Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 21:16 Re: Legnica

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hgv91][img]http://tnij.org/g33s[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 15, 2010 21:19 Re: Legnica

Legnica pisze:Adaś vel Junior pozdrawia z domku

Ech ... Adaś i te jego piękne ślepia :)
Cieszy, że się zadomowił, i że ma kolegę - pięknota jedna, więc wcale się nie dziwię, że rozkochał w sobie domowników :kitty:
A banerek już podstawiam :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lip 15, 2010 21:30 Re: Legnica

No i muszę przed snem do Ciebie napisać. Słuchaj Stary (bez obrazy) ja nie wiem co ta Twoja Duża kombinuje? Musisz czuć się fatalnie :evil: gdy wymachuje Ci jakimiś misiakiem. Weź jej wytłumacz, że wystarczy otworzyć szeroko okna i zabawka sama wleci 8) . Ewentualnie niech skoczy do piwnicy, tam z reguły są myszaki. Wiesz, dużo pisku. Biega to to ale szybko się psuje. Ja tam papierowy niby jestem to się nie znam ale Zuza ( kumpelka z parapetu) mieszkała kupę lat na działkach to co nieco wie. Przekazałem co wiedziałem i idę spać. Miś vel Romuś
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw lip 15, 2010 22:13 Re: Legnica

Kochany!Ja się na byle pompona nie dam nabrać,a kocimiętka na mnie nie działa,nie takie zioła się na wolności wąchało!
A ta duża to mi się jakaś nie kumata trafiła.Już kilka dni temu,wyraźnie wytłumaczyłem że chcę się bawić tymi nowymi zabawkami,które ona trzyma w podobnych rezydencjach co moja,ale nie tak wypasione bo małe.Wyobraź sobie ze im głośniej wrzeszczałem "daaaaaaaaj" tym szybciej ona je z mojego pokoju wynosiła.
Ale ja jestem cierpliwy,w końcu kiedyś zostawi te drzwi otwarte,wiem że gdzieś tam są.Może wtedy wpadniesz do mnie?Razem się zabawimy,zabierz Zuzkę skoro lubi takie klimaty.Niech tylko duza te drzwi w końcu zostawi otwarte.
Legnica

Post » Czw lip 15, 2010 22:29 Re: Legnica

Obrazek

Willow_

Post » Czw lip 15, 2010 22:51 Re: Legnica

Legnica pisze:Zaraz poproszę amyszkę,na pewno pomoze :wink:

A teraz !!!
Tadam :!:

Adaś vel Junior pozdrawia z domku

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dostałam jeszcze kilka pięknych,wzruszających zdjeć z domownikami,ale nie powinnam ich wstawiać na forum.
Myślę tylko,że Adaś vel Junior zamieszkał u siebie :D

Wspaniale się Adasiowi trafiło z domkiem. Oby zawsze był taki szczęśliwy :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Pt lip 16, 2010 7:28 Re: Legnica

Za Adasia :ok: i domek co by był wspaniały ,kochający i jedyny na wieki :P
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt lip 16, 2010 14:23 Re: Legnica

Sasza oprócz Beta Glukany,zafundowanego przez ssb,otrzymał dwa małe opakowania Hiill'sa i kilka tacek mokrej.Hiill'sa potraktowałam jako smakołyk,łatwiej na niego Saszkę wyciągnać z klatki :wink:
Oprócz tego Wiillow_zafundowała (w sumie to chyba dla mnie)flaszkę,od jakiegos czasu,TAKA flaszka jest moją wymarzoną,najbardziej oczekiwaną i sprawiającą mi najwięcej radosci z wszystkich flaszek swiata.
Duza,litrowa flaszencja Vitoparu :lol:
Dziękuję.
Legnica

Post » Pt lip 16, 2010 14:46 Re: Legnica

Willow_ litrowa flaszka i ile radości daje :wink:
uśmiałam się z Saszki i jego podejścia do zabawek, choć wiem na swoim przykładzie, że senior mordujący sztuczne myszki jest dla mnie widokiem chwytającym ze serce :ok:

