Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martaslupsk pisze:Mamo chrzestna Dolly i inni zainteresowani .Malutka od godzinki jest w nowym domku.U osoby którą znam ( od urodzenia;P) .Adoptowała ją moja pani pediatra dr.Jasonek.Jej mąż ma gabinet 50 metrów od mojego domu a mieszkają blok obok.Za towarzystwo malutka ma kastrowanego persa i sterylizowaną persiczkę.Będzie widywała się ze swoim braciszkiem Brucem gdyż właścicielka Dolly i Bruce'a się przyjaźnią. Państwo doktorowie są fantastycznymi ciepłymi ludźmi i wielkimi miłośnikami kotów.Malutka na dniach idzie na szczepienia a teraz dostała na powitanie w domku wspaniałą wyprawkę:)Nie będzie także problemu z informacjami i fotkami.Umowa adopcyjna podpisana.Sterylizacja odbędzie się razem z kastracją Bruce'a.Dolly po szczepieniach będzie wychodziła na spacerek na szelkach ....dostała śliczne czerwone.Przekazałam informacje ,że mała ma biegunkę .Pani dr będzie kontynuowała podawanie nifuroksazydu i lakcidu. Naprawdę trafiła w cudowne miejsce do cudownych ludzi.
Dyktatura pisze:martaslupsk pisze:Mamo chrzestna Dolly i inni zainteresowani .Malutka od godzinki jest w nowym domku.U osoby którą znam ( od urodzenia;P) .Adoptowała ją moja pani pediatra dr.Jasonek.Jej mąż ma gabinet 50 metrów od mojego domu a mieszkają blok obok.Za towarzystwo malutka ma kastrowanego persa i sterylizowaną persiczkę.Będzie widywała się ze swoim braciszkiem Brucem gdyż właścicielka Dolly i Bruce'a się przyjaźnią. Państwo doktorowie są fantastycznymi ciepłymi ludźmi i wielkimi miłośnikami kotów.Malutka na dniach idzie na szczepienia a teraz dostała na powitanie w domku wspaniałą wyprawkę:)Nie będzie także problemu z informacjami i fotkami.Umowa adopcyjna podpisana.Sterylizacja odbędzie się razem z kastracją Bruce'a.Dolly po szczepieniach będzie wychodziła na spacerek na szelkach ....dostała śliczne czerwone.Przekazałam informacje ,że mała ma biegunkę .Pani dr będzie kontynuowała podawanie nifuroksazydu i lakcidu. Naprawdę trafiła w cudowne miejsce do cudownych ludzi.
Potwierdzam.Super, że Dolly trafiła w ich ręce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sadnessofheart i 202 gości