kicikici_miau pisze:Casiopeia Queen Benoma*De jest nie tylko słodka z wyglądu, ale też z charakteru: miałam przyjemność ją trzymać w BIS - maleństwo cały czas mruczało![]()
piękna koteczka - gdzie będzie można kupić kalendarz?
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kicikici_miau pisze:Casiopeia Queen Benoma*De jest nie tylko słodka z wyglądu, ale też z charakteru: miałam przyjemność ją trzymać w BIS - maleństwo cały czas mruczało![]()
CZANKRA pisze:Dopiero teraz widac jak duzo kotow z Polski bylo na tej wystawie. Szczegolnie duzo kotow przyjechalo z Polski z kat II ( SIB,NFO,MCO ) ale i troche kotow bylo z kat III ( BRI,CHA,BUR i RUS ) i pojedyncze szt z kat I i IV.
Gratuluje jeszcze raz sukcesow !!
kicikici_miau pisze:Basia_D – jeszcze raz dziękuję Ci za wspaniałą prezentację mojego młodzieńca w niedzielę!![]()
![]()
danunka pisze:CZANKRA pisze:Dopiero teraz widac jak duzo kotow z Polski bylo na tej wystawie. Szczegolnie duzo kotow przyjechalo z Polski z kat II ( SIB,NFO,MCO ) ale i troche kotow bylo z kat III ( BRI,CHA,BUR i RUS ) i pojedyncze szt z kat I i IV.
Gratuluje jeszcze raz sukcesow !!
nie było ani jednego kota kat. I z Polski![]()
Persiki, o których wyżej mowa są z klubu niemieckiegoa ich właścicielka jest Polką ,ale mieszka sobie tam
Basia_D pisze:kicikici_miau pisze:Basia_D – jeszcze raz dziękuję Ci za wspaniałą prezentację mojego młodzieńca w niedzielę!![]()
![]()
cala przyjemnosc po mojej stronieChlopak wie, jak sie sprzedac
![]()
choc trzymajac Ramzesa kolejny raz uswiadomilam sobie, ze trzeba zapisac sie na silownie
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 8 gości