Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 20:53 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

przerabiam troche nasza strone www.nadziejanadom.org na razie literówki, dodaje trochę tekstu, oraz boczne panele. Grafike Marcin obiecał póżniej. Mam nadzieje ze Marta i Teresa mnie nie zabija. :?:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lip 15, 2010 22:00 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

tylko zaznaczam:)
Madzia

Madzia25K

Od: Sob mar 06, 2010 19:05

Post » Pt lip 16, 2010 6:51 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Filomen pisze:przerabiam troche nasza strone http://www.nadziejanadom.org na razie literówki, dodaje trochę tekstu, oraz boczne panele. Grafike Marcin obiecał póżniej. Mam nadzieje ze Marta i Teresa mnie nie zabija. :?:

eee tam myślę, że nie zabiją :)

dzień dobry piątkowo
8 godzin i weekend heh :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lip 16, 2010 12:17 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Właśnie uzupełniłam ogłoszenia na szerloku i olx...ufff... jeszcze tylko pare portali i jestem w domu :ok: Ze spraw organizacyjnych to troszkę się pogubiłam... Maja ma już dom stały?
Co z Sylwkiem i Boryskiem? z tego co pamiętam mieli jechać razem do domu stałego? :roll:
Dawno mnie nie było na kociarni więc nie wiem co się dzieje... była swego czasu kotka Masza.... ale matko kompletnie tej naszej zgrajki nie ogarniam :ryk: Na allegro widzę, że dużo ogłoszeń brakuje, może przydałoby się ogłoszenie Tigrze, Tani, Kostkowi i Rambusiowi i małym czarnuszkom?
Wiesiu jak tam Iksik? chyba ma dzisiaj jechać do nowego domeczku? I prosiłabym o nieobrobione fotki Bońka i Żubra - Buliego na e-mail (podam na pw jak coś).
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pt lip 16, 2010 12:51 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Niestety adopcje stoją, nikt nie pojechał do Noego domu.

Misza jest u Wiesia i Jadzi.
Rambo, Kostek i paru innych nie mają ogłoszeń bo i zdjęć dobrych nie mamy :roll: No chyba żeby......Nic nie powiem dopóki nie zrobię :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 16, 2010 13:06 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

A Maja i Kiki rozumiem, że już w nowych domkach i mogę zdjąć ich ogłoszenia - doczytałam na pierwszej stronie że są w adopcjach czerwcowych.

Ja zrobiłam ogłoszenia u siebie Tani, Kostkowi, Zezikowi i Mikołajowi ze zdjęć z nadziejanadom.org oraz z tych co były na mia.pl na zasadzie lepsze takie niż żadne :mrgreen:

Przy okazji czy ktoś może mi napisać na pw jak się dodaje zdjęcia do wiadomości?

Sprostuję jeszcze raz moje ogłoszenia (to wiadomość dla Tereni):
www.szerlok.pl
www.olx.pl
www.drobne.pl
www.hiperogloszenia.pl - obecnie nic innego nie jest w zasięgu moich możliwości, tak jak pisałam adopcje.org dla mnie są nie do przejścia.
Obrazek

Nowa82

Post » Pt lip 16, 2010 13:26 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Nowa82 pisze:Przy okazji czy ktoś może mi napisać na pw jak się dodaje zdjęcia do wiadomości?

Jeśli chodzi o wklejanie zdjęć do wiadomości tu na forum to ja też poproszę o uświadomienie ;p

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt lip 16, 2010 17:49 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Witam Wszystkich :1luvu:
Dobre było ale się skończyło od jutra do roboty :x :evil: :cry:
Mara daj znać kiedy mogę odebrać Triszkę

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt lip 16, 2010 21:16 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Hop wieczorne (gorące i parne :roll:)
Obrazek

Nowa82

Post » Sob lip 17, 2010 8:19 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Nowa82 pisze:Hop wieczorne (gorące i parne :roll:)

Hop poranne - nie lepsze wcale niż wieczorne - gorąco i duszno :smokin: :smokin: :smokin: brak ruchu powietrza czy co ?
Przed chwilą przeżyłam moment grozy- mój spokojny, powolny, grzeczny kotek dostał szału na widok nielubianego kolegi na naszym ogródku syczał tak że biegłam ,żeby sprawdzić co się stało przewidując jakieś okropności-a tu spór terytorialny. Drapieżnik Jogi - kto by pomyślał :wink:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob lip 17, 2010 10:09 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

poranne dzień dobry
jejuuu ale upał :(
Obrazek

Madziula

Post » Sob lip 17, 2010 10:40 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

No i stało się. Przywlokłam do domu kocie choróbsko :cry: Jestem teraz w trakcie leczenia Tuni (to kalcywiroza) i bardzo chciałabym przez czas jej rekonwalescencji unikać kontaktu z innymi - zwłaszcza chorymi - kotami. W związku z tym chciałam prosić o wyręczenie mnie z mojego jutrzejszego wieczornego dyżuru. Czy zechcecie mi pomóc? Bardzo proszę. Czuję się źle z myślą, że mimo starań, naraziłam małą na takie cierpnie :cry:

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Sob lip 17, 2010 13:12 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Własnie rozmawiałam z Mikuś - Coco umarła :cry: :cry: :cry: - więcej pewnie napiszę ona

Mara S

Post » Sob lip 17, 2010 13:15 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Mara S pisze:Własnie rozmawiałam z Mikuś - Coco umarła :cry: :cry: :cry: - więcej pewnie napiszę ona

:( [']
Obrazek

Madziula

Post » Sob lip 17, 2010 14:52 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Agnieszka Zawada pisze:No i stało się. Przywlokłam do domu kocie choróbsko :cry: Jestem teraz w trakcie leczenia Tuni (to kalcywiroza) i bardzo chciałabym przez czas jej rekonwalescencji unikać kontaktu z innymi - zwłaszcza chorymi - kotami. W związku z tym chciałam prosić o wyręczenie mnie z mojego jutrzejszego wieczornego dyżuru. Czy zechcecie mi pomóc? Bardzo proszę. Czuję się źle z myślą, że mimo starań, naraziłam małą na takie cierpnie :cry:

A prócz Tuni masz jeszcze inne koty? To Twoja prywatna kotka czy tymczas? Dorosła? Mocno się rozchorowała? Znalazłaś kogoś na zastępstwo? Dużo zdrówka życze kici!

Czyli jednak wniosek jest taki, że warto szczepić nasze koty domowe niezależnie od stopnia dbania o higienę po wyjściu z K.Ch.

Mara S

[poprzednia][następna]