casica pisze:magaaaa pisze:Osoby z czerwonej listy wypowiadają się tu czasem częściej, niż te spoza.![]()
Ciekawe po co.
Nie wiem jak inni, ale mnie ujmuje miła atmosfera oraz uczestniczki, które lubię i cenię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:magaaaa pisze:Osoby z czerwonej listy wypowiadają się tu czasem częściej, niż te spoza.![]()
Ciekawe po co.
Nie wiem jak inni, ale mnie ujmuje miła atmosfera oraz uczestniczki, które lubię i cenię
Ciekawe po co.
pixie65 pisze: Serioserio.
anulka111 pisze:magaaaa -moze po to ,by do czytajacych ten watek dotarlo,ze na jeden m kwadratowy mieszkania u Mirki juz przypada 1 kot-i ze to nie jest to ,czego koty potrzebuja, a także dlatego ,ze Mirka nie dotrzymuje slowa i zamiast zmniejszać liczbe kotow (obiecywala parokrotnie )-mimo adopcji liczbę te zwieksza lub utrzymuje na tym samym za wysokim poziomie.
anulka111 pisze:magaaaa -moze po to ,by do czytajacych ten watek dotarlo,ze na jeden m kwadratowy mieszkania u Mirki juz przypada 1 kot-i ze to nie jest to ,czego koty potrzebuja, a także dlatego ,ze Mirka nie dotrzymuje slowa i zamiast zmniejszać liczbe kotow (obiecywala parokrotnie )-mimo adopcji liczbę te zwieksza lub utrzymuje na tym samym za wysokim poziomie.
anulka111 pisze:Popierasz taki stan zakocenia?
anulka111 pisze:Pozwol innym mieć własne zdanie.
magaaaa pisze:casica pisze: Nie wiem jak inni, ale mnie ujmuje miła atmosfera oraz uczestniczki, które lubię i cenię
anulka111 pisze:J
PearlRain -moje sumienie ma sie całkiem dobrze,a czy Ty bedac u Mirki masz czyste sumienie piszac to co piszesz?
Jaka jest Twoja definicja okreslenia ,ze nie jest im zle?
Czy zdajesz sobie sprawe ,ze popierajac taka liczbe kotow u Mirki propagujesz to na forum? Chcialabys ,by wszyscy mieli po 50 kotow i dobierali wciaz nowe, nie majac za co je utrzymac i leczyc?
W tym watku co chwilę jest apel o dofinansowanie leczenia jakiegos kota, o karmę ,żwirek itd.Po czym pojawia sie kolejny kot, kociaki i tak w kółko.
Pozwol innym mieć własne zdanie.
PearlRain pisze:3. każdy ma prawo mieć tyle kotów ile chce i może
anna57 pisze: np. Jana
Popierasz taki stan zakocenia?
3. każdy ma prawo mieć tyle kotów ile chce i może
magaaaa pisze:3. każdy ma prawo mieć tyle kotów ile chce i może
Oprócz mirki_t jednakże.
kitkowa pisze:PearlRain pisze:3. każdy ma prawo mieć tyle kotów ile chce i może
zaj...ste stwierdzenie miłośniczki kotów. EOT
PearlRain pisze:kitkowa pisze:PearlRain pisze:3. każdy ma prawo mieć tyle kotów ile chce i może
zaj...ste stwierdzenie miłośniczki kotów. EOT
ja nie lubię kotów, dlaczego mówisz że jestem ich miłośniczką?i nie przeklinaj dzieci się uczą
PearlRain pisze: tu nie mnie mówić ile Mirka może mieć kotów, pewne gremium wie to lepiej niż ja szaraczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika, Sillka i 160 gości