7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 10:04 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

Świetnie :ok: Oby więcej takich domków :)
:1luvu: :1luvu:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw lip 15, 2010 10:11 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

Już? Świetnie :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw lip 15, 2010 10:28 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

no to szkoda, ze nie trafila do nas :P mam nadzieje, ze bedzie szczesliwa w nowym domku

dm_art

Od: Wto lip 13, 2010 17:59

Post » Czw lip 15, 2010 13:45 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

Jejku, to niesamowite jak szybko takie kociaki znajdują domy... Niech ktoś wymyśli trwałą farbę do tymczasów :lol:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw lip 15, 2010 15:59 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

takie znajdują szybko.......o buraski mało kto się pyta:(

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Czw lip 15, 2010 20:08 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly szuka domku.......

martaslupsk pisze:Mamo chrzestna Dolly i inni zainteresowani .Malutka od godzinki jest w nowym domku.U osoby którą znam ( od urodzenia;P) .Adoptowała ją moja pani pediatra dr.Jasonek.Jej mąż ma gabinet 50 metrów od mojego domu a mieszkają blok obok.Za towarzystwo malutka ma kastrowanego persa i sterylizowaną persiczkę.Będzie widywała się ze swoim braciszkiem Brucem gdyż właścicielka Dolly i Bruce'a się przyjaźnią. Państwo doktorowie są fantastycznymi ciepłymi ludźmi i wielkimi miłośnikami kotów.Malutka na dniach idzie na szczepienia a teraz dostała na powitanie w domku wspaniałą wyprawkę:)Nie będzie także problemu z informacjami i fotkami.Umowa adopcyjna podpisana.Sterylizacja odbędzie się razem z kastracją Bruce'a.Dolly po szczepieniach będzie wychodziła na spacerek na szelkach ....dostała śliczne czerwone.Przekazałam informacje ,że mała ma biegunkę .Pani dr będzie kontynuowała podawanie nifuroksazydu i lakcidu. Naprawdę trafiła w cudowne miejsce do cudownych ludzi.

Potwierdzam.Super, że Dolly trafiła w ich ręce.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw lip 15, 2010 20:10 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly szuka domku.......

Dyktatura pisze:
martaslupsk pisze:Mamo chrzestna Dolly i inni zainteresowani .Malutka od godzinki jest w nowym domku.U osoby którą znam ( od urodzenia;P) .Adoptowała ją moja pani pediatra dr.Jasonek.Jej mąż ma gabinet 50 metrów od mojego domu a mieszkają blok obok.Za towarzystwo malutka ma kastrowanego persa i sterylizowaną persiczkę.Będzie widywała się ze swoim braciszkiem Brucem gdyż właścicielka Dolly i Bruce'a się przyjaźnią. Państwo doktorowie są fantastycznymi ciepłymi ludźmi i wielkimi miłośnikami kotów.Malutka na dniach idzie na szczepienia a teraz dostała na powitanie w domku wspaniałą wyprawkę:)Nie będzie także problemu z informacjami i fotkami.Umowa adopcyjna podpisana.Sterylizacja odbędzie się razem z kastracją Bruce'a.Dolly po szczepieniach będzie wychodziła na spacerek na szelkach ....dostała śliczne czerwone.Przekazałam informacje ,że mała ma biegunkę .Pani dr będzie kontynuowała podawanie nifuroksazydu i lakcidu. Naprawdę trafiła w cudowne miejsce do cudownych ludzi.

Potwierdzam.Super, że Dolly trafiła w ich ręce.

Aniu czyżby i to Twoja Pani doktor??:P:P

martaslupsk

Post » Czw lip 15, 2010 20:32 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

No ba. Leczyła nie tylko mnie, ale później też Olcię i Macieja.

Dyktatura

Post » Czw lip 15, 2010 20:36 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

No to możesz potwierdzić ,ze złoty człowiek i w dodatku kociarz;)

martaslupsk

Post » Czw lip 15, 2010 20:41 Re: 7 tygodniowa ragdollka Dolly - w najlepszym domku .

Kto kocha zwierzęta, kocha też ludzi.

Dyktatura

[poprzednia]