PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 14:16 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Basica pisze:to co ? mamy NOWĄ ? :kotek:

No! egzamin zdany :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 16, 2010 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

No to witam nową siostrę czarowną :D I spadam dalej umierać,,,,niech mnie ktoś pocieszy, że ochłodzenie idzie.... :(
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lip 16, 2010 18:19 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Witam Nową :!:
Melduje się Poznanianka z zasiedzenia
My Pet na oś. Tysiąclecia - kastrowałam 3 moje kocury i było dobrze, dr Nowak reklamuje się jako wet ginekolog/położnik - czy robi sterylki aborcyjne to nie wiem. Za to na moje przygarnięte z działki zawsze mały upust dał
tel618701104

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lip 16, 2010 20:23 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

no do :1luvu: bra kochane siostry.
jestem w domu ze swoimi kociastymi, od dziś od 16.00. koniec szpitalowania :ryk:
wszakże niewiele widzę i mam się oszczędzać to jak już jest się w domu to jakoś bezpieczniej.
wyjaśnić Wam muszę dlaczego nie pisałam.. a bo trochę używałam internetu w kom i dużo smsow i rachunek urósł.
Plus zażądał przedpłaty za część bieżącego rachunku i odciął mnie od tel. Zgroza- policzę się z nimi.. ponoć jest coś takiego w regulaminie..
Dziękuję Wam Wszystkim za pamięć i ciepłe myśli.. nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczyło.. :1luvu:
Kocham Was, choć się tak naprawdę nie znamy.. Całuję ciepło i jeszcze raz dziękuję.
Mirka, będę na kontrolach w bszczy to się pojawię.. szkoda że nie miałam jak Ciebie zawiadomić
Villemo, pewnie na sabat nie przyjadę wystawcie z PearlRain moje wygrane fanty do powtórnej sprzedaży.
becia_73 - jutro dogadamy się co do odbioru mojej Kruszynki.
mam narazie miesiąc wolnego - PearlRain - już nigdy nie pozazdroszczę "takiego" wolnego.
Trzymajcie się Kochane Siostry.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lip 16, 2010 21:11 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Witaj Olu domowa :!: Dobrze że szpital masz już za sobą. Teraz odpoczywaj i dbaj o swoje patrzałki

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lip 16, 2010 21:37 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Witaj Ola :1luvu:
impatience_white - w sprawie sterylki możesz wbijać do lecznicy pod wieżą rtv. Przy akcji związanej z eksmitkami poznańskimi dziewczyny wszystko tam leczyły. Dr Andrzej jest miszczem pobierania krwi na ten przykład :mrgreen: Mojego też tam operowali, usuwali guza ze łba i żuje, więc chyba ok :lol:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt lip 16, 2010 22:21 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

No to gremialnie witaj nam impatience_white :D Mów nam Siostrzyczki :mrgreen:

Tradycyjnie już prosiemy o fotosy stadka miauczącego :ok: :ok: :ok:

Jak się w ogóle obecnie kotencje razem dogadują ? No i czy wiadomo jak zaawansowany brzuszek ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 16, 2010 23:22 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

ola uff!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lip 17, 2010 0:01 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

:D :ok:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob lip 17, 2010 7:46 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Olu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lip 17, 2010 8:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Ola :1luvu: Wreszczcie jakieś dobre wieści .(mam na myśli Twój stopniowy powrót do zdrowia :wink: ) :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob lip 17, 2010 10:02 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Dziękuję, dziękuję! To wielki zaszczyt dla mnie i moich burasków!
Wczoraj była raz kolejny u weta osiedlowego - pani przekonała mnie, że na aborcję już późno. I że nie mam się martwić gromadką, bo pomoże naleźć im nowy domek (stwierdziła nawet, że przygarnie jednego). Postraszyła mnie też, że to może jednak nie być ciąża (wg niej jest, ale brak USG w przychodni nie pozwala się upewnić). Wieczór spędziłam na szukaniu innego weta - niestety polecani są po drugiej stronie miasta. Nie mam samochodu i nie chcę narazić kota na godzinną podróż w upale środkami komunikacji miejskiej :( ehh...
Kocice dogadują się lepiej niż się spodziewałam - syczą jak na siebie wpadną, ale śpią na jednej kanapie, korzystają z jednej kuwetki. Sprawiają mi wiele radości. Geburtstag jest wyjątkowo miziastym kotem - z takim się jeszcze nie spotkałam. Domaga się miłości od każdego. Nastawia brzuszek do głaskania i mruczy cały czas :1luvu:
Obrazek

impatience_white

Od: Sob lip 10, 2010 19:37

Post » Sob lip 17, 2010 12:05 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

becia_73 pisze:Ola :1luvu: Wreszczcie jakieś dobre wieści .(mam na myśli Twój stopniowy powrót do zdrowia :wink: ) :wink:

Becia, zadzwonie wieczorkiem, dobrze? musze ustalić transport na jutro żeby odebrać Kruszynkę.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob lip 17, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Ola! Jak dobrze ze zyjesz! Miesiac wolnego to jest standardowa dlugosc L4 po takim zabiegu.
Teraz uwazaj na siebie, nie schylaj sie, nie dzwigaj i odpoczywaj jak najwiecej, malymi kroczkami sie polepszy tylko daj sobie (i oku) troche czasu.....
strasznie sie ciesze ze juz jestes w domu i ze lepiej juz. A Plusowi nie odpuszczaj bedziesz potrzebowala jakies wsparcie bojowe czy cos daj znac, skrzyknie sie ekipe Wislakow i przyjedziemy tam zrobic porzadek :twisted:

Witam nowa krew! Kociszcze cudowne :1luvu: czarny kot to podstawa ale burasy rulez generalnie. U mnie jest jeden bury co ma cwierc mozgu a czasami te cwierc w zaniku. I on ma koci charakter, choc boi sie wszystkiego i czasem zanim siadzie to juz ucieknie :) Czarny Kot ostatnia jest przez nas nazywany bardzo ekhm nieelegancko bo sie zachowuje jak nie facet. Ale to jedyny ktory przychodzi na wezwanie i pozwala sie tarmosic w lozku wiec mu wybaczam te lekka ekhm, zniewiescialosc :)
Reszta w normie. Felek szcza i wkurza sie na mame, kradnie parowki i robi afery (czytaj: lomocze Gluska), Fiona elegancka i dobrze wychowana panienka spi na pudelkach i goni Gluska, Pippi nasladuje Felka, nie goni Gluska ale pozwala sie glaskac i brac na rece bez sprzeciwu. Pies robi za dywanik przed drzwiami i ja chyba zaraz pojde w jego slady.
Wczoraj przywiezli mi scianke meblowa uzywana ale strasznie fajna -wzielam w ciemno i o taka dokladnie mi chodzilo! Nareszcie bede miec zamknieta porzadnie szafe i koty sobie juz na poscieli nie pogrzeja tylkow hehehe :twisted:

Ksiazki mi sie mnoza. Sa jakies srodki antykoncepcyjne dla nich?? teraz dopiero widze ile tego mam...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob lip 17, 2010 18:48 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

olamichalska, trzymam kciuki za szybki proces rekonwalescencji. Leż sobie na dowolnie wybranym boku i generalnie miej wszystko w nosie. Teraz ty jesteś najważniejsza i twoje oko. :ok:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]