a gdzie jest wątek maluszka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RudyiSrebrnyKot pisze:ahaok
![]()
a gdzie jest wątek maluszka?
XAgaX pisze:Dziewczyny, mam prośbępisałam do tych ludzi w czerwcu, dlaczego kastrować, dlaczego rozmnażanie jest złe, zapraszałam na miau... w nowszym ogłoszeniu pojawiło się info, że kotka okociła się na terenie zakładu pracy. Piszę do Was, ponieważ pracownicy mogą nie wiedzieć o istnieniu czegoś takiego jak talony, jak się zabrać za łapanie - i potrzebować rady i wsparcia.
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z217150263
kontakt z ogłoszenia: 695-745-135
z góry dziękuję za pomoc
jessi74 pisze:co najmniej 5 maluchów na ulicy![]()
a pomysłu żadnego
jessi74 pisze:jessi74 pisze:co najmniej 5 maluchów na ulicy![]()
a pomysłu żadnego
jest nas zdecydowanie za mało
jessi74 pisze:XAgaX pisze:Dziewczyny, mam prośbępisałam do tych ludzi w czerwcu, dlaczego kastrować, dlaczego rozmnażanie jest złe, zapraszałam na miau... w nowszym ogłoszeniu pojawiło się info, że kotka okociła się na terenie zakładu pracy. Piszę do Was, ponieważ pracownicy mogą nie wiedzieć o istnieniu czegoś takiego jak talony, jak się zabrać za łapanie - i potrzebować rady i wsparcia.
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z217150263
kontakt z ogłoszenia: 695-745-135
z góry dziękuję za pomoc
XagaX, będę podrzucać, tyle mogę, jest nas za mało, zdecydowanie![]()
a kotów czekających na sterylizacje chyba z dziesięć , strasznie mi przykro, ale ja nie będe mogła pomóc, nie daję już rady czasowo....
kilka dni temu Beata dowiedziała się o kotkach na Rakowieckiej, głodnych bezdomnych, przeganianych, chorych....nie mam siły, kolejna tragedia..... marzą mi się czasy kiedy więcej osób będzie interesowało się losem głodnych bezdomnych rozmnażających się zwierząt
XagaX strasznie bardzo mi przykro, ale ja nie mogę pomóc
będę temat przypominać, może ktoś![]()
p.s. w dodatku to jest sam Wrocław tylko Cesarzowice pod Wrocławiem![]()
![]()
może załóż osobny wątek, dzwoniłam , pani po głosie wydaje się być bardzo miła, zpaytałam tylko o kociaki z ogłoszenia.
natasza25 pisze:jessi74 pisze:jessi74 pisze:co najmniej 5 maluchów na ulicy![]()
a pomysłu żadnego
jest nas zdecydowanie za mało
w tym 3 na moim terenie a DT brak niestety![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości