Chłynia jaki jest jakie ma oczekiwania itp

Mamuska jest na wyjezdzie, prosimy o cierpliwosc.
Wszystko dokladnie opisze jak wroci.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt lip 16, 2010 12:13 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

OK, nie ma pospiechu, :kotek:

mam pytania co do abnerkow gdzie wkleic kd by dzialaly bo nie umiem... :roll:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Pt lip 16, 2010 16:44 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

Panel użytkownika- profil- edytuj podpis.
Pozdrawiam :D I witam na Forum.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pt lip 16, 2010 17:17 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

Dziękuję serdecznie. jak znajde kody gdzies na stronach to pododaje;)
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Nie lip 18, 2010 9:22 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

Rapadura pisze:rozmawiałam z dziewczyna ze schroniska i nie wiem czy chlynio to dobry pomysł... bo kotka jest schroniskowa coś tam jeszcze jej dolega i będzie trzeba jej czasu poświecić nie chciał bym by sie czymś zaraził... powiedz mi czy Chłynio jest miziasty w stosunku do dzieci? ah i radziła z jak 2 kot to lepiej ze schroniska...

skopiowane z KŁ... czyli nie ma się co cieszyć... :roll:
mamuśka

Post » Nie lip 18, 2010 13:34 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

nadal szukamy ...
mamuśka

Post » Wto lip 20, 2010 7:54 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

nie czytałam całego wątku ale - czy kocio ma ogłoszeń maksymalnie mozliwie? ja mam chłopaków na 20 portalach i zero odzewu póki co - no ale to czarnulek i burasek, więc zwyklejsze niż takie miaukunowate coś
zwróć się do Marii D - może ktoś ją pytał o rasowego MCO a nie miał pieniędzy?
pytałaś na Puchatkowie?
na Facebooku też koty schodzą, tylko trzeba z tego zrobić wydarzenie do każdego znajomego
na studiach pytałaś?

i sorki, ale takiego tż-a to bym pognała daleko :roll:
powodzenia z kotem
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto lip 20, 2010 11:38 Re: Chłynio - półdługowłosy kot szuka pilnie domu !

Bardzo pilnie Chłynio szuka transportu z Warszawy do Tarnowa :!: :!: :!: :!:
Dzwoniła do mnie pani dwa dni temu w sprawie kota, ale miałam wyłączony telefon bo na wyjazd zapomniałam ładowarki :roll:
Teraz do niej zadzwoniłam, bo nagrała się na pocztę - nadal zainteresowana.
Problemem jest transport.
Kot będzie niestety wychodzący, ale dom ogrodzony. W domu 6 dzieci po 10-13 lat (pani prowadzi rodzinę zastępczą), ma już staruszka kota - mieszańca persa i psa.
Czy ktoś mógłby pomóc z transportem ?
mamuśka

Post » Wto lip 20, 2010 13:16 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

:!: :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lip 20, 2010 14:05 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

tylko sprawdź dobrze domek, żeby się nie okazało że na miejscu jest coś nie po Twojej mysli i wracasz z kotem
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lip 21, 2010 16:42 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

i jak?

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lip 22, 2010 8:41 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

Chyba Thor jest z Tarnowa. Mógłby sprawdzić domek?

Z drugiej strony pisałaś, że Chłynio źle znosi dzieci, a w tym domku będzie ich aż 6 :? do tego drugi kot. Czy to oby dobra decyzja?
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Czw lip 22, 2010 9:18 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !!

Karolka pisze:Chyba Thor jest z Tarnowa. Mógłby sprawdzić domek?

Z drugiej strony pisałaś, że Chłynio źle znosi dzieci, a w tym domku będzie ich aż 6 :? do tego drugi kot. Czy to oby dobra decyzja?

6 dzieci ale w wieku 10-13 lat więc już nie będą ganiać za kotem jak 3 letnia Zuzia której nie da się nijak tego oduczyć :roll:

EDIT: napisałam do thora :)
EDIT 2 : szukam transportu z Warszawy do Lublina do środy !
mamuśka

Post » Sob lip 24, 2010 12:51 Re: Chłynio - POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - TARNÓW !! Rudzik...

Myślałam, że uda mi się przetrzymać Rudzika do momentu aż matka dostanie mieszkanie (ma to nastąpić niedługo podobno :roll: )ale niestety też musi opuścić dom...
Jest mi z tym strasznie źle... :cry: Strasznie się do niego przywiązałam...
Rudzik to mega mega przytulak. Do dzieci jest sceptyczny - do Zuzi przyzwyczajał się rok ... Czasem na nią syknie jeśli ta przy nim np. skacze ale w nocy z nią śpi.
Nie chciałabym go oddawać do nieforumowego domu...
Ma równo miesiąc na znalezienie domu ...
:cry:
Proszę osoby forumowe - zlitujcie się nad tym kotem, miziakiem maxymalnym. Podarujcie mu kawałek kąta...
Kot jest zdrowy.
mamuśka

[poprzednia][następna]