Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 5:52 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Witam porannie
u mnie burza , na razie bez deszczu....suchy ogródek jest tak suchy, ze trawa zółta.
korzystam z okazji i wietrze dom, okna na oścież a ja Dżemu słucham. ( bo mi net lepiej ściaga )
postanowiłam tu wkleić "Do kołyski" http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5p ... re=related i "Acidland" Myslovitz http://www.youtube.com/watch?v=bhaJGRLcQ4s . to moje motywatory.Wyprowadziłam się hen daleko, ale w duszy zostałam na śląsku.

Ogoliłam Axla, Perełka się dalej męczy, zastanawiam się czy z niej Yorka zrobić.
Zdjęć nie mam, nie mój komp.

Edit: Pada Pada!!!!

ps, jak miałam wodę w piwnicy, to mi do głowy nie przyszło, ze się będę na deszcz cieszyć.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Pt lip 16, 2010 7:19 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

i ja witam, napisałam wczoraj rano i wcięło moje pisanie :evil:
Ja jak zwykle jak to mówią gonię piętkę :wink: ale jakoś leci :)
Dorciu nie miałam nawet czasu zrobić przelewu, ale może dzisiaj mi się uda - ciut na lodówkę i dla Amandy za sierpień :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt lip 16, 2010 11:18 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Wstawiłam na bazarek cos takiego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114372.
Może się komuś przyda.

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt lip 16, 2010 12:04 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Wanilka pisze:Wstawiłam na bazarek cos takiego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114372.
Może się komuś przyda.

o dzięki za linka!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Pt lip 16, 2010 13:27 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

gośka i zwierzyniec :) pisze:
Ogoliłam Axla, Perełka się dalej męczy, zastanawiam się czy z niej Yorka zrobić.

ja dzisiaj jadę przystrzyc Michaśka
bo po każdym spacerze zastanawiam się czy pies mi ducha nie wyzionie :roll:

i przepraszma, ze tutaj pisze ale watek dorci jest jednym który regularnie podczytuje na miau i dlatego tutaj pozwolę sobie zaprosić na bazarek po czesci dla Biafry
po cześci dla tego kto wygra zgadywankę :)

Obrazek

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt lip 16, 2010 15:07 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

kochani ,bardzo wam dziękuję że chce się wam do mnie zaglądać :oops: :1luvu:

wróciłam od weta ,Miłka wciąz chora ,już było lepiej i znów sraka ,skończymy leczenie i robimy badania ,wetka mówi ze w trakcie antybiotykoterapii wyniki będą przekłamane ,lepiej poczekać.

straszna z niej malizna.

doszłam ugotowana we własnym sosie :twisted:

już sobie lepiej radze z dwoma pracami ,tylko jestem baaardzo nie wyspana ,zmęczona ,noce wciąż bezsenne .
niby norma ,a jednak jestem bardziej zmęczona .

gośka i zwierzyniec :) pisze:Witam porannie
u mnie burza , na razie bez deszczu....suchy ogródek jest tak suchy, ze trawa zółta.
korzystam z okazji i wietrze dom, okna na oścież a ja Dżemu słucham. ( bo mi net lepiej ściaga )
postanowiłam tu wkleić "Do kołyski" http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5p ... re=related i "Acidland" Myslovitz http://www.youtube.com/watch?v=bhaJGRLcQ4s . to moje motywatory.Wyprowadziłam się hen daleko, ale w duszy zostałam na śląsku.

Edit: Pada Pada!!!!

ps, jak miałam wodę w piwnicy, to mi do głowy nie przyszło, ze się będę na deszcz cieszyć.

opitol i Perełkę ,będzie ci za to bardzo wdzięczna :wink:

a Dżem też lubię ,kiedyś blues to było To
teraz nie mam chyba czasu ,nastroju :roll:

rozebrałam się do galotów ,a zaraz wychodzę ,znów trzeba się ubrać :evil:

nie mam siły nawet myśleć nad zagadką :oops:

idzie burza.

no i galoty będą pełne :strach:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lip 16, 2010 19:18 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

No i co była ta burza? Bo u nas coś tam w nocy popadało, ale od południa znowu upał jak cholera :evil:
Ale najnowsze prognozy przewidują, że od niedzieli ochłodzenie na parę dni :D

Czy u Was Dworzec Centralny remontują?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lip 16, 2010 21:24 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

TIAA BURZA..KTOŚ GŁOŚNIEJSZE BĄKI W GÓRZE PUSZCZAŁ :twisted:
pare kropli spadło i tyle.

w końcu usiadłam ,stopy bolą mnie nieludzko.

nawet się nie będę kąpała :oops: tylko obrobię towarzystwo i wyciągnę swoje zwłoki .

