PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 8:11 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Beciu, kociaczki mają około 7 tygodni.

A za Olę nadal :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 15, 2010 8:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

majencja pisze:i jeszcze dostałam 85 gram premii :mrgreen:
Obrazek

8O 8O 8O
Eeeeeeeeeeeeeee? co to toto ma być? Bedzie z tego kot? 8O
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 15, 2010 8:25 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

becia_73 pisze:A co u OLI ktoś wie? Jak ona się czuje, mam nadzieję,że kryzys powoli mija i coraz lepiej ...

Nic nie wiem :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lip 15, 2010 8:30 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

villemo5 pisze:
becia_73 pisze:A co u OLI ktoś wie? Jak ona się czuje, mam nadzieję,że kryzys powoli mija i coraz lepiej ...

Nic nie wiem :(

No a chyba nie wypada jej nawet " zaczepiać " smsami ..czyli trzeba czekać na info cierpliwie. :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 15, 2010 8:40 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Cały czas wielkiekciuki za Olę, za szybki powrót do normalności :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Majencja, ile dni ma ten szkrabunio, bo tygodnia to chyba jeszcze na zdjęciach nie miało ? :D Fajnie, że się wzajemnie grzeją. Buranio tez przecudny. To widzę mleczna mama jesteś :mrgreen:

Izu, ja sprawdziłam preparaty spot on wiele razy, bardzo sobie chwalę. Dokładnie tak jak pisała becia ten na pchły, warto kupić jak dla dużego psa i podzielić proporcjonalnie (o wiele taniej to wyszło). Mnie tak pouczyła wetka jak Kleosiek przyjechał cały zapchlony jak nieboskie stworzenie. A miał tego tyle, że skóra mu się ruszała :wink: Po wykąpaniu i jednym podaniu wszystko poszło + dostała cała reszta. Potem jeszcze po chyba 2 tygodniach jeszcze raz i spokój. To był frontline, ale fiprez też jest OK :) . Ale dawkę dla maleńkich to bym z WET ustaliła.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 15, 2010 10:43 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Dzięki Psiama!
Tylko ja mam zagwozdkę jak to mamusi podać, bo nie wiem czy da się dotknąć albo przytrzymać. Czy opryskanie Frontline albo pacnięcie pipietą w kilku miejscach na sierść coś da?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 15, 2010 11:18 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

majencja pisze:Siostry mam prośbę coby potrzymać trochę dodatkowych kciuków- pojechałam dzisiaj po maleńtasa do schronu
Obrazek
i jeszcze dostałam 85 gram premii :mrgreen:
Obrazek

To za maluszki :ok: :ok: :ok: :ok: i premia : :ok:
No i za Ole :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lip 15, 2010 11:31 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Majencja jakie cudowności :1luvu:
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek http://s16.bitefight.pl/user/bite/117731 -klik!
ObrazekObrazek Leon,Tygrys i Luśka

Agilla

Od: Nie mar 01, 2009 21:18

Post » Czw lip 15, 2010 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Erin pisze:Dzięki Psiama!
Tylko ja mam zagwozdkę jak to mamusi podać, bo nie wiem czy da się dotknąć albo przytrzymać. Czy opryskanie Frontline albo pacnięcie pipietą w kilku miejscach na sierść coś da?

Kleosiek też dziczał na poczatku i nie wiedziałam jak mu pipetę zapodać. Ale przyczaiłam się jak spał i godziabnęłam między łopaty w skórę wyciskając jednoczesnie porcję dla niego i dało rady. Pomaga też czasem narzucenie dużego recznika, niektóre koty wtedy nieruchomieją. Ale inne moga dostac kocioszału. Za zakropienie :ok:

I za Olę niezmiennie :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 16, 2010 10:09 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

A so tu tak cicho ? 8O Ciepło niemiłosierne ...

Wie któraś jak u Oli ? :roll:
Obrazek

psiama

Post » Pt lip 16, 2010 10:13 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

No ja już tu baaaaardzo rano byłam ale sie wycofałam bo skoro taka cisza , nie chciałam nikogo budzić;)

A od Oli żadnych wieści .. :(
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt lip 16, 2010 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Niestety u mnie też cisza :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 16, 2010 10:28 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Witam:)
Chciałabym zostać członkiem Waszego Paktu. Ale na początek kilka słów o mnie i moich buraskach. Mam na imię Iwona i razem z moją lepszą połową dzielimy nasze mieszkanie z dwiema kotkami. Proteza Obrazekjest z nami od 4 lat, została znaleziona kiedy miała około 2 lat - głodną, przerażoną i zziębniętą zabraliśmy do domu. 2 tygodnie temu przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania - i małpa moja wredna postanowiła pozwiedzać okolicę (bardziej prawdopodobnym jest, że spadła z balkonu). Poszukiwania trwały cały dzień i zakończyły się podwójnym sukcesem - Proteza się znalazła, jak również inna maleńka kotka, którą przyniosła moja lepsza połowa myśląc, że to nasze. I tak teraz w domku jest istny atak klonów:) Geburtstag Obrazekjest około 2-letnią buraską. Szukaliśmy właścicieli, bowiem wygląda na domowego kota, ale jak na razie nikt się nie zgłosił.
Wiem, że warunkiem jest posiadanie kota czarnego - chętnie przygarnę wirtualnego, na więcej kotów nie mam miejsca w mieszkaniu :(
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby:)
Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek

impatience_white

Od: Sob lip 10, 2010 19:37

Post » Pt lip 16, 2010 10:34 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

OOOOOooooo 8O Krew świeża się szykuje :mrgreen:
Co Wy Siostry na dwa bure? no - takie - czarne inaczej :mrgreen:
Bierzemy ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 16, 2010 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XV - olamichalska po operacji - CZARUJEMY!!!

Witam kandydatkę na czarownicę :ok:
Od rana szykuje się straszny dzień...
Dostałam właśnie info,że dwa koty z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=110568 dziś MUSZĄ NIEODWOłALNIE opuścić DT..
Gdzie trafią,......w najlepszym razie do fundacyjnej klatki...
Może Czarownice coś zaradzą .....
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]