Sasza tu Emir
spróbuj się zabawić tymi pomponami, łatwe do upolowania i nie pobrudzisz się przy mordowaniu, jak ja Ci kumpel zazdroszczę tej rybki, mi duża każe być na diecie jakby nie rozumiała, że ryba to jest to co kocurki na emeryturze lubią zjeść najbardziej

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lip 16, 2010 15:04 Re: Legnica

podpytam jeszcze bo jakoś tego w wątku nie wypatrzyłem,
czy Sasza miał posiew bakterii co mu w nosie i okolicach siedzą ?

jeśli nie to przy okazji zrobić i niech od razu dadzą bakteriogram...
póki co mój limit wydatków na koty został przekroczony ale w razie
czego mogę wspomóc jakąś drobną sumą.

nie podoba mi się że mu tak 3 powiekę widać...

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Pt lip 16, 2010 18:04 Re: Legnica

PearlRain pisze:Willow_ litrowa flaszka i ile radości daje :wink:

flaszka to niemal zawsze radość, a koncentratu to ... aż brak słów :ryk:

Willow_

Post » Pt lip 16, 2010 19:01 Re: Legnica

ssb pisze:podpytam jeszcze bo jakoś tego w wątku nie wypatrzyłem,
czy Sasza miał posiew bakterii co mu w nosie i okolicach siedzą ?

jeśli nie to przy okazji zrobić i niech od razu dadzą bakteriogram...
póki co mój limit wydatków na koty został przekroczony ale w razie
czego mogę wspomóc jakąś drobną sumą.

nie podoba mi się że mu tak 3 powiekę widać...

Posiewy bakterii z noska nie miał.Zapytam weta co o tym sądzi.
Pewnosci nie mam,ale wydaje mi się ze Sasza z leków dostał to co powinien dostać i zdaje sie ze wet jest przekonany co do herpes wirusa.
Trzecia powieka lekko wysuwa sie na oczka,najbardziej w czasie snu(kiedy go obudzę,widać ta powiekę najbardziej),teraz w czasie tych upałów a zwłaszcza w południe.O tą trzecia powiekę pytałam weta,bo od poczatku mnie nie pokoiła,ma to zwiazek z herpesem.Na zdjeciach pewnie tego nie widać,ale kiedy wet dokładnie oglądał jego oczka,i zaglądał pod powieki dolne,górne(o ile można tak nazwać)to to ciałko pod powiekami jets jakby pogrubione,pokryte drobnymi grudkami,nie jest po prostu gładkie i elastyczne.
Trudno mi to opisać.
Ostatnio edytowano Pt lip 16, 2010 19:03 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Pt lip 16, 2010 19:01 Re: Legnica

Dobry wieczór. :mrgreen: :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt lip 16, 2010 19:04 Re: Legnica

:lol: jak miło :lol:
Legnica

Post » Pt lip 16, 2010 19:14 Re: Legnica

ssb-mnóstwo czarnej wydzieliny,problemy z trzecia powieką,czyli "wzmożona aktywnosć herpesa"(określenie moje) obserwowałam przez dłuzszy czas u Foresta.Wet radził nie przesadzać z lekami,skoro wyraźnej potrzeby nie ma,podawac wzmacniacz,zadbać o dobre samopoczucie,odpowiednie warunki,oczywiście odżywianie właściwe przede wszystkim.Forest jest u mnie już ponad rok,gdyby nie informacje ze herpesa sie nie zwalczy do końca,powiedziałabym ze Forest herpesa już nie ma,nie mogę tak powiedzieć,więc użyję tylko określenia ze inwazji herpes wirusa u Foresta nie widzę :wink:
Trzecią powiekę juz Forest ostatni raz widziałam...hmmmm...nie pamiętam kiedy.

Trzeba także pamiętać,ze Sasza kazde wyjscie z domu/zamkniecie w transporterze/wizyta w gabinecie(nie jestem pewna czy jedna z tych sytuacji,czy wszystkie)przypłaca ogromnym stresem.To mu z pewnoscią nie pomaga.Chciałabym ograniczyć te wizyty wyłącznie do koniecznych.
Legnica

[poprzednia][następna]