Agn pisze:Femka pisze:Maryla pisze:Kasiu ja tez sporo siedze na forum - ale prawie wylacznie w pracy
akurat wtedy nie moge sie zajmowac kotami
moze i inni tez?
a teraz grupa forumowiczów piszących w ciągu dnia została sprowokowana do wytłumaczenia się, skąd mają czas, skoro niektórzy ciężko pracują w poczuciu posłannictwa?
Przepraszam, Maryla, że na Twoim poście.
Mam masę czasu, kupę pieniędzy, na wsi dom 140 m kw. Nie pracuję, przesiaduję sobie całe dnie na forum miau. Kotom czynnie nie pomagam, abotak.
A Ty, KasiuD, możesz sobie ręce po łokcie urabiać, ciężko pracować, pot z czoła ocierać. Ale nic Ci do mnie. Nie Twoja sprawa. Jasne?
No to zajmij się swoimi sprawami, zamiast robić czystki na forum z tego, co Tobie się nie podoba.
Czyżbyś się obawiała, że jak przestaniesz udzielać się na forum, to Twój telefon zamilknie, a skrzynka e-mailowa będzie pusta?
OT- w moim poście odruchowo napisałam zaimki osobowe dużą literą - ot, wpojone dobre wychowanie.
To nie jest wątek o tym, co się osobiście Femce podoba lub nie. To watek o zbieractwie, które NIE MOŻE sie podobac nikomu, kto mieni się byc miłosnikiem kotów. Zbieractwo to choroba - trzeba z nim walczyc, nie tylko na forum oczywiście.