Maniuś nareszcie w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 11:13 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Znaczy chyba, że to nie był TEN DOM ... :(

No to nadal :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lip 16, 2010 11:18 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

a już miałam nadzieję....:(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 16, 2010 14:05 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Jeszcze jest szansa na dobre zakonczenie Maniusiowej histroii. Pani napisala, ze moze uda jej sie oddac kocice komus z rodziny a sama wezmie Manka.20 lipca odwozimy go do, miejmy nadzieje, stałego domu.

KarinaTomek

Od: Czw lip 08, 2010 19:02

Post » Pt lip 16, 2010 16:00 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Sprawa wyjasnila sie juz ostatecznie: Pani ktora miala adoptowac Mania musiala zaopiekowac sie kotem swojej mamy, tak wiec zostaly 3 dni i nie mamy tdt!!!! Nie wiemy co robic, nie chcemy go oddawac do hotelu.

KarinaTomek

Post » Pt lip 16, 2010 19:24 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

jasna cholera

na Cito potrzebny TDT od 20 do 6!

Sis proszę zmień tytuł- Mańkowi grozi powrót do schroniska :( :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lip 16, 2010 20:28 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Ruru, do 9 sierpnia.
:((

KarinaTomek

Post » Pt lip 16, 2010 20:46 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

o rany.... - niedobrze :( :( :(

pilnie potrzebny TDT na 20 dni!!!!!!!!!!!!!!!!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lip 16, 2010 21:10 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Pilnie potrzebny tymczasowy dom tymczasowy
od 20 lipca do 9 sierpnia
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt lip 16, 2010 23:01 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Szukamy pilnie tdt do 9 sierpnia najlepiej w łodzi i okolicach!!!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob lip 17, 2010 10:54 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Rakea pisze:Szukamy pilnie tdt do 9 sierpnia najlepiej w łodzi i okolicach!!!
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob lip 17, 2010 11:39 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Bylam dzis z Mankiem u weta, bo wczoraj zauwazylam, ze mu leci z nosa, ma caly zapchany chyba, trudno mu bylo przez to oddychac, prawie nic nie jadl i nie pil. lecznica na pojezierskiej dzis nieczynna, wiec poszlam do Czterech Łap. Okazalo sie, ze ma 40 stopni goraczki, dostal kroplowke i zastrzyki. wet dal mi tez zastrzyki i kroplowke na jutro zeby zrobic w domu. Jesli jego stan sie nie poprawi to w poniedzialek jade do CC. Chociaz po przyjsciu z lecznicy zaraz poszedl do miski, cos poskubal. Zapytalam tez weta czy jest mozliwosc zostawienia kota u nich w lecznicy na jakis czas, ale powiedzial, ze nie maja hotelu i przebywaja u nich jedynie zwierzeta zupelnie bezdomne... Moze z p.Agnieszka uda mi sie pogadac, bo jego wcale nie znam.

KarinaTomek

Post » Sob lip 17, 2010 11:56 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Biedny :(

W tej duchocie katar ... zgroza.

Ktoś miał pytać u Ewy Pacałowskiej w lecznicy na Przybyszewskiego o ewentualną możliwość hotelikowania.

Kurczę, dorzucę się, ale po powrocie, ok. 30 lipca, żeby tylko nie musiał wracać do koszmaru schroniska ..........

ruru pisze:jasna cholera
na Cito potrzebny TDT od 20 do 6!
Sis proszę zmień tytuł- Mańkowi grozi powrót do schroniska :( :( :(

Nie wiem czy Joasia ma taką możliwość ....

Kciuuuuuki za kota.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Post » Sob lip 17, 2010 12:17 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Będę zaglądać póki jestem w Łodzi, dzisiaj, jutro, może ktoś coś wymyśli.

Jemu NIE WOLNO tam wracać ... mam nadzieję, że to jasne dla wszystkich ........................... :(

Myszeńk@

Post » Sob lip 17, 2010 12:56 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

KarinaTomek pisze:Bylam dzis z Mankiem u weta, bo wczoraj zauwazylam, ze mu leci z nosa, ma caly zapchany chyba, trudno mu bylo przez to oddychac, prawie nic nie jadl i nie pil. lecznica na pojezierskiej dzis nieczynna, wiec poszlam do Czterech Łap. Okazalo sie, ze ma 40 stopni goraczki, dostal kroplowke i zastrzyki. wet dal mi tez zastrzyki i kroplowke na jutro zeby zrobic w domu. Jesli jego stan sie nie poprawi to w poniedzialek jade do CC. Chociaz po przyjsciu z lecznicy zaraz poszedl do miski, cos poskubal. Zapytalam tez weta czy jest mozliwosc zostawienia kota u nich w lecznicy na jakis czas, ale powiedzial, ze nie maja hotelu i przebywaja u nich jedynie zwierzeta zupelnie bezdomne... Moze z p.Agnieszka uda mi sie pogadac, bo jego wcale nie znam.

CC chyba na urlopie.. :( :(
rzeczywiście moze do Sfory
do doctor Ewy Pacałowskiej
- dzwońcie do lecznicy 42 683 10 07
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Sob lip 17, 2010 14:49 Re: Maniuś schron Łódź - ZA 2 DNI POWRÓT DO SCHRONU. DT!!!!

Z lecznicami najlepiej, gdy rozmawiają osoby mające dobre w nich układy.
Cztery Łapy z tego co wiem, miewały koty na tymczasie, w tym, zabierane do schronu. Więc może złosliwie się zapytam, czy jeśli Maniuś trafi do schronu, to lecznica go przyjmie jako chorego kota ze schronu?
Do Pacałowskiej też dobrze, by odezwał się ktoś, kto tam jeździ i kogo zna dr Ewa.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]