Koty ze Szkocji - nowe zdjęcia z DOMU :):):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 21:18 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Aleksandra59 napisała:
Czasami jednak koty-szkoty robią się smutne Pani Alina twierdzi, że to z tęsknoty

też to zauważyłem podczas kiedy koty przebywały u mnie,
chyba musi jeszcze trochę czasu upłynąć zanim one się oswoją z nową rzeczywistością
ale skoro im apetyt dopisuje to następny bastion zdobyty :)
u mnie za bardzo nie chciały się objadać :(
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Czw lip 15, 2010 21:22 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Nie smutajcie się koty-szkoty, niech tęsknota jak najszybciej pójdzie w zapomnienie :D :kotek:

Niech będą radosne, ciągle głodne i baaaardzo szczęśliwe howgh !! :ok: :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw lip 15, 2010 21:23 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

No przecież one jeszcze nie wiedzą że to na zawsze domek .I pewnie tęsknią jeszcze :(
Ale ważne że już się nie muszą tułać i są w dobrych rękach :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 15, 2010 22:30 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

ale nie cały czas Szkoty się smucą jak Laya ma lepszy humor to robi tak

Obrazek

:ryk:
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Czw lip 15, 2010 22:36 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Ooooo 8O Oba szkoty na jednej fotce :D Fajnie :mrgreen:

No i cieszą dobre wieści. Widać, że dają radę :)
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lip 15, 2010 23:55 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Ale cudaczek :ryk:

To foto z nowego domu jest?

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pt lip 16, 2010 7:39 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

:D :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt lip 16, 2010 7:59 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

popi pisze:Ale cudaczek :ryk:

To foto z nowego domu jest?

Nie - to foto z DT u Macarthura :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt lip 16, 2010 8:52 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

popi pisze:Ale cudaczek :ryk:

Hi hi :D cudaczek, oj cudaczek :ryk:
wyobraź sobie, że moja Mimi w takiej pozie spędza prawie cały dzień :mrgreen: tylko tylne łapencje ma jeszcze bardziej rozwalone :ryk:

cieszę się, że koty szkoty mają się tak dobrze. jak jedzonko wchodzi, to i nastrój musi być już odpowiedni :ok: a tęsknotę trzeba przeczekać... Bidulki wiele przeszły. Zresztą ich poprzedni właściciele również. Mam nadzieję, że takie dobre wieści z nowego domku przynoszą im choć odrobinkę ulgi...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Sob lip 17, 2010 0:15 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Aleksandra59 pisze:Nie - to foto z DT u Macarthura

Aaa, mialam nadzieje, ze w nowym tak wyluzowaly. Na pewno juz niedlugo tak sie stanie :ok:

siasiu1981 - leniuszek z Twojej Mimi :P

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lip 17, 2010 0:38 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Tak całkiem na marginesie - dziś niechcący dowiedziałam się, że można zabierać koty do Emiratów Arabskich. Pozwalają dwa koty na osobę.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob lip 17, 2010 12:49 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Jana pisze:Tak całkiem na marginesie - dziś niechcący dowiedziałam się, że można zabierać koty do Emiratów Arabskich. Pozwalają dwa koty na osobę.

Nikt nigdy nie mówił, że nie wolno kotów do ZEA zabierać, tylko, że to kosztuje .............

Aleksandra59

Post » Sob lip 17, 2010 23:38 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Aleksandra59 pisze:
Jana pisze:Tak całkiem na marginesie - dziś niechcący dowiedziałam się, że można zabierać koty do Emiratów Arabskich. Pozwalają dwa koty na osobę.

Nikt nigdy nie mówił, że nie wolno kotów do ZEA zabierać, tylko, że to kosztuje .............

To ja źle zrozumiałam ten fragment
Obecni właściciele, Szkoci muszą wyjechać do pracy do ZEA i jak się ostatnio okazało nie mogą tam zabrać zwierząt.

A co kosztuje? Badania kotów, wyrobienie paszportu? To jakieś ogromne sumy?
I dlatego Ci ludzie oddali koty?!

Jana

Post » Nie lip 18, 2010 0:23 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Jana pisze:
Aleksandra59 pisze:

To ja źle zrozumiałam ten fragment
Obecni właściciele, Szkoci muszą wyjechać do pracy do ZEA i jak się ostatnio okazało nie mogą tam zabrać zwierząt.

A co kosztuje? Badania kotów, wyrobienie paszportu? To jakieś ogromne sumy?
I dlatego Ci ludzie oddali koty?!

Jana - O CO CI CHODZI :?: :?: :?: :?: :?: :?: Masz ochotę dowalić mnie, właścielom kotów 8O Nie masz innych problemów na głowie :?: :?:

DLA TWOJEGO DOBREGO SAMOPOCZUCIA MOGĘ SIĘ PRZYZNAĆ DO WSZYSTKIEGO - tylko napisz o co Ci chodzi :?: :?: :?: :?: Bo kasy od nikogo nie dostaliśmy - wręcz odwrotnie - od właścicieli kotów pójdzie wsparcie dla Azylu św. Franciszka w Konstancinie :1luvu:

I jeszcze jedno - mam już trochę dosyć tych telefonów od właściceli kotów-szkotów, mój angielski w mowie cienki jest - a ONI kurcze ciągle chcą wiedzieć co u kotów się dzieje :1luvu: Na moje szczęście DOM kotów zapewnia pełną komunikację :mrgreen:

Aleksandra59

Post » Nie lip 18, 2010 0:28 Re: Koty ze Szkocji - już w swoim DOMU :):):):):):):):):):):)

Nikomu nie chcę dowalić, no, może właścicielom kotów, jeśli okazałoby się, że się kotów pozbyli bez sensu :wink:
Po prostu przez przypadek rozmawiałam z osobą, która wyjeżdża do Emiratów i zabiera ze sobą kota (schorowanego, starego, ze schroniska). Ja myślałam, że to niemożliwe albo, że to jakiś ogromny problem jest (bo nie zauważyłam wcześniej informacji, że o koszty chodzi).

Jana

[poprzednia][następna]