Miłego wypoczynku .

dobranoc.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 16, 2010 21:29 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

U nas nie spadło nawet parę kropli :(

Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 16, 2010 22:12 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

ja dzisiaj kilka godzin kręciłam si epo warszawie
i kilka razy udawało że pade tzn spadały 3 krople i koniec

i pochwale wam sie efektami jeżdzenia po mieście
proszę Państwa
oto Michał:
Obrazek

(ochy i achy mile widziane ;))

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Pt lip 16, 2010 22:29 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Odmłodniał chłopak jak nic 8O
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob lip 17, 2010 6:39 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

teraz to prawdziwy młodzian :D warto było kręcić się po Warszawie :wink:
Dorciu zrobiłam wczoraj przelewik :)

kaja888

Post » Sob lip 17, 2010 7:29 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

3 x pisze:ja dzisiaj kilka godzin kręciłam si epo warszawie
i kilka razy udawało że pade tzn spadały 3 krople i koniec

i pochwale wam sie efektami jeżdzenia po mieście
proszę Państwa
oto Michał:
Obrazek

(ochy i achy mile widziane ;))

łomatko ja nie wiedziałam że berneńczyki się strzyże (tak jak pekiny) 8O ale wygląda super ,jak szczeniak :lol: piękny pies .

Kaja888dziękuję :D

dziś chyba jeszcze bardziej duszno.

dzięki Monice siedzę sobie pod wiatraczkiem ,mój chyba szlag trafił ,wilgoć w piwnicy :?

zwierzęta bardzo zmęczone ,Pyza całą noc śpi na parapecie ,w ciągu dnia też się tam kituje ale jak przychodzi słońce ucieka.

chciałam je postrzyc ,ale oddałam maszynkę do naostrzenia nożyka i teraz wcale nie tnie :evil: nożyczkami to tylko czarkę ,jak mi się da :?

wytrwałam tydzień pracując na dwie zmiany ,jeszcze 4 tygodnie ,obym dała radę :oops: a wygląda to tak ,wstaje raniutko ,zimna kąpiel ,leki na żołądek(Nolpazol) potem przeciw bólowy i jakoś funkcjonuje ,tylko wieczorem jak się położę to boli każda część ciała ,każda kosteczka ,kręgosłup i stopy najbardziej.

ale jak wracam do domu to jak bym skrzydeł dostała :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 17, 2010 8:03 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Dorotko, jesteś bardzo, bardzo dzielna. Nie kręcisz nosem, że ciężko pracujesz. Pogoda jest tak dramatyczna, że ja bym się chyba nie podjęła pracy w dwóch miejscach :oops: . Jestem naprawdę pełna podziwu dla Ciebie. Dodatkowo piszesz często, że byłaś rozpieszczana, a teraz tak mężnie dajesz sobie radę. Dorotko, wstawię aniołka dobrze? :D :aniolek: . Postaram się być dziś wieczorem z częściami, których zapomniałam przekazać wcześniej. Wczoraj siatkowaliśmy z Buborem balkon do godz.21 - nie dałam rady na Warszawa-Śródmieście.... A może ktoś dzisiaj będzie jechał do Dorotki?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 17, 2010 8:40 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Dorciu ja też jestem pełna podziwu dla Twojej wytrwałości, człowiek czasem nawet nie zdaje sobie sprawy ile może wytrzymać,
Dorciu, a te bóle kostek - jest na to rada :) - masażyk u MałgosiD :D ja też cały czas o tym myślę, żeby jakoś dotrzeć na masażyk i ciągle coś innego mi wypada, ale jak skończę wędrówki do dentysty to na pewno zapiszę się. Dorciu pomyśl o masażu na poważnie to byłoby zbawienie dla Ciebie :D
Ja od rana cała pynę :wink: zafundowałam sobie zmywanie balkonu w pełnym slońcu, a że bardzo dawno go nie myłam :oops: a do tego obok mam budowę to mi trochę zeszło i teraz mam za swoje :wink: dzisiaj jest goręcej niż na południu Włoch. Przypomniała mi się sytuacja sprzed kilku lat jak bylismy w Kalabrii i wybralismy się na wycieczkę do sklepu bo wylądowlismy na tzw. zadupiu :wink: (ale za to było cudne lazurowe morze) i tak sobie szliśmy, szliśmy w końcu skończył sie nawet najmniejszy cień, wokół nas sahara, wszędzie daleko nic wokół nas, tylko co jakiś czas samochód przemknie. Myślałam że ducha wyzionę, ratował nas jedynie czarny parasol przeciwdeszczowy i woda bez której nigdzie sie nie ruszam na wszelkiego rodzaju wyjazdach :wink: jakis kierowca się ulitował nad nami i okazją wrócilismy do hotelu i tak dzisiaj na tym swoim balkonie poczułam się jak na tej trasie we Włoszech :D

kaja888

[poprzednia][następna]