PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 6:26 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Byłam dziś u weta z Eustachym i Ozzim :
Eustachy miał pobrany mocz do badań i nie ma już leukocytów :ok: , ale jeszcze czekamy na wynik po odwirowaniu i od tego zależy czy dalej będzie antybiotyk podawany ...

to dalej potrzymamy magiczne kciuki za dobre wyniki ślicznego króweczka :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw lip 15, 2010 10:43 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Eustachy ma jeszcze w moczu kryształy i nabłonki więc nadal jest na antybiotyku ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 15, 2010 10:56 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy ma jeszcze w moczu kryształy i nabłonki więc nadal jest na antybiotyku ....

to tym bardziej potrzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 15, 2010 19:16 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

I poczarujemy trochę :ok:
Majtusie urocze :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 16, 2010 6:31 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

jasdor pisze:I poczarujemy trochę :ok:

na uroczym krówku :mrgreen: :1luvu:
czy Eustachy obchodzi dzisiaj imieninki? jeśli tak to wszystkiego najlepszego słoneczko Ci życzę, duzo zdrówka i samych pyszności w miseczce :love: :torte:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 16, 2010 8:36 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

mar9 pisze:

czy Eustachy obchodzi dzisiaj imieninki? jeśli tak to wszystkiego najlepszego słoneczko Ci życzę, duzo zdrówka i samych pyszności w miseczce :love: :torte:

A może i codziennie obchodzić imieninki :ryk: A teraz właśnie się myje bo mu zdjęłam pampersa a on taki czyściszek :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 16, 2010 8:46 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:
mar9 pisze:

A może i codziennie obchodzić imieninki :ryk: A teraz właśnie się myje bo mu zdjęłam pampersa a on taki czyściszek :mrgreen:

ale dzisiaj naprawdę w kalendarzu imieniny Marii i Eustachego :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 16, 2010 8:49 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

czy Eustachy obchodzi dzisiaj imieninki? jeśli tak to wszystkiego najlepszego słoneczko Ci życzę, duzo zdrówka i samych pyszności w miseczce :love: :torte:[/quote]
A może i codziennie obchodzić imieninki :ryk: A teraz właśnie się myje bo mu zdjęłam pampersa a on taki czyściszek :mrgreen:[/quote]
ale dzisiaj naprawdę w kalendarzu imieniny Marii i Eustachego :mrgreen:[/quote]
O , nie wiedziałam :lol: no to tez życzymy wszystkiego naj z okazji imienin Mar9 :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 16, 2010 8:54 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:O , nie wiedziałam :lol: no to tez życzymy wszystkiego naj z okazji imienin Mar9 :1luvu:

wprawdzie ja obchodzę urodziny ale dziękuję pięknie za życzenia :D
a Eustachiuszowi proszę wycałować pysio w ramach życzeń od cioteczki :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 16, 2010 8:57 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

O , nie wiedziałam :lol: no to tez życzymy wszystkiego naj z okazji imienin Mar9 :1luvu:[/quote]
wprawdzie ja obchodzę urodziny ale dziękuję pięknie za życzenia :D
a Eustachiuszowi proszę wycałować pysio w ramach życzeń od cioteczki :1luvu:[/quote]
Już się robi :1luvu: A całuśny z niego facet :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 16, 2010 12:49 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Już się robi :1luvu: A całuśny z niego facet :ryk:

to nawet widać :mrgreen: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt lip 16, 2010 14:38 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

tez nie wiedzialam, ze dzis przystojniak nasz kofany ma imieninki :) Zdrowka, przyjacielu, zdrowka przede wszystkim :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Koty wogole sa bardzo czystymi zwierzakami wbrew temu, co sadza o nich niektorzy :) Tylko ze jedne koty myja sie, bo musza, a inne z luboscia i niesamowitym upodobaniem, z lekkim narcyzmem nawet :ok: Poprostu uwielbiaja byc perfekcyjnie czyste ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 18, 2010 19:13 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Kolejny porzucony a dokładniej wywalony z auta młodu biało - czarny kociak ...
PILNIE TDT , DT , DS . DO ŚRODY JEST BEZPIECZNY A POTEM CO , SCHRON CZY POWRÓT NA ULICE BO JA GO NIE MOGĘ WZIĄĆ :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 20, 2010 8:19 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Pampersowy Eustaszek stwierdził ze nie zejdzie z wyrka bo chce jeszcze spać :mrgreen:
A jutro jedziemy do weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 20, 2010 10:58 Re: PO POTRĄCENIU ZACZYNA SIUSIAĆ- potrzebne wsparcie na weta

Justa&Zwierzaki pisze:Pampersowy Eustaszek stwierdził ze nie zejdzie z wyrka bo chce jeszcze spać :mrgreen:
A jutro jedziemy do weta ...

też bym se pospała :mrgreen:
buziaczki dla króweczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: i mnóstwo kciuków za zdrówko :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]