Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33. Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru
Mru jest na patologii ciąży, ma plamienia i zatrzymali ją. Będzie rodzic, ale nie wiadomo kiedy. No i macie pozdrowienia od naszej Szefowej
pucio79 pisze:molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33. Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru
Mru jest na patologii ciąży, ma plamienia i zatrzymali ją. Będzie rodzic, ale nie wiadomo kiedy. No i macie pozdrowienia od naszej Szefowej
Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie![]()
![]()
krynia08 pisze:pucio79 pisze:molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33. Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru
Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to ja czekam hihi jako sobotnia czarownica
molly88 pisze:Jak, Mru tylko do mnie napisze to dam znacA tymczasem przekazuje info Mru
molly88 pisze:Suchajcie wczesnym rankiem, w pierwszej chwili sie nie podniosłam, a potem sobie myśle zaraz kto tak ranop pisze smsy tzn 5:33. Poderwałam sie i czytam patrze a tu info od Mru
pucio79 pisze:Przyjemne to nie jest ale moment kiedy dzieciątko pojawia się na świecie - najpiękniejsza i najszczęśliwsza chwilaA o bólu szybko się zapomina
![]()
Ja musiałam się śpieszyć bo rodziłam na Kamieńskiego i bardzo mi zależało na jednoosobowej sali poporodowej, a że w tym samym czasie rodziła druga dziewczyna, która też chciała trafić na jedynkę, a sala była jedna więc ta która szybciej urodziła tam trafiła - mi się udało
molly88 pisze:Suchajcie, napisalam smsa jak mowiłam i do tej pory cisza... Wiec Mru![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 64 gości