PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 10:40 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Ja jestem za!
impatience_white z tym wypadnięciem z balkonu to się lepiej na forum nie afiszuj, bo Cię zjedzą :wink: Albo zabezpiecz jak najszybciej, albo kotów na balkon nie wypuszczaj i ani mru mru, że któryś kiedyś miał szansę wypaść z balkonu :lol: Ja się nie przyznaję, że mam niezabezpieczone... Ups!

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt lip 16, 2010 10:41 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Niezłe to jest to, że chłop koty pomylił i przyniósł drugiego takiego samego :mrgreen: Chwała Ci za serce, że nie wyrzuciłaś. Nasza znaczy jesteś :ok:
Ale zerknęłam wgłąb MIAU i widzę, że nowa kicia to więcej niż jedno się szykuje ... :roll: Ech ..., pewnie starzy właściele pozbyli się "problemu" .... :evil: Warto rozważyć sterylkę, tylko potrzebny dobry polecany WET. Tu na miau powinny jakieś Poznaniaczki być w temacie zorientowane. Poszperaj. Bo obecnie szukanie domów bardzo ciężko idzie, wakacje ... a na jesieni sypną się kolejne bezdomne mioty ... :roll:

Nowa, pochwalisz się więcej dziewczynom z czym się borykasz ? :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 16, 2010 11:16 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

NIE CHCE MI SIĘ NIC...

PYTANIE MAM, bo czytam zgłoszenie i wasze wpisy...
Kandydatka do PAKTU planuje koci poród? Mój mózg dziś odmawia współpracy, wyjasnijcie mi :oops:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 16, 2010 11:18 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

jasdor pisze:OOOOOooooo 8O Krew świeża się szykuje :mrgreen:
Co Wy Siostry na dwa bure? no - takie - czarne inaczej :mrgreen:
Bierzemy ?

Nie czarne inaczej, tylko czarne mniej, bo przecież buraski mają sporo czarnych kręgów i/lub kropek, co nie? :wink:
Witamy kandydatkę na nową Czarowną! :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 16, 2010 11:19 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

villemo5 pisze:NIE CHCE MI SIĘ NIC...

Kandydatka do PAKTU planuje koci poród? Mój mózg dziś odmawia współpracy, wyjasnijcie mi :oops:

To chyba jeszcze nie jest do końca ustalone....tak mi sie zdaje :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt lip 16, 2010 12:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

becia_73 pisze:
villemo5 pisze:NIE CHCE MI SIĘ NIC...

To chyba jeszcze nie jest do końca ustalone....tak mi sie zdaje :wink:

Sprawa się toczy, a ciężarną okazała się być znaleziona kocinka :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 16, 2010 13:25 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Szukam dobrego weta. Jestem nowa w Poznaniu, więc idzie jak po grudzie. Pisałam już w kilka miejsc. Na forum szukałam... Mam takie średnie doświadczenia z wetami (po sterylce Protezy miałam problem z robakami, pchłami i ropiejącą blizną:(, więc do byle kogo też nie chce iść). Nie planuję młodych kotków - nie zjedzcie mnie! Przygarnęłam z kłopotem, a teraz rozwiązania szukam.
Co do balkonu - zabezpieczony! Koty pilnowane (toć to moje oczka w głowie są).
Obrazek

impatience_white

Od: Sob lip 10, 2010 19:37

Post » Pt lip 16, 2010 13:32 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Dobry wet to połowa sukcesu ! Nada sie na czarownicę :mrgreen: myśli prawidłowo :ok:

jasdor

Post » Pt lip 16, 2010 13:32 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Wśród Czarownic są Poznanianki!! Jak chcesz to pomogę szukac pomocy poprzez dziewczyny!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 16, 2010 13:33 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

jasdor pisze: Nada sie na czarownicę :mrgreen: myśli prawidłowo :ok:

Nada się!!
A nr konta dostała?? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 16, 2010 13:35 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

No i banerek z ikonką 8) niech se przypnie

jasdor

Post » Pt lip 16, 2010 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Moja siostra w okolicach Poznania mieszka. Zapytam ale nie wiem czy bedzie znala jakiegos weterynarza bo tez mieszka tam od niedawna a koty raczej zdrowe. Ale tez musi wysterylizowac swoja najmlodsza kotke wiec moze kogos namierzyla.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lip 16, 2010 13:50 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Koconek na pewno będzie mogła kogoś polecić.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 16, 2010 14:03 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

to co ? mamy NOWĄ ? :kotek:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lip 16, 2010 14:12 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Ok :ok: to jak poleci to ja polece siostrze bo ona jeszcze nikogo nie ma :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

[poprzednia][następna]