na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl KONIEC!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 16:37 na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl KONIEC!!!

Aukcje na jedzonko dla maluchów w DT z Fundacji Kotkowo

Tu o kotkowie:
viewtopic.php?f=1&t=112304

Obrazek

Biżuteria mojego autorstwa. Całość dochodu przeznaczam na Fundację Kotkowo.

Aukcja potrwa do 24 lipca do godz. 24.00 czasu rzeczywistego

Koszt wysyłki 5zł. Możliwość odbioru osobistego w Białymstoku - nie jestem codziennie ale coś się wymyśli :)

Żeby zobaczyć zdjęcie w pełnym rozmiarze proszę kliknąć na zdjęcie

1.zielone papryczki - cena wywoławcza 4zł - Zybi 6zł
Kolczyki wykonane są z posrebrzanych elementów, linki jubilerskiej, szklanych korali i korali lampwork. Długość z zapięciem ok 6,5 cm.

Obrazek

2.śnieguliczki - cena wywoławcza 7zł -licytuje Zybi 8zł

Kolczyki wykonane są z posrebrzanych oksydowanych elementów i szklanych korali .Długość z zapięciem ok 4,5 cm.

Obrazek

3. oplecione kule - cena wywoławcza 9zł - licytuje Romi 10zł
Kolczyki wykonane są z posrebrzanych o i szklanych korali . Bardzo misterna i precyzyjna praca :) Długość z zapięciem ok 5 cm.

Obrazek

4. kwadraty - cena wywoławcza 5zł - licytuje Zyb 6złi
Kolczyki wykonane są z posrebrzanych o i szklanych korali . Długość z zapięciem ok 5,5 cm.

Obrazek

5.łososiowy komplecik - cena wywoławcza 15zł - licytuje Zybi 16zł

Kolczyki i przewieszka wykonane są z posrebrzanych elementów i akrylowych korali . Bardzo misterna i precyzyjna praca :) Długość kolczyków z zapięciem ok 4 cm.. Długość przewieszki ok 5 cm.

Obrazek

6. perłowe koła - cena wywoławcza 6zł - licytuje alutek87 8zł
Kolczyki wykonane są z posrebrzanych elementów, akrylowych i szklanych korali .
Długość z zapięciem ok 6cm..

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 25, 2010 10:17 przez gagga, łącznie edytowano 5 razy

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pt lip 16, 2010 20:30 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

zielone za wywoławcza prosze :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lip 16, 2010 20:36 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

pozostałe za wywoławczą , a zielone za 5zł :D

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Sob lip 17, 2010 10:35 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

gagga pisze:Aukcje na jedzonko dla maluchów w DT z Fundacji Kotkowo

Jak rozumiem zbierasz na maluchy, które JESZCZE SIĘ NIE URODZIŁY? A które urodzą się w twoim domu??
Może warto napisać uczciwie?
Nie wszyscy na tym forum popierają to, co właśnie planujesz zrobić :roll:

gagga pisze:Moje koty moja sprawa i nic Wam do tego :!: . Nie Wy będziecie się nimi zajmować. A kasa to tylko kasa i zawsze się da coś zorganizować. Między innym od tego jest bazarek :wink:

Poprzedni bazarek, który wzbudził wiele emocji jest tutaj:
viewtopic.php?f=20&t=114002

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob lip 17, 2010 10:57 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

Koleżanko droga ktoś tu sieje niepotrzebny zamęt :evil: bazarek jest na potrzeby Kotkowa, a nie na koty gaggi. Tytuł jest chyba zrozumiały :?:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Sob lip 17, 2010 11:01 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

Nie zbieram pieniędzy na moje kociaki, a współpracuję z Kotkowem i jak napisałam całość (oprócz kosztu wysyłki ) przekazuję na potrzeby tej fundacji, co mogę potwierdzić potwierdzeniem przelewu po zakończeniu aukcji

gagga

Post » Sob lip 17, 2010 11:11 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

gagga pisze:Nie zbieram pieniędzy na moje kociaki, a współpracuję z Kotkowem i jak napisałam całość (oprócz kosztu wysyłki ) przekazuję na potrzeby tej fundacji, co mogę potwierdzić potwierdzeniem przelewu po zakończeniu aukcji

A Kotkowo wie, jak z nimi współpracujesz?
I że liczysz, że pomogą Ci znaleźć domy dla kociąt, którym przez egoizm chcesz pozwolić przyjść na świat?
Bo ze zdrowiem kotki Lusi się nie liczysz, to jasne.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob lip 17, 2010 11:11 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

Czarnulka21 pisze:Koleżanko droga ktoś tu sieje niepotrzebny zamęt :evil: bazarek jest na potrzeby Kotkowa, a nie na koty gaggi. Tytuł jest chyba zrozumiały :?:

Nie koniecznie.
Autorka zbierając na swoje PRZYSZŁE maluchy, w tym samym bazarku wyraźnie odsyła tutaj.
gagga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114380

zapraszam na kolejny bazarek

MaybeXX

Post » Sob lip 17, 2010 12:20 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

Dziewczyny....no ja nie mogę....

Pomagam im nie pierwszy raz. Tyle, że osoba która wystawiała moją biżuterię jest na teraz na urlopie.

Ja nie czerpię korzyści z funduszy kotkowa i chyba muszę poprosić Kotkowo o potwierdzenie tego inaczej te bazarki to jest bezsens, bo po co mam się denerwować.

gagga

Post » Sob lip 17, 2010 13:37 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

MaybeXX pisze:
Czarnulka21 pisze:Koleżanko droga ktoś tu sieje niepotrzebny zamęt :evil: bazarek jest na potrzeby Kotkowa, a nie na koty gaggi. Tytuł jest chyba zrozumiały :?:

Nie koniecznie.
Autorka zbierając na swoje PRZYSZŁE maluchy, w tym samym bazarku wyraźnie odsyła tutaj.
gagga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114380

zapraszam na kolejny bazarek

Czarnulka21 prowadzi dom tymczasowy z kociakami z kotkwa.

Było zainteresowanie biżuterią, więc zaprosiłam na inną aukcję, to chyba nic złego?

gagga

Post » Sob lip 17, 2010 14:37 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

gagga pisze:Czarnulka21 prowadzi dom tymczasowy z kociakami z kotkwa.

Było zainteresowanie biżuterią, więc zaprosiłam na inną aukcję, to chyba nic złego?

Teraz wygląda to inaczej.
Lubię wiedzieć na co konkretnie ma iść pomoc.
Zazwyczaj osoba wystawiająca bazarek mówi to jasno w pierwszym poście.Jeszcze lepiej jak odsyła do konkretnego wątku.
Nie ma wtedy niedomówień.

MaybeXX

Post » Sob lip 17, 2010 22:06 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

Dziewczynki, proszę ... Gagga jest tu nowa. Chce pomagać.
I niezależnie od podejmowanych decyzji jest osobą uczciwą.
Pieniążki z bazarków "na kotkowo" trafią do nas.
Jeśli będzie chciała wystawić na swoje kociaki to na pewno o tym napisze.

teraz off
Z kotką Lusią sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana niż się wydaje, opisałam ją pokrótce na pw pewnej miłej osobie która zwrócila mi uwagę... Jeśli ktoś jeszcze chciałby to prześlę to co wiem.
Ja oczywiście bym kotę wysterylizowała z przekonaniem że robię dobrze - sterylizowaliśmy kilkadziesiąt kotek w wysokiej ciąży i...było dobrze. Nie jest to fajne ani sympatyczne, ale niestety, nie czas i miejsce na sentymenty. Ale myślę, że w przypadku własnego kota myśli się trochę inaczej. Tak więc przekonujcie Gaggę, ale nie zniechęcajcie jej do forum :wink:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie lip 18, 2010 21:16 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

3 za 10zł oraz 6 za 7zł :D

Romi

Od: Pon cze 14, 2010 23:44

Post » Pon lip 19, 2010 8:13 Re: na jedzonko dla maluchów z kotkowa.pl BIŻUTERIA ARTYSTYCZNA

zapraszam do pomocy :P

gagga

[następna]