Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:Chyba trzeba zrobić allegro
J.D. pisze:Kinga to zamówienie z Krakvetu to są właśnie puszki mięsne bo suche to przyjedzie jak wtedy.Co do maluchów to oczywiście,że tak- tylko ten transport.Ten kierowca,który przywiezie ci suchy nie może zabrać (raczej zresztą nie wskazane) bo będzie wiózł dzieci a tym to nie wiadomo co w czasie tak długiej drogi odbije.
J.D. pisze:Miejsca mam dużo ale moje tymczasy czy to psiesy czy kociczki muszą dostać przynajmniej 2-3 razy dziennie porcję przytalanek i głasków więc muszę jakoś to ogarniać.jeśli kociaki od ciebie będą zżyte ze sobą to mogą być 3-4.Wskazane byłoby też aby raczej nie były czarne bo jeśli opiekunowie z warszawy zdecydują się oddać,do "nieznanej osoby" jaką ja jestem, swoje maluchy(muszą tylko sprawdzić warunki jakie mam) to tam są czarnuszki. Co do przejazdu -jeśli będzie komu jechać chociaż do Białegostoku(świetnie byłoby żeby bezpośrednio do mnie) to mogę dofinansować podróż sumą 100zł.Podaj konto to przeleję i szukaj chętnego.
Karena pisze:Ciszę się, że kociaki pojadą do DT![]()
Kinga, a ile ona ma? 2-3 miesiące?
Karena pisze:Odpowiedz z cytatem
J.D. pisze:Kinga chyba,że zrobić to w nocy wtedy jest chłodniej.Najgorsze to jest to,że jesteś niepełnoletnia bo tak wsiadłabyś w pociąg i dojechała do np. Olsztyna (czy masz od siebie bezpośrednie połączenie?) a w Olsztynie ktoś-może znajdzie się chętny-przejąłby od ciebie maluchy i dojechał do Białegostoku;w Białymstoku byłabym ja albo moja córka.Jest jeszcze jedno wyjście-może uda mi się dogadać z kierowcą na podwózkę do Olsztyna za cene paliwa(tyle będę mogła wyskrobać żeby zapłacić);samochód ma klimę;wtedy kociaczkom nie będzie gorąco;ale do Olsztyna i tak trzeba dowieżć małe i na to będziesz musiała skombinować kasę .Ile one w ogóle mają?Może masz jakieś fotki?Nie można zwlekać bo ludzie wolą jak kotki są małe-łatwiej znależć chętnych.Ja mam ślicznego,czarnego z białym krawatem i skarpetkami kota "Brykieta".Spokojny,niekłopotliwy,mało wymagający i co z tego skoro jest dorosły a wszędzie pełno maluchów? Może masz jakieś lepsze rozwiązania to pisz.
kinia098 pisze:No nikt nie ma pomysłu na imię ?!
Za zastrzyki- 20zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 6 gości