POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 22:34 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

dziś maluchy pojechały do kolejnego DT chwilowego bo nic nie ma na stałe:( tu mogą być znowuż ok 2-3tyg:( ja chyba osiwieję ze stresu przez te koty!!!
Są bardzo wystraszone i nie dały sie dotknąć więc zdjęć nie ma, będa na dniach.

a tu kolejne nieszczęście i moje rozpaczliwe wołanie o pomoc:( wejdźcie proszę każdy pomysł się liczy, może ktoś coś wymyśli...

viewtopic.php?f=13&t=114322
jeśli możecie to podajcie dalej:(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Pt lip 16, 2010 13:06 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

wiec co z maluchami? Bo się pogubiłam...
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Pt lip 16, 2010 13:07 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

gubie sie czasem jeszcze na forum podeślijcie mi linka do kotków bez oczek czy łapek, porsze nie wiem jak znaleźć to na forum
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Pt lip 16, 2010 13:31 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

Rapadura pisze:gubie sie czasem jeszcze na forum podeślijcie mi linka do kotków bez oczek czy łapek, porsze nie wiem jak znaleźć to na forum

ja nie wiem, czy jestem w temacie - bo tylko podczytuję, ale w jakim celu ten link...?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lip 16, 2010 14:16 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

W celu adopcyjnym chce pomoc tym najbardziej chorym w najbardziej skrajnej potrzebie co domku szukają...mam 1 miejsce jeden kotek ze schroniska ma u mnie juz miejsce a mogę mieć 2 na stale oczywiście, dostałam na pw maila i jestem zainteresowana jednym kociakiem ... czekam jak sie rozwinie sytuacja bo jestem z warszawy a kotek z Łodzi a nie mam możliwości jechania po niego.... wiec czekam co mi napiszecie czy jakos wspólnie pomożemy kotkowi obecnie czekam na linka do tematu tego konkretnego co mieszka na wolności bez oczka znaczy nie widzi na jedno może da się jeszcze uratować wzrok po operacji????...Jest śliczny!!!

poczekam ale jestem szalenie chętna!
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Pt lip 16, 2010 14:40 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

We wtorek będzie u mnie kociak!!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Pt lip 16, 2010 14:55 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

Rapadura pisze:We wtorek będzie u mnie kociak!!!

super :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 16, 2010 15:16 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

A można wiedzieć jaki kociak do Ciebie przyjeżdża, od kogo :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 16, 2010 15:43 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

od nika28
tu jest do tematu link
viewtopic.php?f=1&t=93126&p=6200418#p6200418

niesetety nie moge jednak... pod linkiem jest wsio o tym dlaczego...
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Post » Pt lip 16, 2010 19:46 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

myślę, że mam dobre wieści:)
Kocurek idzie jutro do domku, całe dwa budynki dalej niż jest:) i będzie miał kumpla w postaci szczeniaka. Co prawda to głęboka woda jak dla niego, bo jest bardzo wystraszony, ale myślę że jak po dwóch dniach wyjdzie spod szafy to będzie dobrze:)Pan wie o ich historii i że są z nich małe dzikuski, powiedział, że będą cierpliwie czekali:)

A czarnula pojedzie w śr do Łodzi:) To Pani z polecenia więc sprawdzone dobre ręce. Pani oczywiście wyraziła chęć sterylizacji w odpowiednim czasie.
Oczywiście umowa zostanie podpisana w obu przypadkach i pobrana 1zł opłaty:)

a to dzikusek, bliżej niż 1,5metra nie podejdzie:)
Obrazek

a to siostrzyczka, damulka śpi w kwiatku:)
Obrazek

a to ich wspólna pasja:)wyłapywanie myszo - skoczków przez szybę:)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Sob lip 17, 2010 7:52 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

bardzo dobre wieści!

a tutaj viewtopic.php?f=1&t=114388 potrzebna pomoc :!:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob lip 17, 2010 21:10 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

no niestety mały nie uraczył nas swoją osobą i siedział pod szafką:) Ludzie przyszli czekali chyba z 30 min:) To jednak są większe dzikusy niż myślałam. Ale dziewczyna umówiła się tak, że będzie przychodziła codziennie na chwilę, aby małego oswajać. Powiem szczerze że do mnie tak blisko nie podeszły jak do niej:)Ma rękę do kotów:) Starała się je zainteresować i one bardzo by chciały, ale jednak strach im nie pozwalał. Ale i tak widać postępy z dnia na dzień. Bo wczoraj chodziły 2m przed człowiekiem gdzieś przy ścianie na pół ugiętych nogach, a dziś pełen relax, kładły się już w zasięgu 1m, bawiły, ganiały.Czyli są postępy. Kocica nawet podeszła na odległość ok 10cm:) :D :D jej ogromna ciekawość nie pozwala siedzieć bezczynnie:) Ale dotknąć się jeszcze nie pozwalają. Na odbiór maluchów umówiliśmy się mniej więcej na środę, to może już się udomowią jak na koty przystało:)
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Post » Pon lip 19, 2010 13:31 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

Czy dobrze zrozumiałam ,że oba maluchy będą mieć już domki na stałe :?:

Trzymam za nie kciuki od samego początku,więc to byłaby super wiadomość :!:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lip 19, 2010 13:39 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

ale wspaniałe wieści! Super, że tacy wyrozumiali Duzi się znaleźli. Kciuki za akcję adopcyjną :ok:!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto lip 20, 2010 20:08 Re: POMOCY! kociętom grozi śmierć - ŁÓDŹ DT na cito!!!

d.. blada ze wspaniałych wieści, tzn w połowie, bo kociczka jutro jedzie do domku, ale niestety Oluś został wyrolowany:( potencjalny domek tak bardzo zajął się nowym pięknym rudym kotkiem, że zapomniał nas poinformować o rezygnacji:( kit im w ucho... Szukamy domu dla Olusia, który od jutra zostanie sam:(
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

[poprzednia][następna]