Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:a zastanowiłyscie sie co sie stanie kiedy forum pzrestanie istniec, z roznych powodow, fora nie sa wieczne...co Mirka wtedy zrobi? Jak sie porozumie z darczyncami, jak pozyska nowych skoro nie jest samowystarczalna. wszystko zniknie. tak sie wtracilam .. wiecej nie bede
moś pisze:Ale jednak to forum jest siła napedowa Mirki, nie jestem pewna czy w momencie pzrejscia na kontakt telefoniczny czy pomoc fundacji Mirka utrzymala by tyle kotow
mirka_t pisze:Pada deszcz.
krynia08 pisze:PearlRain ja czekam co będzie w 2012 i czy przepowiednia sie sprawdzipotem bede myślec co dalej z tym Nostradamusem zrobić
krynia08 pisze:PearlRain ja czekam co będzie w 2012 i czy przepowiednia sie sprawdzipotem bede myślec co dalej z tym Nostradamusem zrobić
moś pisze:To ja jednak zostane przy swoim zdaniu i wplasuje sie w tej czesci miau
moś pisze:To ja jednak zostane przy swoim zdaniu i wplasuje sie w tej czesci miau
mirka_t pisze:moś pisze:To ja jednak zostane przy swoim zdaniu i wplasuje sie w tej czesci miau
Moś wolno Tobie tylko dlaczego składasz deklaracje w moim wątku? Nie ja wydaję lojalki.
anna57 pisze:PearlRain pisze:Beata nikt nie mówił że weźmie koty, była mowa o doraźnej pomocy, na czas choroby![]()
wyzłośliwianie się na kimś kto dobrze prowadzi DT przez jedną i tą samą grupę osób rodzi takie a nie inne reakcję ze strony ludzi znających nie tylko przez internet domy Mirki i Agn...
No, nikt nie wezmie ich, to fakt..
Prowadząc taki DT ze składek ludzi dobrej woli należy mieć w głowie każdą sytuację.
Dorazna pomoc może wtedy nie zdać egzaminu, niestety.
DT musi mieć wtedy wersję w razie braku pieniędzy, mieszkania i różnych takich życiowych spraw.
Lista osób płacących może z dnia na dzień się zmienić, nie wszystkich może być stać na to, może zmienić ich się ich status finansowy..
Co wtedy będzie..
To nie jest wymyślona sytuacja.
Takie są w życiu nieraz.
Czy wtedy te osoby, popierające takie DT, będą w stanie zaopiekować się tymi kotamiBo to na nie spadnie ta odpowiedzialność.
Znikną wtedy z forum, jak mgła, czy będą w stanie tą odpowiedzialność ponieść.
To jest pytanie do tych, co w tej chwili wspierają taką działalność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości